Da, one x je jedan od najbagovitijih telefona ikada.
Kad se stisne power dugme ceka se 3 minuta da se sistem podigne, a onda kada se klikne na aplikaciju jos 2 minuta da se ista loaduje.... A onda kada aplikacija pocne da se koristi baguje dok se skroluje i levo i desno i gore i dole.
Kada se pritisne home dugme, ceka se negde izmedju 12 i 18 sekundi da se iz aplikacije vrati na home screen. Sve te operacije toliko zagreju telefon da ne moze da se drzi u rukama, a na sve to zakuca se lock screen i ne moze ni da se iskljuci niti restartuje nikako jer je prevruc. Najbolje je da se iznese na terasu i tamo ga ostaviti dok se ne ohladi i istrosi baterija kako bi ceo proces mogli ponoviti kada se telefon sam iskljuci.
Jos jedna zamerka, izrada je toliko losa, da se sve ugiba, krchi, zvuk je nikakav, kada sam slikao kamerom autobus, u HOX-ovoj galeriji se video tramvaj.. eto toliko je losa. Ekran ima toliko neveran prikaz boja da mi se posle gledanja u isti a potom skretanjem pogleda sa njega oseti vrtoglavica, blagi pritisak u ushima i nesvestica.
Sve u svemu ovaj telefon je jedna velika greska... Nikada sebi necu oprostiti sto sam ga koristio.
Evo i jos jedan fejl ... ako nosite farmerke ne stavljajte ga u dzep.