Šta je novo?

Diablo 3

Pa to.
Kontam i ja da za nase uslove 40-50-60e za igru nije malo , al ako je to nesto sto ces igrati i sto volis , vredi ustedeti izdvojiti. Pogotovo recimo ljudima kao meni koje su SP igre totalno smorile i koji pored partije CS u nekoliko dana nemaju vise zelju nista da igraju, tako da bih za D3 izdvojio i 100e da je toliko kostao, jer znam da verovatno narednih 5 godina necu nista drugo igrati...

Pozdrav gejmeri;) ,Htio sam da pitam za savjet u vezi kupovine graficke kartice i da idem na istoimenu temu,ali je u stavri glavni razlog DIABLO3 i priprema za dolazecu igru ...Imam Nvidia 7300 GT i ne mogu pokrenuti igru,pa zato moram da kupim nesto novo i da dobijem od vas valjan savjet sta bi mi bilo kompatibilno sa mojom konfiguracijom (core 2 duo E8200,MP:gigabyte P35-DS3L,3GB rama,thermatake 550w)
Razlog zasto drzim ovu tugu od graficke je zato sto su mi na ovoj konfuguraciju crkle 2 nvidia 8800 GTS u zadnjih 2 godine i poopizdio sam i stavio sam ovu privremenu graficku i evo skoro 1,5 radi bez problema..Nisam igrao nista od zahtjevnih igara osim ovih Web i Facebook igara.... Nisam nesto pri parama da kupujem neku jaku graficku ,zato mi preporucite najbolju opciju (cijena-kvalitet) za Diablo 3...HVALA!

Neka nvidia 550 ce sasvim lepo da se uklopi na tu konfiguraciju. I nije skupa. Sve skuplje kartice ce ostati neiskoriscene zbog slabog procesora. Bilo je reci o tome. A to sto su ti 8800 kartice crkavale, nisi jedini. One su svima otkazale. I meni je jedna, ali stara tri godine.

Ili ako hoces i radeon 6670, kosta manje od 60 evra a jaca je od nvidie 8800 koja ti je crkla.

Nisi rekao koliko para bi dao, ali recimo na tvoju konfiguraciju lepo bi legle 6850;6870;460;560 cene im se krecu od 80 do 150

Nijedna od tih nema za manje od 150 evra. Tako da cena nije od 80. Osim za polovne.

Ove skuplje ne preporucujem ako nece da menja procesor, jer ce imati problem sa malim GPU iskoriscenjem. A ako ih sad kupi pa da menja procesor za godinu , dve one ce da zastare i da ne vrede ni upola para. Znaci uzme ih sad, ne moze ad ih uposli 100%, dok kupi procesor, one postanu prevazidjene. Tako sam ja prosao sa ovom mojom.

BTW, kod mene diablo open beta sa 4 igraca radio 150 fps, u rezoluciji 1680x1050 na max podesavanjima. Tako da nije zahtevna igra.

Poslednja izmena:
Ili ako hoces i radeon 6670, kosta manje od 60 evra a jaca je od nvidie 8800 koja ti je crkla.

Ove skuplje ne preporucujem ako nece da menja procesor, jer ce imati problem sa malim GPU iskoriscenjem.

Ništa slabije nemoj uzimati od 6670.
Njegov cpu se lepo kloka tako da nije frka ni sa gore navedenim grafikama

Hocu da kupim novu graficku ,gdje mogu dobiti garanciju makar na 12mjeseci, cijena oko 50-60E(max max)..Dakle dajte mi najbolji savjet ,sta da nakacim na ovu moju knfiguraciju ,gdje imam napajanje od 550w//

Ja sma inace stalni Nvidiin kupac,ali ako je Radeon najbolja opcija ,onda cu to pogledati da kupim

Poslednja izmena:
Momci,hvala vam puno na pomoci,vjerovatno cu da se odlucim za tu opciju(Rade- 6670),samo da nadjem neku firmu kod mene ovamo u Podgorici...Ako imate neki predlog gdje da kupim najpovoljnije javljajte...

Evo sam provjerio i vidio da Nvidia ima neke 430,440 modele,jel znate sto o tome, cijena je priblizna Radeonu 6670?

Nvidia 450 je priblizna radeonu 6670. Te nisu. Vec sam napisao da nvidia nije brza u toj cenovnoj kategoriji.

I nemoj vise da sirimo pricu o grafickim karticama, nije tema za to. Imas temu: sta da kupim, nesto nize, pa tu pitaj ako ti jos nesto treba.

Poslednja izmena:
Raspitao sam se malo o D3 majicama na blizzard.rs i dobio sam odgovor od coveka koji ima majicu,evo njegovog utiska i nekoliko slika njegove majice:

Majca je 100% pamuk, slika se nije isprala, nije nista preterano pretrpana. Ali sam ja uzeo majcu sa Tyrael-om... Evo i slike:

05052012011.jpg

05052012015.jpg

05052012012.jpg

Ja najverovatnije ovih dana nabavljam sebi jednu ,)

Poslednja izmena:
Ma te majce su za klince. :)
Inače hteo sam da vas pitam koliko će teško biti igrati sa HC likom na Inferno težini? I hoće li neko uopšte pokušavati tako nešto?

Isto tesko kao sa normalnim likom, samo sto imas non-stop strah da ako umres nema nazad :-devil-:, tj. moras extremno da se pazis. A i Inferno tezina je nezahvalana jako, posto ti si 60LVL a svi monsteri su 61+ do 65, tako da neki 65 lvl champion moze da bude i skoro neunistiv ili da te teleport one hittuje. Ja cu mozda tamo kasnije za godinu do dve da pokusam bar normal da pređem, ali sve zavisi kolko ce mi trebati da se zasitim softcore moda.

Majice ko majice, nema smisla da se u njo pojavis na nekoj svecanosti a ovako za po grad, i matorci mogu da ih nose :D. Samo mnogo je to za majicu koja ce da posedi posle jedno 20+ pranja, a kako se ja znojim ko svinja cesto menjam majice.

Poslednja izmena:
Aha, i to zato sto su hteli da svaki lvl donosi nesto , novi skill, rune, pasivnu i da vidis da ti se DMG povecao a ne 5 lvl da vidis 1 DMG veci. Bolje se skalira kasnije.

Vreme je da stavim pre-load i izbrišem betu...

Wahad jel ima kakvih vesti o D3 kljucevima? Jel mozemo da krenemo sa uplatnicama? :D

Poslednja izmena:
Jednocifren broj dana do release-a je proslavljen kupovinom DeathAddera, tako da sam sada kompletno spreman :)

IMG_1409-1.jpg

Fin kutak ^^ :)

Svasta , ne mogu da verujem da je ovako malo dana ostalo do izlaska igre, secam se kad je bila najavljena, valjda 2008e to bese, kad sam rekao sebi eee koliko li ce godina proci dok ne izadje ... :)

Ja sam dok čekam D3 snimio još oko 22 minuta materijala i uskoro bi trebalo da objavim klip. Tema je ovoga puta Monk pvp skills overview :S

Ja jos uvek nisam uzeo monitor od 27 incha, imam sad samo od 20 i LCD TV od 40 pored, mozda je bolje da uzmem bezicni komplet i da igram na TV-u Diablo 3?
Takodje stolica mi je postala previse nudobna za pedu, a nikako da odem do Eurosalona da vidim sta se nudi.

Pon na utorak je dan izlaska Diabla 3. :)

Ja jos uvek nisam uzeo monitor od 27 incha, imam sad samo od 20 i LCD TV od 40 pored, mozda je bolje da uzmem bezicni komplet i da igram na TV-u Diablo 3?
Takodje stolica mi je postala previse nudobna za pedu, a nikako da odem do Eurosalona da vidim sta se nudi.

Pon na utorak je dan izlaska Diabla 3. :)

I ja sam pre nekih mesec - dva pazario stolicu. Gledao sam i u Eurosalonu, ali cene su im bile bolesne. Na kraju sam kupio u Kiki, imali su stvarno najveci izbor, a i cene su bile ok.

Svasta , ne mogu da verujem da je ovako malo dana ostalo do izlaska igre, secam se kad je bila najavljena, valjda 2008e to bese, kad sam rekao sebi eee koliko li ce godina proci dok ne izadje ... :)

Upravo to Ixinho... I ja se secam tih dana, kada je ceo internet brujao o D3, prvih screenshotova barbariana... Kako to davno bese. I tada sam znao da ce proci dosta vremena do release-a, ali igru sam ipak ocekivao ranije :) Eh taj Blizard...

Ja sam mnogo ranije ocekivao igru bar jesenas, sad bas i nije mi pametno da pustim mozak na ispasu sto se tice realnih ciljeva, ali ajde malo cu da se no liferisem a posle manje.

Vrh Dno