Šta je novo?

Diablo 3

Jesus f.....g Christ, pogledajte koliko HP-a će imati Skeleton King na Inferno težini:

IMG_0110.jpg

Izvinjavam se za dupli post ali upravo pročitah na zvaničnom forumu da će monsteri i bossovi imate takozvane "Enraged Timers", što ukratko znači da ukoliko krenete da ubijete Skeleton Kinga i ne uspete u zadatom vremenskom periodu "x", on će dobiti masivni bonus na damage koji nanosi!!!

Izvinjavam se za dupli post ali upravo pročitah na zvaničnom forumu da će monsteri i bossovi imate takozvane "Enraged Timers", što ukratko znači da ukoliko krenete da ubijete Skeleton Kinga i ne uspete u zadatom vremenskom periodu "x", on će dobiti masivni bonus na damage koji nanosi!!!

To ce biti nesto kao kod wow bosseva, ako sam te dobro shvatio

Kupih i ja malopre u GameS-u. Kažu da postoji šansa da stigne 14og :)

Pa ima pravo.

Wahade ne ignorisi raju, kad im ti ne odgovaras, moj inbox se puni porukama da li prodajem i dalje D3 :D

Jel se gube gold i exp kad pogines? Ako je tako na inferno tezini cemo bankrotirati. :D

Ne, medjutim gubi se "durability" opreme, a za opravku iste potreban je novac, a za popravku na inferno tezini potrebno je mnogo takvog novca. Bashiok je pre nekih meseca dana bas detaljno napisao da ce to u stvari biti najveci death penalty jer ako pogines 3-4-5 puta zaredom na jednom bosu ili championu ili cak obicnom monsteru, da bi potpuno popravio opremu mozda ces cak morati da se vratis 1 act unazad da bi isfarmao dovoljno golda, popravio sve i tek onda nastavio gde si stao.

inace , da vidimo sta kazu benchovci , 1-handed vs 2-handed ? :)

Poslednja izmena:
I ja sam pre nekih mesec - dva pazario stolicu. Gledao sam i u Eurosalonu, ali cene su im bile bolesne. Na kraju sam kupio u Kiki, imali su stvarno najveci izbor, a i cene su bile ok.

Koliko je ta fancy stolica za nolife u Diablu 3? :)

Ova Diablo tema je izgleda postala keva za offtopic koliko vidim :D
Hajde i ja da se prikljucim samo na brzaka, po pitanju stolice, ipak je bitno ako neko trazi...
Jer i ja sam jurio jedno dva meseca neku normalnu stolicu za pristojne pare, i slucajno naidjoh na ovaj salon kada sam sredjivao neke felne u zemunu:
http://www.velbe.rs/sr/proizvod/barcelona/49/
Uzeo sam ovu stolicu sa linka, ima vec par meseci, i prilicno sam zadovoljan. Kvalitetne nogare, podesava se sve zivo, a pre svega je udobna za dugotrajno sedenje!

Nije nikakav oftopic, sve to ima velike veze sa diablo.

O yeah dobra stolica ali ipak 22 000 je dosta velika kinta a ovako na slici mi ne odaje utisak da ce da traje.

Evo ovo je ta stolica (20900 din): http://www.kika.com/rs/katalog/m/stanovanje-i-posao/kancelarijski-namestaj/kancelarijske-stolice/18214700/kancelarijska-stolica-seefeld/

Dok sam trazio odgovarajucu, seo sam na sigurno njih 100. Ni jedna mi nije bila udobna kao ova.

Moj ti je savet da izbegavaš Eko kožu. Imao sam jednu stolicu sa eko kožom i ne dao ti bog da sediš u njoj u vrelim letnjim danima. Imaš da se zalepiš za nju kao za najlon.

Moj ti je savet da izbegavaš Eko kožu. Imao sam jednu stolicu sa eko kožom i ne dao ti bog da sediš u njoj u vrelim letnjim danima. Imaš da se zalepiš za nju kao za najlon.

I ja to znam, ali stolica od prave koze kosta 600+ evra. One mrezaste i tekstilne stolice mi nisu bile dovoljno udobne.

I ja trazim stolicu ovih dana, al budzet mi je max 100e, stize leto pa ce biti puno troskova tako da je to neki limit, ako je neko video neki fin izbor za te novce bilo bi lepo da baci PM :) U sustini trazim mesh/presvlaku sa mogucnoscu pomeranja nagiba za kicmu.

btw, ontopic, evo sta Bashiok kaze za enrage timere :

"I know what some boss enrage timers are, but to save spoilers I’ll transpose it onto the Skeleton King. So, as an imaginary example, in Inferno if you don’t kill the Skeleton King within four minutes he starts spawning three times the amount of skeletons. That creates a much tougher situation, but it’s one you could very well handle if played right.
People kiting the Skeleton King around for an hour with their level 3 characters is fun to see. It’s not fun when it’s level 60′s at end game and item drops matter. To make these kills and thus a character’s progression matter we need to try to fight cheesy tactics that allow people to just flop through the game.
"

Ovo za enrage timere je uredu. To znaci da nece moci da se bosovi "kite"uju do besvesti.

AMD kind a fail :D

Opa - installer ce se otkljucati 14. maja :)

"Early Install
We will be unlocking the game's installer at 8:01 a.m. PDT on May 14. This will allow you to begin installing the game, troubleshoot any issues you run into, download and install the launch day 1.0.1 patch, and be ready to play as soon as the servers come online"

Super, bilo bi glupo da se cimam se pecovanjem u ponoc to bi samo jos dodatno opteretilo servere.

Vrh Dno