Šta je novo?

Diablo 3

@nrusic
To i jeste poenta foruma da se ljudi zezaju i sale!Sto se ove teme tice,vec je sve recene i prikazano jos na 150-toj strani!:)

^

Strasno kako se Blizz uvek potrudi oko tih CE pakovanja. Izgleda preterano! :)

Uh kad dohvatim moj CE!

Eh sad sam mogao i CE da uzmem i da mi ostane jos malo para. Mada sad cu ja to na Metallicu da spicim :D hell yeah, tamam mi prođe 2 dana brze ;)

Mada sta ce mi CE kutija da mi zauzima mesta, i onako moram da pazim kakve stvari drzim u sobi jer jos malo i nema mesta ni za mene :D

Poslednja izmena:
Aaaa smor. CE je svuda sold out (kod nas +shopto :p).

Ma sta ce mi krilca i ona bojice :D

Jel' ima neko da prodaje ove obicne digital keys jeftinije ? Ako da please pm me :)

Kako moze da se dodje do klasicne download verzije na najjeftiniji i najpouzdaniji nacin, bez bilo kakvih dodataka, samo igra? Nemam snage da citam 187 strana pa ako moze neko neka da neki hint. Hvala!

tnx :wave:

Shvatite da ova igra dugo nece moci da se nabavi za male pare i to male mislim 20-30e.

Vec moze tj ne bas na dan izlaska Ruski kljuc kosta oko 30 usd . A na moju srecu nije regionalno vezan (provereno na battlenetu sam pitao ) . E sad caka je sto ruski kljucevi ce moci da se kupe tek sledeceg meseca , tj tad pustaju njihove servere samim tim i igru sa Ruskom lokalizacijom ... Ali kao sto rekoh dovoljno je promeniti region na eu i igrati sa ljudima na eu serverima . Cak mi je GM rekao da ce AH real money biti vezan za moj battle net lokaciju tj bice EU iako iskoristim RU kljuc ...

Ali ko ce da ceka jos 20 dana posle 15 og :(

WRATH !!!

LOL

Poslednja izmena:
Uh koliko je dobro ovo, koje lozenje, poludecu majke mi. Jos kad puste launch trailer, mislim da necu moci da spavam. :D

Mnogo je dobro sto su u D3 ubacili mnogo vise o andjelima, mirise prica na neku epsku borbu!

Ne razumem stvarno ovakve detinjaste komentare, ko ce prvi da uzme nesto, ko ce prvi da dodje do necega.
Sta jel treba da ga izvadimo i izmerimo ko ima veci?

Po meni je previse ova tema otisla u offtopic.
Znam da ce neko da kaze sta se ja mesam kad imam jednocifren broj postova napisanih ovde.
Ali to sto imam malo postova ovde ne znaci da ne pratim redovno bench forum.

uf uf opusti se deckonjo, ovo je samo igra a ne takmicenje za milion dolara

tema jeste ponekad malo u off-u ali to je zbog hajpa koji vlada

Razocaran sam sto ovaj Wrath nije "animiran" kao i dosadasnji D3 klipovi, vec je nacrtan.

Vrh Dno