Šta je novo?

Diablo 3

Ja jedino MMO koji sam igrao je bio Guild Wars i to onaj prvi, potrosio sam jedno ~300 sati i posle me smorilo. Iskreno sve je to lepo ako imas drustvo za igranje, i ako ti i dalje je zanimljiv sadrzaj, mada mene Wow tehnicki/vizuelno od samog pocetka nije privlacio.

Sklempace ljudi neki D3 server emulator, ali nece biti ni blizu orginalu. Od pocetka bete u razvoju je onaj Mooege, ali poslednji put kad sam to probao spawnao si na dugme monstere koji su stajali u mestu i ni jedan skill nije radio samo one hit kill, pa tolko da se zna gde su gusari.

Auuuu ovaj nas prej***o sve ;d, ali pazi Candles, jars, custom-made scrolls and other items decorate his shrine. jos malo i Diablo ce postati religija.

Uf kako cemo najebati u Infernu. Skontajte ovog ACT4 monstera. U Hell-u lupa 14k damage-a, u Infernu 170k. :crash:

eCkWQ.jpg

U nastavku su slike 3 monstera iz 2-4 act-a. Slike u sebi imaju spojlere o lokaciji na kojoj se monsteri mogu naci. Ko nece da sazna gde se desava act4 nek ne zagleda previse.
U3IaY.jpg

j7iDr.jpg

E0tEF.jpg

Ne zaboravite, ovo su obicni monsteri. Sta ce tek raditi sampioni i boss-ovi... :crash:

Poslednja izmena:
Odlicno izgleda CE kutija,samo ne mogu nigde da nadjem kako ce izgledati obicna varijanta,a jos 10-ak dana do izlaska!

^
Lepo izgleda i ova obicna verzija!Sve mi je lepo u vezi Diabla!Hvala @zokocx!

Auuuu ovaj nas prej***o sve ;d, ali pazi Candles, jars, custom-made scrolls and other items decorate his shrine. jos malo i Diablo ce postati religija.

Ovaj ce verovatno nekog zrtvovati i pojesti dok ne izadje Diablo 3.

Uf kako cemo najebati u Infernu. Skontajte ovog ACT4 monstera. U Hell-u lupa 14k damage-a, u Infernu 170k. :crash:

eCkWQ.jpg

U nastavku su slike 3 monstera iz 2-4 act-a. Slike u sebi imaju spojlere o lokaciji na kojoj se monsteri mogu naci. Ko nece da sazna gde se desava act4 nek ne zagleda previse.
U3IaY.jpg

j7iDr.jpg

E0tEF.jpg

Ne zaboravite, ovo su obicni monsteri. Sta ce tek raditi sampioni i boss-ovi... :crash:

Cekaj takvi protivnici ce nas one hit ubiti? Gledam attack, ide od 15k-170k? Sta to prevedeno na Diablo tacno znaci? Nemoguce da neki protivnici mogu da te ubiju sa jednim udarcem?

Nisam znao za ovo, tnx za info!! I slobodno dojavi na pm da partijamo u ponoc ako bude organizovano ;)

Ostaje nam da se nadamo da ce biti. :party:
A inace, trebali bi da okace vest na sajt ako organizuju, a i rekli su da ce poslati mail svima koji su narucili tako da... :)

Cekaj takvi protivnici ce nas one hit ubiti? Gledam attack, ide od 15k-170k? Sta to prevedeno na Diablo tacno znaci? Nemoguce da neki protivnici mogu da te ubiju sa jednim udarcem?

Verovatno su tako podesili statse tih monstera da moras da imas skoro najbolju opremu, tj. 80-90% opreme mora da bude sa sto boljim statsima koji daju PLUS na Armor, HP, i Dodge da prezicis taj jedan ili mozda tesko 2 udarca, a na tebi je da ih sto pre stunujes, blindujes i iskasapis.

I to verovatno ce jedini Barb moci da primi taj jedan udarac , kontam da ce Wizard i Witch Doc biti ubijeni u momentu ako ih uhvate ovi, isto tako i Monk i DH ako im se dodge ne upali sto je vrlo nezahvalno.

170k DPS ce moci da se prezivi ako imas 85% damage reducion, neki evasion, dobar armor koji upija dosta stete. Sve to govori da ce inferno oprema biti jako jako mocna, da ce oni koji imaju inferno opremu moci igrati HELL tezinu bez ikakvih problema.

Inace, ovaj 170k monster leachyje manu/arcane power, tako da cak i ako wizard prezivi jedan udarac, najebao je.

Poslednja izmena:
Holly fu*k! :D
Kad cemo se izdodavati na battlenetu?

dh je odradio za naše vreme, tako da ću ipak njegov preferirati, nekako imam osećaj da je "tačniji" :)

hajde i ovde da pitam, da li je neko upoznat sa miševima koji imaju tiši/mekši klik nego većina današnjih, moj XL-740K je počeo da škripi i jako je glasan, pa bih da se komforno pripremim za uništavanje levog klika tokom igranja diabla, torchlight sam igrao ovih dana, i stvarno bi mi prijao takav jedan, "tiši" miš :)

Evo lepog video klipa koji u kratkim crtama objašnjava priču Diablo serijala od samog početka:

[video]http://www.ign.com/videos/2012/05/04/diablo-in-five-minutes[/video]

bas ga je kompresovao :D

Kako cemo mi siromasi igrati ovo,ako serveri budu shit...?:trust:

Realno ping do 200 ms je sasvim OK, ali ako se budu jos paketi gubili bice lose, jako lose. Nadam se da je blizzard stekao uvid u broj mogucih korisnika za vreme open bete.

Kako cemo mi siromasi igrati ovo,ako serveri budu shit...?:trust:

A bila je prica, da o narodnim serverima bar godinu dana nema sta da se prica. Jednostavno bice nebalansirani, lose odrađeni u globalu shit, ljudi ce krpiti to na sve strane, ali jednostavno za dobar server emulator ce se cekati dost dugo. Evo za SC2 je posle vise od godinu dana izasla aplikacija koja omogucava LAN multiplayer, i to tek sada je OK zbudzena, tada si morao razne egzibicije da radis.
A i nije ovo klasican pay2play MMORPG, gde kesiras svaki mesec za igru. Ovo kupis jednom i posle igras, da ima neki subscription D3 ili pay2win model nebi ni jedan post ostavio u ovoj temi i zaboravio na blizzard.

Poslednja izmena:
Vrh Dno