Šta je novo?

Diablo 3

Videcemo za koji dan na midnight launchu. I ja zelim da uzmem majicu ako je dobar kvalitet.
Jer kad mi neko udje u sobu od 15-30.5 dok sam na nolife bolovanju, samo kad vidi majicu, bice mu sve jasno.
Unapred sam isplanirao fake bolovanje, da mogu na miru da predjem igru.

Eh na moju (ne)srecu ja sa fake bolovanjima nema problem.

Ali zamisli da se nađes u situaciji da odlucis da uzmes bolovanje par dana pre 15-tog i nadređeni ti kaze da mnogo kolega je isto uzelo bas od istog dana, i da nemoze. :d

Ja imam slobodne dane 15. i 16. , tako da cu moci dva dana na miru da se igram , pa i 17.og prepodne, dakle 2,5 dana, nadam se samo da nece biti prevelikih problema sa serverima itd pa da bude da sam za dzabe premestao slobodne dane i da ce normalno moci da se igra tek za vikend...

Nemam ni jedan slobodan dan, sve sam potrosio. :( Ko da ceka do poslepodne da igra..... :)

Sta su to slobodni dani? :D Igrao sam betu samo 2h, tako da me nije uhvatila kriza :) A mozete uvek da pustite na youtubu neki snimak i da klikcete po ekranu :D

Svi vi koji cete biti bolesni od 15. maja i kupujete D3 majice bila bi fora da se u tim istim majicama pojavite na poslu posle "bolovanja" :d

I bila bi fora, pita te sef sa kojom klasom igras :d i dokle si stigao.

Ljudi, jel zna neko oce li Wahad imati igricu da ne bacamo dzabe 55-60 jura? :D

U principu ni gigatron ni games nece u ponoc biti otvoreni (bazar se zakljucava u 10 i ostaje zakljucan) .....

Nema veze kad se bazar zakljucava, bilo je ponocne prodaje u games-u za kataklizmu, pogledaj ovde.

Da, rekao je da mogu 15.tog u 10h da dodjem po igre!! I ja i jesam hteo da platim unapred; onako mogu da se potrose pare pa sta posle gresan da radim ;)

A meni su dva puta nezvanicno rekli (kad sam bio da preorderujem i kad sam zvao pre koji minut :d ) da planiraju ponocnu prodaju, da se polako spremaju za to ali jos nista nije 100% sigurno. Bice info na sajtu pa cemo videti.

Sad jos samo docekati 15. :D

Puno hvala Ixinho-u za pomoc oko kupovine digitalne verzije.

Sad znate gde cu biti 14. u ponoc. :)

Dokle vise ta zabuna 14 ili 15 :D Kad se kaze 14 uvece/ponoc misli se na to da cemo da se nacrtamo pred komp 14og oko 23:30 i da se spremimo psihicki i fizicki za predstojece sate :D

Pa ja bi pre rekao da je to 14-tog u ponoc (24.00) iliti 00.00 tj ujutru 15-tog :D

Ponoc je 00:00, a 00:00 znaci da je to pocetak novog dana. Da li vam na mobilnom pise 04. maj 24:00 ili 05. maj 00:00? :D

Sasvim je druga stvar to sto Ixinho spominje, fizicko i mentalno pripremanje za ponoc. Neko ce poceti sa pripremanjem 14.05. u 23:30, dok neko vec mesece provodi u dubokom stanju meditacije i iscekivanju datuma i ponoci :)

Ma ja se zezam. Ja ionako veceras palim za Milano da gledam Derby della Madonnina na San Siru uzivo... :D

Da ne ide za milano i on bi cekao diablo 3. :p

I grickao bi nokte. :D

Ja licno jesam nestrpljiv, jer ja volim da se igram. A plus sto sam D3 cekao vise od 10 godina. Pa dokle vise!!? :) (jos samo deset dana)

Nema veze kad se bazar zakljucava, bilo je ponocne prodaje u games-u za kataklizmu, pogledaj ovde.

A meni su dva puta nezvanicno rekli (kad sam bio da preorderujem i kad sam zvao pre koji minut :d ) da planiraju ponocnu prodaju, da se polako spremaju za to ali jos nista nije 100% sigurno. Bice info na sajtu pa cemo videti.

Sad jos samo docekati 15. :D

Nisam znao za ovo, tnx za info!! I slobodno dojavi na pm da partijamo u ponoc ako bude organizovano ;)

Nismo uopste nestrpljivi, samo ovako spavamo.

Ne izgleda lose , a ? :D

20ub9jd.jpg

Sve je te lepo :D ali DŽABA NAM , kad su serveri offline. Da bar ima moguc singleplazey, kontam da bi pirati odradili svoje par dana ranije.

Mozda neka bogalj varijanta, al s obzirom da je sve na cloudu, nece to liciti ni na sta...

Nikada necu razumeti ljude koji igraju wow i slicne igre na piratu!!

[youtube]z-zaOv0JnEQ?hd=1[/youtube]

Nazad
Vrh Dno