lowprofile
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.03.2012
- Poena
- 169
Hvala na odgovoru joriq, imas pravo - slazem se u potpunosti. Jeres je bez sluški kad su već bile opcija, osetio bih se nekako malo zaje.aT 
Bas me zanima kako se nisi osetio hendikepiranim, usporenim kada si rekao da one x nit' smrdi, nit' mirise sto se tice brzine a skate je 70% sporiji?70% sporije od toga smrdi onda zestoko :d
Hvala na odgovoru joriq, imas pravo - slazem se u potpunosti. Jeres je bez sluški kad su već bile opcija, osetio bih se nekako malo zaje.aT![]()
Bas me zanima kako se nisi osetio hendikepiranim, usporenim kada si rekao da one x nit' smrdi, nit' mirise sto se tice brzine a skate je 70% sporiji?70% sporije od toga smrdi onda zestoko :d
Hm, jedno mi nije jasno - jel' to onda znaci da u sustini One X dolazi bez ikakvih sluski whatsoever?
Mislim, ako vec nema urBeats-a u (dodatnom il' osnovnom, kakav god da je vec) paketu...
Hm, jedno mi nije jasno - jel' to onda znaci da u sustini One X dolazi bez ikakvih sluski whatsoever?
Mislim, ako vec nema urBeats-a u (dodatnom il' osnovnom, kakav god da je vec) paketu...
Skontah to na osnovu svega dosada vidjenog, tj. da urBeats idu u odvojenoj ambalazi - samo nisam znao za tu "jos vecu kutiju"... pomislih vec da iz poslovnice izlazis sa dve kutije u rukama![]()
i onda vidim pored njega V, prelep telefon uzivo. i tako da cu najverovatnije kupiti VOne V je takva smekerica, opasan uzivoZa one koji nisu optereceni najboljim i najvecim, ovo je idealan telefon.
Meni je muzika na telefonu najvažnija stvar posle trajanja baterije, a kamera komotno može i da ne postoji. Zbog toga me izluđuje to što uz kao muzičke telefone ne dobijam i odgovarajuće slušalice. Kamo sreće da mogu da koristim svoje slušalice koje sam dobio uz SE W950.
Dakle, meni je Beats softver veoma veliki razlog da kupim One X - ali šta da radim za slušalice? Dobro, mogu da se nađu dobre slušalice za pristojan novac, ali problem je u tome što ne mogu da nađem slušalice sa mikrofonom i komandama za plejer. Onda čitava stvar gubi smisao.
Znam da će mi sada neko reći da kupim ajPod ako hoću da slušam muziku - ali besmisleno mi je da u 2012. godini uz telefon od toliko stotina eura ne dolaze makar polupristojne slušalice, a pre sedam godina sam uz telefon od 450 eura dobijao izvanredne sluške. Meni je to zaista dealbreaker.
Beats software je upravo to samo software, da kazem jedan equalizer i od njega NE zavisi kompletan kvalitet reprodukcije.
Konkretno ovaj model je kiksnuo na tom polju i ako zelis savrsen kvalitet reprodukcije za tebe je One S nikako X.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari