Šta je novo?

Battlefield 3

Mocni,najmocniji igrac BF3 na xbox-u je svratio do nas da malo zalozi vatricu po ko zna koji put... :)

Mars u sekciju za konzole,gde se nalazi gejmerska elita... :p

Poslednja izmena:
cufi - Kontam tvoju ironiju postova ali ipak pusti.. ko hoce da igra, neka igra, blati itd. Hu kers kada je meni odlicno.

[Miki] - Daj bolji i ja brišem BF3.

lozi vas saint a vi ne kapirate :)

ok pitanje jedno zasto me zaje%ava promena scheme i izbacuje ? masina sa profila

Kakve scheme?

Poslednja izmena:
Otvori prodavnicu slatlisa, i stavi male cene, ima da ide ko alva, sve ces da ubijes na serveru

ha-ha.

Generalno, ako nemas konstruktivno resenje ili pomoc, ne trebas se rugati.

A sto se tice minimape, totalno je suvisna, samo mi zaklanja vidik kad lezim u cosku i vec onako suzim vidno polje sa bipod-om...

ako ima nacin da se iskljuci, bilo bi idealno.

Poslednja izmena:
Jel ti trolujes ili kako? :) Zar nisi ti neki uber BF-ovac, zasto ti pitanja zvuce tako noobovski :D

ma jok...
trolldad.jpg

Ja vise nemam problema sa BF3, ne igram ga vec 10. dana.
troll-1.gif

ma nisam ga ni ja igrao bar 2 meseca pa mi dosadno i sad ocu malo trollam ljude sa c4 :p

Postaviš C4 na svoj tenk, zaletiš se na protivničku zastavu i istrčiš iz tenka...
troll-1.gif

jedna od, naravno tu je dzip napakujem ga sa c4 i zaletim se na neko njihovo vozilo :D

a nista lepse kad uleti tenk u grad i onda ga napakujem sa c4 i sacekam da okrene cev ka meni i onda boom :p

troll-1.gif

nisam bas tako kreativan ali ono igram samo iz zabave cim krenem igram da pobedimo nerviram se mnogo iako pobedimo

ne znam dal ste videli ovo ali se upišah od smeha dok sam gledao ovaj klip :d

ima još

ehehehehe

auuuu ovaj je ne procenjiv

ahahah

ahahahaha

Poslednja izmena od urednika:
Jel ima neka nova fora da se me ne izbacuje ovaj punkbuster ili da brisem igricu?

Sve moguce fore sam probao i sto puta sam updejtovao PB i na svakih 2min igranja ma kikuje.

Da ne ureknem, mene još ni jednom do sada nije kikovao punkbuster, pucala je igra iz raznih razloga ali zbog punkbastera nikad

Nije ni mene do pre 10. dana od kako je pocelo, svaku partiju me kikuje.

You were disconnected from EA Online (1) ?? sta je ovo ?

edit: sta je ovo kad kod uradi refresh on meni izgubi neke servere a filter je isti ...?

Poslednja izmena:
Ne mogu ni ja uci. Ista poruka.

NOTICE Backend maintenance is undergoing impacting the ability to join games. Estimated time of completion 11:00 UTC

Vrh Dno