Šta je novo?

Diablo 3

Ne mozemo da dobijemo ovde podforum, raspitivao sam se vec, i suvise je komplikacija oko toga sto samo admin moze da menja post...

Ja sam vec poceo da radim na izradi malog zasebnog foruma sa nekoliko kategorija, dakle nista preobimno, vise kao mesto sastajanja svih benchovaca koji igraju, a naravno ova tema ce i dalje biti aktivna...

Pa ako si vec krenuo da radis na forumu, samo nam daj link kad zavrsis :)

Inace mozemo napraviti i ovde temu sa BattleTagovima za D3.

a moze li mi ko objasni sta je taj battletag?! Nisam bas dugo na bnetu!

Btw posle 7 dana odgovorili mi iz computer landa da njihovi beta keyevi nisu vise aktvni jer blizz okoncava beta test, pa mi kao zbog toga nisu ni poslali beta key, za uzvrat mi obecali poklon na dan izlaska igre :( ajd videcemo sta ce biti od toga!!!

Very nice! Ovo se mora imati! :banana:

157082_detail_v2.jpg

zahvaljujem; evo napravio sam se Proday83 za sve ubuduce ;)

Juče sam pokušao igrati Betu i nisam se mogao logovati. Evo danas probam ponovo, uspešno se logujem međutim kada kliknem na "Start game" on izbaci grešku "Timeout blabla" i kaže pokušajte ponovo kasnije. Trash bre. Jel može neko da se loguje?

@marko_ns

Šta je to?

To je najverovatnije za kravatu!:D

Zanimljivo odradjen game guide. Ali igra će se stalno menjati, a to se ne može ispratiti kroz knjigu.

a ima jos i code za 10% discount :)

Jel našao još neko "Black mushroom" i čemu ona služi?

Kako listam ovu temu sve vise mi se svidja Diablo iako ga nikad nisam igrao (niti takav tip igre). Odakle krenuti? Prvi deo ili da krenem od drugog pa cu posle da predjem na treci

Kako listam ovu temu sve vise mi se svidja Diablo iako ga nikad nisam igrao (niti takav tip igre). Odakle krenuti? Prvi deo ili da krenem od drugog pa cu posle da predjem na treci

Diablo I je dosta spor i ume da bude tezak malo (posebno za pocetnike), mozes da probas Diablo 2 ili Titan Quest.

Poslednja izmena:
bot moze da izvrsava samo par jednostavnih komandi, a to ne funkcionise na random mapama i random neprijateljima.

Jes' lud, bota da koristim ni da pomislim, da mi digne account.

Jedino licno da ga napravim onda bi ga koristio, mozda.

bot moze da izvrsava samo par jednostavnih komandi, a to ne funkcionise na random mapama i random neprijateljima.

@ixinho http://www.freeforums.org/ ?

Jeste, u doba kada postoje sestojezgrani Intel procesori koji rade na 4+ GHz nije mnogo tesko covecanstvu da napravi nesto sto moze da ide i da zavarava igricu da se izvrsava klik na raznim mestima.

Ja i dalje stojim iza toga da ce se bot mnogo teze snaci na inferno tezini ako ce se uopste i snaci, al dobro, videcemo :)

BTW - evo naseg malog foruma , logo je samo trenutno resenje, ukoliko ima neki dizajner koji bi odradio neku lepu kombinaciju diablo 3 i benchmark logo-a bio bih veoma zahvalan :) Zamolio bih sve da se registruju sa istim nickom kao i ovde kako bismo se lakse prepoznali :)

http://diablo3benchmark.proboards.com/index.cgi

Koliko vidim na akauntu, D3 beta sada ima i EU verziju, tako da bi ovo trebalo da znači da su podignuti EU serveri. 12:01PM PDT je 21h kod nas, tako da vidimo se :)

Nazad
Vrh Dno