Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Ok i dalje niko mi nije rekao , da li iko sa SCEF modulom ima problem sa kamerom , tj snimanje fps dropovi night ?

Inace nije moguce ubaciti FW od drugog modula . ZNaci samo pasuju za koju su odredjeni . Ima izuetaka za sgs2 gde je sredjen problem sali nema lampica :)

Evo snimak koji sjajno reprezentuje koje GOVN* je taj SCEF02

http://www.youtube.com/watch?v=B1S_xf0yzr8

premotajte od pola .

Ja sam samo zbog ovoga prodao svoj samsung sgs2 , sad bih uzeo note ali se bojim opet moram na 2 stvari da pazim , za modul kamere i ekran vidim zale se imaju problem sa promenama temperature boje :)

Poslednja izmena od urednika:
pazi na najvecoj rezoluciji onoj 1920x1080 frejmaza u tamnoj zatvorenoj prostoriji tesko dolazi do 30frejmova pada na 24-25-26(a i sam proizvodjac je to naveo u svojoj specifikaciji) ali u toj rezoluciji napolju na dnevnom svetlu nema opadanja frejmova punih 30 !
a na 1280x720 nema padanja frejmova ni u zatvorenoj prostoriji u mraku i ni po losem svetlu a kamoli napolju !!!
ja inace koristim ovu 1280x720 jer mi je nekako prirodnije dok ova u 1920x1080 nekako zumira sliku i tesko je umiriti sliku sva postane nekako drhtava jer kao sto znamo stabilizacija slike na samsung telefonima ne postoji !!!

To je ok ali nikako ne sme da bude kao na snimku sto sam okacio u predhodnom postu :) . Frejmrejt pada i do 9 i to non stop baci oko :)

Moj je ovaj sa screenshot-a i nisam primetio nikakve probleme sa seckanjem. Mislim da note ima jaci hardver taman toliko (procesor na 1.4 Mhz) da su taj problem prevazisli. Takodje, mislim da je Yoyo u s2 temi objasnio kako se to seckanje zaobilazi i na s2.

Prilozi

• SC20120417-205922.png
    SC20120417-205922.png
    66.3 KB · Pregleda: 163
A koji ti je FW ? prva opcija ?

Sto se tice hardwera on je vise negosposoban da izvuce stabilan frejmrejt ... Ako pogledas video koji sam okacio 2 identicna sgs2 sa razlicitim moduila totalno razliciti snimci ... jedan perfektan drugi krs .

Sto se tice ove tematika sa modulima , mogu doktorat da dobijem . Sve sam pokusao na svom sgs2 i jedini lek je bio zamena modula sa OMEF01 i to je to .

Bozo odradi prvu opciju i reci mi sta ti pise ?

http://www.youtube.com/watch?v=B1S_xf0yzr8

Od polovine idu snimci sa 2 razlicita modula razlika je uocljiva odmah :)

Cisto statistike radi ako neko prati, da prijavim i ja... :) i kod mene je sve normalno. Nemam taj modul zez. :)

Vala ako kupim i bude me zezala kamera ima da ga slomim na licu mesta i nastavim da koristim Sammy-ja od 20 e

Ne sumnjam, evo vec te zamisljam kako lomis telefon od 500e :)

Kratka pitanja:

1. Koju navigaciju koristite na Note?
2. Postoji li neki ludi softver da povezem Note sa racunarom i da ga koristim kao neku kvazi graficku tablu (recimo u Microsoft Note da zaokruzim nesto i tako neke sitnice)... Ako ne postoji trebalo bi ga napraviti :)

Poz

Nema rezolucija za Note, al meni ne smeta, ne zauzima ceo ekran al nije ni bitno. Svakako ga samo slusam gad vozim, jako ga retko gledam.

EDIT:
Bas gledam sad nesto, ovaj iGo je dusu dao za one price zasto je piraterija bolja i jednsotavnija od kupovine originala. Aj probajte da nadjete gde mozete da kupite original iGo software za Android i da nadjete njegovu cenu pa ce vam biti jasno o cemu pricam... *** ih sajt, "conntact us for our offers"...

Poslednja izmena:
NAVIGON(garmin) Europe, CoPilot Live Premium Europe rade vishe nego dobro. Po mome mishljenju mogu se meriti sa iGo bez problema.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@HAD
stara vest :(
Samo josh da izadje vecj jednom. S3 3.maja u Londonu ima prezentaciju.

Poslednja izmena:
Ja reko da se podsetimo sta nas ceka:p Ako mi se ne svidi previse S3 pa predjem na njega...:smoke:

s3 ce sigurno biti zver, ali jednom 5.3 - uvek 5.3. Sta li ce tek biti note2 mogu misliti. Ne znam ni sta bi to mogli znacajno da unaprede da nas nateraju na prelazak. Mislim da i tu polako dolazi do zasicenja kao i na pc-u. Cemu i7 kad i i3 gura sve na max. Cemu quad core kad sve leti i na dual-u. Morace bas da se potrude. Mozda da izbace futuremark i crysis za telefone :).

NAVIGON(garmin) Europe, CoPilot Live Premium Europe rade vishe nego dobro. Po mome mishljenju mogu se meriti sa iGo bez problema.
-----------------------------------------------------------

Kako si uklopio Navigon i Garmin nije mi jasno? Pretpostavljam navigon program a garminove mape, jel? I kakva je mapa Srbije u Copilot?

s3 ce sigurno biti zver, ali jednom 5.3 - uvek 5.3. Sta li ce tek biti note2 mogu misliti. Ne znam ni sta bi to mogli znacajno da unaprede da nas nateraju na prelazak. Mislim da i tu polako dolazi do zasicenja kao i na pc-u. Cemu i7 kad i i3 gura sve na max. Cemu quad core kad sve leti i na dual-u. Morace bas da se potrude. Mozda da izbace futuremark i crysis za telefone :).
Kad film od 2 sata i 20 minuta rekompresujes za 3 minuta, znaces cemu... :)

@Bozha
Kompjuteri ne sluzhe samo za igrice. U poslovnom svetu vreme je novac. A shto brzhi kompjuter(i) to manje novca gubish.
@Cwelle
+1
@j sasa
NAVIGON je u stvari Garmin-ova kompanija. A znamo da jedino garmin ima svoj tim u SRB koji pravi mape. Svaka preporuka za Navigon. (nisam u Garmin timu za SRB)
Mapa Srbije u Copilot-u je odlichna. U (NS) startu ima vishe POI-a i safetycam-a od iGo-a. Mape su iz 2012. god. Svaka preporuka za Copilot.
Po mome mishljenju iGo je malo zastareo. Nema toliko opcija kao pomenuta gore 2. Nema podrshq za rez. koja nama odgovara. Znam da nije sve u interfejsu gps programa vecj u mapama, ali...
--------------------------------------------------------
@maxx79
Ovde uopshte nije rech o obichnim qcjnim korisnicima. Misli shire...

Poslednja izmena:
Kad film od 2 sata i 20 minuta rekompresujes za 3 minuta, znaces cemu... :)

a i3 ce taj isti film da rekompresuje 10ak minuta duze.....

e sad,za tih 10 min SILNE pare mogu da se namlate....:D

Dal je moguće da i na Note-u moraš da moliš "tetu" da ti dozvoli da pre kupovine proveriš da li je ok kamera ako nećeš da ti zapadne telefon od 600 evra sa zabagovanom kamerom koja je u rangu sa onom kod low budget modela ispod 200 evra?
Ako je i od Samsunga, mnogo je. Džaba su im ovi modeli osvajali titule najboljih smart telefona u godini kad ti moraš da biješ mozak pre kupovine da li je kamera dobra, da li se čuje eho, ima li mrtvih pixela....
HTC i ćao, nije ultra giga mega brz ali bar je svaki model isti.

a da li su ove tri jedine potencijalne mane note-a?....znaci kamera,eventualni mrtav pixel i neki exo koji se cuje prilikom razgovora?

kako se manifestuje to sa kamerom?.....mislim,kako tel da se testira sto se toga tice pre kupovine?

@maxx79
Nije toliko rech o mrtvim pixelima koliko o problemima iz moga sing-a. Ali to svi Note-vi imaju te na to ne morash da brinesh. Koji god da uzmesh imacje to.
Ostala dva problema nisam isqsio.

Poslednja izmena:
Uzeo sam juce Note, pa me zanima jel postoji nacin da se stavi da fabricki browser loaduje pc stranice automatski a ne mobile verzije? Nema view mode ni user agent.

Poslednja izmena:
Vrh Dno