Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Drago mi je zbog tebe ali nisam na to mislio :D

Samo vi mene ubacujte u sistem, nije vam fora, ovo je rasizam! Podje*a*ate me zato sto trenutno nemam note ko vi. Neka neka.. :D

Jedno pitanje, koji widget koristite za weather na ovom našem cudu, a da je lepo razvucen od ivice do ivice. Inače, 3-5 dana je prošlo i više i ne pomislim da mi je telefon nešto velik, naravno dok ne stavim pored nekog drugog. Tako da je definitivno period navikavanja kratak, a moja šaka je omanja.

Pfff double post, molim spojite...

Ja sam stavio ovaj N7000XXLC1---------2.3.6-------2012 March----------N7000OXALC1----------Open Germany
Ne brise ti podatke.

Dobro pitanje.

I koji je modul kamere na vasim Notama?

*#34971539# bejase kod za proveru na S II.

Cam FW Version: OOEI08
Phone FW Version: OOEI08

Poslednja izmena:
Svi imaju taj modul, cini mi se da je SONY, dok se ne pojavi neki Fujitsu :D

Cek' da se javi Bozha sa svojim vanzemaljskim Notetom... za njega potpisujem da ima nekakvog Fujitsu feat. SONY inc. Canon/Nikon hibrida :D:D:D

De nam recite i koji je tacno modul u pitanju... ono "ISP Ver Check".

Ovo OOEI08 je samo verzija firmware-a.

Kod mene je Fujitsu M5MOLS

I ja imam taj... Vidis sad nesto razmisljam, da li bi mogao vas softver da flesujem i onda ja ne bi imao problem sa snimanjem u mraku? :) Pa ako je tako to bi resilo sve probleme, zanima me kako ovi sa xda to nisu skontali ni pokusali

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

Dal je moguće da i na Note-u moraš da moliš "tetu" da ti dozvoli da pre kupovine proveriš da li je ok kamera ako nećeš da ti zapadne telefon od 600 evra sa zabagovanom kamerom koja je u rangu sa onom kod low budget modela ispod 200 evra?
Ako je i od Samsunga, mnogo je. Džaba su im ovi modeli osvajali titule najboljih smart telefona u godini kad ti moraš da biješ mozak pre kupovine da li je kamera dobra, da li se čuje eho, ima li mrtvih pixela....
HTC i ćao, nije ultra giga mega brz ali bar je svaki model isti.

Jel bi mogao neko da mi okaci taj cam sw?

Ma ne bez zezanja, nisam ja fan HTC-a,zapravo prvo sam jurio da kupim S2, telefon je stvarno ekstra ali onda sam video ovo oko kamere i probao u MTS-u i Telenoru i oba primerka bila SCEF02 a nisam hteo ljude da maltretiram da mi otvaraju nove primerke a i sumnjam da bi hteli i za ovo su se mrštili...posle rekoh da sačekam malo i kupim Note jer na njemu nema ovog problema. I eto vidiš sad...

Ovde ti zapadne tako neki primerak, a HTC ne znam ni da li je savladao 30fps 720P.

Nazad
Vrh Dno