Ako si na Windows7,onda ces videti dole desno pored sata da je nasao novi uredjaj i da taj uredjaj treba da se instalira a to ces najbolje uraditi preko WindowsUpdate,tj pustis da on odradi.Kad to zavrsis,instaliras drajver,moci ces da nastavis da radis sa tabletom.Šta treba da se desi kada unesem adb reboot bootloader (meni se na tabletu ugasi ekran i ne reaguje, jednom mise samo restartovao). Kada unesem drugu naredbu fastboot boot superboot.img javi mi da čekam na uređaj i tako ostane, ništa se dalje ne desi
Kada sam uneo naredbu fastboot boot superboot.img pojavio mi se izveštaj u CMD-u downloading `boot.img`...OKAY i booting...OKAY. Tablet se restartovao. Ako je je ovo OK, trebao bi da instaliram Superuser, ima li neko korake ya ovu instalaciju, gde i kako.
Instalirao sam Android Terminal i otvorio mi je polje da unesem nešto, probao sam da unesem SU i pritisnuo dugme kao za Play i dobio sam odgovor Executing SU i root been has garanted Superuser permision
Imam jedan mali problemcic. Uradio sam root na tabu (od drugara), sve je uradjeno kako treba ali sam onda instalirao CWM i tab vise nije hteo normalno da se podigne vec je stalno isao u CWM. Sto je najveca fora kada god sam isao u reboot recovery mogao sam iz njega da vidim ext sdcard. Nakacio sam ga na komp pa sam preko njega instalirao stock kernel i sad je sve ok. Imam pitanje ! Kada CWM podignem preko kompa sa fastboot boot cwmr5x.....y.img normalno instaliram kernel, ali ako uradim fastboot flash boot cwmr5x.....y.img da bi imao instaliran CWM konstantno, udje u cwm i nema izlaska odatle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari