Šta je novo?

iPad 3

Pa uzmi 32gb. Ja kada sam sagledao sve ... pored telefona i ultrabook-a koji su uvek uz mene kada putujem, za ipad mi nije trebalo vise mesta no 16gb. Tako da sam uzeo taj model u 4g varijanti.

No' jel ima neko ideju gde kupiti Choiix Wake Up Folio kod nas ?

Stigao iPad 3 64GB/WiFi ali se osoba koja ga je naručivala u Nemačkoj izgleda malo zeznula pa je naručila 4G varijantu. Nije ni bitno možda 3G i posluži nečemu. Videću ako budem imao vremena da ga večeras-sutra otpakujem.

Enivej i mene interesuje koja je zaštita bolja za ovaj uređaj pošto nigde na kutiji ne vidim da piše da dolazi bilo šta dodatno osim osnovne opreme (a tako je pisalo i na apple.de). Ona kožna je od kvalitetnijeg materijala ali mi plastična deluje kao da pokriva veću površinu. Thoughts?

Poslednja izmena:
Folio imas u gigatronu, mislim da je oko 3 soma...

a najbolje je, po meni, Incase Convertible Magazine Jacket... ne znam de ima al bi trebalo da bude oko 30ak eura isto...

1.27 x 19.35 x 24.76 cm su spoljasnje dimenzije jacket-a a dimenzija ipad-a... 0.94x18.57x24.12 cm
Bice nategnuto :D

1.27 x 19.35 x 24.76 cm su spoljasnje dimenzije jacket-a a dimenzija ipad-a... 0.94x18.57x24.12 cm
Bice nategnuto :D

Da ali ziper verovatno dodaje još malo prostora da iPad može lepo da legne. Mislim koliko sam ja upućen novi iPad je zadržao iste dimenzije kao stari a po komentarima na sajtovima koji prodaju to jeleče vidim da se niko ne žali na dimenzije.

Bre smorio si sa automatskim kontriranjem na svaku primedbu na Apple bez razmisljanja. Nisi cuo za uredjaj koji se zove ampermetar?
Ja ti lepo kazem, nikada ne dezuram kada punim iOS uredjaj i sa baterijom sam prezadovoljan, cak se Apple oglasio povodom toga.
Ampermetar nista ne znaci jer on ne prikazuje gde ide ono sto on meri; da li ide na punjenje ili uredjaj trosi na nesto drugo...
U svakom slucaju, potpuno nebitna stvar za korisnike.

Poslednja izmena:
Moja preporuka za case (koristim ga vec par meseci i zadovoljan sam):

Laicko pitanje - sto ne uzeti oficijelnu futrolu?

Samo da se upishem da sam se napokon dokopao mog primerka 16gb 4g ;) Ludilo od ekrana je prva reakcija na spravu. Ostala misljenja o samom tabletu kada ga malo izmaltretiram.

Kraken, koliko ja znam ne postoji oficijalna futrola. Postoji samo smart cover, ali on stiti samo prednju stranu ipada.

Poslednja izmena:
Spart cover je sasvim dovoljan nema potrebe za tim silnim futrolama.

Taj Spart cover štiti samo prednju stranu uređaja a pošto ću sigurno dosta šetati iPad (u smislu transportovati) tražim zaštitu koja će pokriti kompletnu površinu uređaja.

a ledja cuvaju andjeli? :d

naravno da ima potrebe, pogotovo ako zelis posle da ga prodas i da ti ne bude izgreban kao daska za secenje...

Aaaa, hvala na pojasnjenju :) Ipak je onda bolje uzeti full cover.

Ma nemam nameru da prodajem iPad (u stvari nikad ništa od svojih uređaja nisam prodao polovno) ali bih voleo da izbegnem bilo kakva oštećenja uključujući i ogrebotine itd.

Napokon i ja da zabodem jedan problem free primerak iPad-a :)

Full black slika na 100% brightnes, nema screen bleeding-a.
imam slike i na 75% i na 50% ali ovde bi se najvise videlo da postoji...

py8Bd.jpg

Link ka site-u koji objasnjava kako testirati http://www.theipadguide.com/content/ipad-dead-pixel-test-how/7171269

Nema ni dead pixele, wifi radi jednako dobro (pokazuje isti broj crtica) kao i iPad2, posle 2 sata konstantnog mucenja, nisam jos uvek osetio pregrevanje, a gledao sam i HD i gomilu youtube videa, jedino sto nisam igrao nist jer me to ni ne zanima.

Poslednja izmena:
naravno da ima potrebe, pogotovo ako zelis posle da ga prodas i da ti ne bude izgreban kao daska za secenje...

jedini razlog...

minusi su (ako stavis back cover): 1. debljina 2. pipanje plastike umesto alu. 3. ruznoca :d

to mi je 100% isto kao kad neko drzi daljinski od TV u kesici...

Poslednja izmena:
Ali takođe može poslužiti i da ne izgoriš prste na aluminijumu, kada duže igraš neku igru :d . Sad ozbiljno, ne treba back cover, samo pažljivo spuštanje uređaja na neku mekšu podlogu i neka neoprenska torbica za nošenje i biće sve ok.

a ledja cuvaju andjeli? :d

Haha daska za secenje :D

Pa evo koristim iPad 2 od jula sa Smart coverom i na ledjima nemam ni jednu tackicu, a stavljam ga na astal i sl. Ne pazim nesto preterano sem sto pazim da ga ne struzem o povrsinu. Dakle po meni je bolje tako i npr paziti gde ga spustas nego ga gurati u razne ruzne futrole. Mislim ne grebe se on tek tako.

@Gizmo +1

Ja ne kapiram kako nema ni tackicu. Ja sam do sada promenio 3kom ipad2, svaki je imao bar sitne resice ... na alu se to bas lepo vidi.
Nego ... jel ima neko beli ivisor screen protector? Zahebao sam se pa porucio crni. Znaci nije jos ni otpakovan ... pa ako nekome zatreba, da menjamo glavu za glavu :)

^

lako se slozimo oko ne-tehnickih stvari... ;)

Imam zamerku na ipad 3 ogrebah prs na volume taster :) stvarno je oštra plastika bolje je rešeno na kecu

480 eura za Ipad3 16gb wifi jel puno?

nije.

Nazad
Vrh Dno