@endrezr
Ne preteruj molim te, moji postovi ne zvuče tako i nemaju razloga da zvuče. Možda zvuče tako tebi, jer me očigledno "ne mirišeš", ali to je već tvoj problem. Ja čisto držim balans - na preterano pozitivna i oduševljavanja uređajem, negativnim stvarima pokušavam da te postove vratim na zemlju. Nije mi jasna ta fascinacija Apple uređajima i nikada neće biti. To je očigledno ljubav na prvi pogled, što znam da nije u mom slučaju, jer bih danas koristio upravo te Apple proizvode.
Ne može da me boli za ovakva prepucavanja, jer ista idu iz krajnosti u krajnost. U pitanju su drastično drugačiji pogledi na tehniku i tehnologiju, da se često neki kose i sa zdravim razumom. Da je većina Apple korisnika realna i down to earth, ja ovde ne bih imao šta da tražim, ali evo me. Nismo ja i gomila drugih ljudi koji imaju drugačiji pogled na Apple proizvode džabe tu - jedan od njih je upravo i Yooyo - osoba koja mi je najlogičnija u ovim prepucavanjima i koja dobro zna koliko Apple proizvod nije savršen. Kakav sam ja pogled imao na Apple proizvode pre nego što sam postao član ovog foruma? Nikakav, bilo mi je potpuno svejedno. Tek kada sam uvideo koliki fanbojizam vlada u ovom podforumu sa ljudima koji ih poseduju, počeo sam da ispravljam "krive Drine", koje je u Apple slučaju nemoguće ispraviti, ali je moguće umanjiti krivinu.
Možeš da misliš šta god hoćeš, ali razlog za moje prepucavanje sa fanbojevima nije pristrasnost, već zdrav razum. Da sam pristrasan, dizao bih Android uređaje u nebesa, a to ne radim, nego prihvatam da imaju probleme - nešto što Apple korisnici ne mogu ili ne žele da prihvate kod svojih uređaja.
Pričao sam više puta zašto Benchmark ne uzima uređaje od forumaša, ali izgleda da je to nemoguće za ukapirati. Ne pitam se ja, koliko puta sam to rekao. Ako želite da ustupite neki uređaj, obratite se Benchmarku, tačnije Peci. Ako se Peca bude složio da je uzimanje tuđeg uređaja radi testiranja na sajtu dobra stvar, i kada mi bude doneo takav uređaj na test, onda ću pristati da ga testiram. Imate kontakt na sajtu, predložite tako nešto ljudima koji stoje iza Benchmark firme, ne meni kao zaposlenom.
Ne brini se ništa, kada bude došao trenutak da upoređujemo iPad 3 sa konkuretnim proizvodima, imaćemo tekstualnu, foto i video uporedbu i potrudićemo se da to liči na nešto, kao što je bio slučaj sa D3 GO prezentacijom, ako ste gledali.
Moji postovi se nikada nisu doticali ličnog iskustva sa Apple proizvodima, i nemam običaj da se pravim pametan o nečemu što ne znam. Problem je u tome što je situacija drastično gora što se tiče predrasuda o Android uređajima. Koliko ljudi nisu imali priliku da probaju Apple uređaje, toliko i Apple korisnici nisu imali priliku da rade sa Android uređajima. Može se reći da je to glavni problem u ovakvim temama - lično iskustvo posedovanja uređaja.
Dakle, nisam ja jedini koji konkretno nema Apple uređaj uz sebe, ali da sam ih sve probao u kraćim ponovnim susretima - probao sam ih. Još jedan od razloga zašto nastavljam da pišem u ovakvim temama jer sam uveren da nisam jedini koji ima ovakav pogled na Apple proizvode i njegove korisnike. Svestan sam kakvo se mišljenje formira o meni zbog isticanja negativnih stvari Apple proizvoda, ali tako nešto je ovakvim temama itekako potrebno - da se održi ravnoteža. Mora biti ravnoteže i oštrija diskusija, jer je ovo pre svega forum sa najvećim procentom Windows i Android korisnika - nije Mac Srbija ili koji god drugi Apple tematski forum . Vi na mene i dalje gledajte kao ludaka koji se bori protiv vetrenjača - ali to je moja stvar i znam šta radim.
@priest77
Ko će drugi da ga testira? Ti ili neki drugi fanboy možda? To bi tek bilo zanimljivo za čitati.