I dinar je previse.
Sent by Tt
I dinar je previse.
Sent by Tt
ljudi,kako sada funkcionise taj bus plus kada neko ko npr ne zivi u Beogradu,vec eto dodje nekim poslom u Bg,i treba da koristi gradski prevoz u samo jednom ili dva pravca..(odnosno treba mu samo jedna ili dve karte)?
mislim,kako se kupuje jednokratna(ili kako da nazovem) karta za bus plus sistem?
@smith_bre
Dobro zapazanje.
A i trebalo bi da kalibrisu te aparate, a ne da kad u najvecoj guzvi osoba validira svoju kartu (za ciji postupak je potrebno oko 2 sekunde) posle nje niko ne moze da validira jos naredne 3-4 sekunde.
Kaže mi danas prodavačica na trafici (Futura ili Štampa) kad sam je zamolio da mi pogleda koliko mi je kredita ostalo na kartici, da su dobili dopis/naredbu da ne smeju više da vrše proveru stanja... Ako je tačno, vrhunsko pilićarstvo BusPlus-a...
da li je moguce da im je to toliki problem, odnosno da im upiti u bazu toliko zagusuju protok da to resavaju sistemom, ne moze da se proveri? ccc uostalom, kada ce krenuti ona varijanta sa online upitom preko njihovog sajta + dopuna online pomocu kredinte kartice, da li iko zna tu info?
Sramota, mogla je karticu bar pojesti. 🙂Zena ulazi u bus, validira personalizovanu kartu i potom izlazi na sledecoj stanici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari