Ali cu vrlo verovatno uzeti K400 kao sto je predloizio Zoran_KS jer neke stvari je uzasno tesko odraditi daljincem.
btw @ korisnici XBMC jel sam ja jedini .... " xbmc weather script failed" ?
Namerno sam uzeo sa pasivnim napajanjem i za sada mislim da nisam pogrešio jer još uvek radi.
Ja imam isti taj problem,znaci samo prilikom listanja filmova,desava mi se da cover art i fanart kasne sto me nervira,ali kako ja u htpc-u koristim P4 single core,to me i ne cudi.Inace i ja nemam problema prilikom reprodukcije1080p filmova,za to je zaduzena 8500GT.Posle nekoliko dana "testiranja" nisam siguran šta da mislim jer najveći problem po pitanju brzine jeste listanje filmova i serija po biblioteci. Dešava mi se, a to možete videti u videu, da mi ponekad sporo prebacuje na sledeći film u listi. Tačnije kursor pređe na sledeći film i promeni se omot a fanart se promeni pola sekunde, sekund kasnije. Ovo me pomalo nervira ali nisam siguran da li je to vezano samo za procesor ili možda ima veze i sa mojim prastarim hard diskom.
Na kraju videa posle one anime može da se vidi kako izgleda kada sporo menja fanart i to mi se često dešava. Napominjem da ne znam da li ima veze isključivo sa procesorom.
Tastatura je odlicna,touchpad je ok,dovoljno osetljiv.Tastatura je dimenzija 35.5 x 14 cm.Debljine je oko 1.5 cm.Kako te služi ta tastatura? Na njihovom sajtu ima negativnih komentara tipa kako touch pad nije dobar i sl. I ne mogu da nađem na sajtu dimenzije tastature? Je l' možeš da mi otprilike kažeš koja je širina ili dužina kako već gledaš...
Bilo koji dual core procesor ce ti zavrsiti posao,nesto tipa E2100 serije.Sto se grafike tice,moja preporuka je GT 210,sasvim je dovoljna,ima hdmi izlaz i preuzima svo enkodiranje HD filmova.Posedujem sledecu konfiguraciju
-Asus P5LdD-VM
-intel celeron 420 1,6MHz
-RAM 1GB
te me interesuje nadogradnja da bih mogao koristiti za HTPC, ploca podrzava dvojezgarne procesore, a interesuje me kupovina graficke sa najmanje ulaganja.
Elec i ja detaljno testirao (perfekrno radi) a i pod win 7 64 bit 4 gb rama, na oba sistema nema ni najmanjeg struca.....sve tece kako treba..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari