Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

^Sad si tek to uvideo? :D

Moram da kazem da mi se ni malo ne svidja sto ne mogu da vratim staru tastaturu bez brojeva. Verujem da je mnogima zgodno ovako ali ja gresim jedno 10x vise i tri puta sporije zbog manjih slova. Samo da su ostavili opciju da se skloni...
Moracu da instaliram neku tastaturu sa marketa...

Juce na Partibrejkers-ima snimim da Djule Van Gogh seta note, pa vi vidite dokle je to otislo :).
To je zato sto je Djule cool lik :smoke:
Ja ne razumem sta jos cekate? Nek neki novi neobavesteni klinci gledaju crtace na onom cartoon ekranu, vi prodajte te s2 zezalice dok je jos kolko-tolko drze cenu i uzmite sebi ozbiljnu spravu :p.
Ja cekam da Ceca uzme isti, sad kad je izasla iz kucnog mardelja... ako/cim ona uzme, odma' je pratim! :smoke:

Od Karleuse ionako nema vajde, ona je navucena na iPhone...

Ja ne kupujem dok ne vidim da ga je bubamara uzela, a i boki 13 ce sigurno pa ga kupujem! ;)

Edit: Evo odustajem i od 808 :p

Auu Care.. :D :D

Djule Van Gogh je bas idealan lik ciji trendovi jednostavno moraju da se prate :d :d :d Verovatno ce novi album da iskomponuje u nekoj android aplikaciji od 700kb, u skladu sa minulim radom u prethodnih 10-ak god :d

To ti kazem... Djule, Ceca... sad i Dara Bubamara, a kud Bokija 13 da zaboravimo :D:D:D

Ajde dosta je bilo *******cije.
Nego sto se ovo tesko rootuje, zakomplikovase ga maksimalno?

E pa cestitam, dobro je da si se otarasio te plasticne zezalice i uzeo telefon za ozbiljne muskarce :p.

A sto se tice 500-600% bolje itd, cek polako, jedno metar dana ga koristi, pa uzmi s2 u ruku opet, pa onda nemoj shvatiti 15% kao cist trolizam :).

Koliko sam shvatio ICS dobijamo kraju marta.

Pa ovaj, koristio sam i Note uporedo sa SGS2 jedno vreme i zaista ne vidim neku epsku prednost sem klasicne fizicke.

^

Nakon zadnjeg update-a mozes rootovati samo preko mobile odina. Nema one click resenja.

Moj je dosao sa LA4, sad moram da spucam KJ1 pa onda CF-Root...

Evo ti moj mod od JKay-a za stock odexed LB1 rom ... pa ako se nekom svidja...

37407129.png

http://www.mediafire.com/?29l14zwh1tnd6u1

Jes vala velika je mudrost instalirati temu. Uspeo sam da instaliram v1 preko Kitchena ali direkt CWM - bootloop ko most na Adi. Jel v1.1 ima themed phone.apk?

Jes vala velika je mudrost instalirati temu. Uspeo sam da instaliram v1 preko Kitchena ali direkt CWM - bootloop ko most na Adi. Jel v1.1 ima themed phone.apk?

Ako instaliras iz mog threada onda me pitaj. Niko nije imao prob. Sta oni stavljaju u kitchen ja neam pojma. Taj Leo je zesca *****

Pa instalirao sam onaj iz tvoje teme. Skinuo sa tvog sajta. Fleshovao ChecksROM, fleshovao Universal sa tvog sajta i dobio bootloop 2x. Ideje?

ja kada god sam pokusao da flashujem nesto svaki put sam dobio bootloop.A naravno da znam kako se flashuje.

Poslednja izmena:
Jel si imao neke modove instalirane? Stvarno ne znam. Koliko dugo si ga pustio se bootuje? Nekad ide preko 10min

Instalirao cist ROM, reboot, instalirao temu, pustio ga da se bootuje, proslo je 150 animacija samsungovih i nich.

pozdav ljudi,
ako ste probali vise romova za koji biste mogli reci da je najbrzi?
da li se fleshovanjem custom roma ili menjanjem kernela povecava counter, s tim u vezi kako rootovati tel bez povecanaj countera?
kako se povecanje countera moze spreciti, a da resenje nije instaliranje iskljucivo official romova odinom :) ?
znam da ce uskoro izaci ics u kojem ce se moci koristititi aplikacija za to ali me i dalje ovo zanima :)

Ako instaliras iz mog threada onda me pitaj. Niko nije imao prob. Sta oni stavljaju u kitchen ja neam pojma. Taj Leo je zesca *****

Jel ova tvoja tema radi i na ICS romovima ili samo na GB?

E do djavola, ovaj stock Samsung look je tako odvratan da nemam reci...

Zar nemaju za Note neke teme vec koje su koliko toliko bolje od stock izgleda?

Pa gadan je bas bas :) kao i AOSP ginger, tek ICS izgleda kako valja bar ta plava i celokupan izgled menija i svega ostalog...

Vrh Dno