- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 585
Od jednog rezigniranog ko zna kakvim widgetima natrpanog usera, koji zeli da se dodvori s2 trolovima pa pise nebuloze, vi tripujte objektivnost. Napadoste coveka koji rece da mu baterija izdrzala 5 dana bez ikakvog razloga. Ne moze se nista pozitivno napisati o telefonu, a da se ne istroluje do besmisla. Pri tome se ne nudi nikakav screenshot, snimak, dokaz, nego se lupeta samo po milan tarot osecaju i to na tehnickom forumu.
Cinjenica je sledeca. Ovo je ts fon sa najboljom baterijom do sada koji sam ja (da ne idem od Kulina bana - moja zadnja 3 ts fona - 3gs, ip4, s2) posedovao. Juce sam imao 3 sata razgovora na telefonu, surfa min cuku, igre oko cuku, skype i 3g ceo dan, i uvece mi je baterija bila na 40%.
Hint za bateriju: punite iskljucivo preko punjaca, koristite stock samsung rom, koristite stock teme i sms, mail, itd aplikacije jer su optimizovane super amoled ekrane na kojima pozeljno sto vishe crne, skinite betterbaterystatus i proverite sta vam crpi bateriju, pre nego sto instalirate neki fancy cpu/temp/geek/itd widget kojim cete ipresionirati sve u razredu - zapitajte sa dal vam to zaista treba, pojedini live wallpaperi jedu bateriju, itd.
Bozho, umesto da pričaš priče, ajde molim te potkrepi svoj tipičan dan korišćenja sa screenshotom battery usage-a sa početnim ekranom kada uđeš, onim detaljnijim grafikonom potrošnje i najbitnije Screen on time screenshot-om.