Jel' ovo placena reklama?
OK je Ikom, stvarno. Ja imam njihovu kablovsku od kad su preuzeli nekog mog prvog provajdera, znaci godinama i kad se setim kako je to izgledalo nekada - kvalitet slike, ljubaznost osoblja, terenska podrska, a kako izgleda danas dodjem do zakljucka da je IKOM zaista presao jako dugacak put. Secam se da mesecima nisam imao pola PayTV kanala i da nisu hteli ni da dodju da pogledaju o cemu se radi. Jednom sam ih nazvao i bukvalno sam urlao na neku zenu iz kol-centra da bih tri minuta posle razgovora shvatio da je problem do mene jer nesto nisam prikljucio kako treba. Onda sam ponovo zvao da joj se izvinim, i tako ...
Danas oni funkcionisu sasvim dobro. Ponuda im je odlicna, podrska dobra. Evo i jedan primer: imao sam prosle godine neki problem sa slikom i dosao njihov serviser, zamenio sve konektore, pregledao kablove, doneo drugi dekoder. I kad je odlazio, ja ga zamolim da prisrafi onu veliku metalnu kanalicu za kablove na spratu ispod mene jer stalno ispada (treba produziti rupe, zameniti tiplove, ja nemam busilicu itd.) i saplicemo se godinu dana po zgradi na nju. I on mi kaze kako on to ne radi, ali ce obavestiti servisera ciji je to posao. Ja pomislim kako od popravke nema nista kad sutra kanalica zasrafljena kako treba.
Ima povremeno problema sa slikom ili net-om, ali to dosta zavisi i od stanja mreze u pojedinim delovima grada, pa cak i od zgrade do zgrade. Jedino sto moram da primetim da im je reklama nikakva. Ovde kod mene masa ljudi ni ne zna da postoji njihov internet, nego imaju njihovu televiziju i Telekomov adsl, na primer.
Otisao sam sad u off-topic, ali da ne bude da se samo nesto zalimo i kukamo i da ne umemo da postujemo kad postoji neko poboljsanje ili korektna usluga.