- Učlanjen(a)
- 14.06.2011
- Poena
- 1,695
meni tu konkretno problem pravi extenzija "Opera AdBlock"
kada je iskljucim, mogu da ucitavam trailere
***, ko bi rekao. Sad sam proverio, i kod mene je to. Doduse ne ekstenzija, vec adblock skripta.
meni tu konkretno problem pravi extenzija "Opera AdBlock"
kada je iskljucim, mogu da ucitavam trailere
al' godinu dana kako kukas na Operu. nije moguce da ti nije palo na pamet da pronadjes neku alternativu u medjuvramenu. btw, na cetiri kompa koristim Operu, sto na XP-u sto na 7-ci i nikad nisam iskusio probleme na koje se zalis. brises li ti to temeljno kad radis clean install?
Veruj mi nisam. Instalirao 4-5 verzija u zadnja dva dana dok nisam nasao jednu koja mi koliko toliko radi, nisam lud da sad instaliram ono 11.61 djubre.
LOL, pa ne izlaze nove verzije samo zbog bugova. Pogotovo kod opere. Najbolje je da ti lepo njima napišeš svoje probleme, možda oni nisu svesni ti bugova, ili na operinom forumu zatražiš pomoć.
Da ne postoje nove verzije bi izlazile vrlo retko, i to bi bilo samo kad ima nesto novo,
Mora da si nehotice potvrdio upgrade, ne instalira se sama (jos uvek).
A realno si smorio sa ovim za medalju.
Koji ludaci ovi iz opere. Sledeći bug, na svim instancama opere koje imam (4 komada): Držim isključeno "Show close button on each tab" tako da nemam close batone na svakom tabu ponaosob nego kao u standardnom mdi okruženju, gore u desnom ćošku ispod klouz batona opere. E sad, instalirao se update, ja gledam nema batona. Reko' opet su nešto zeznuli sa konfiguracijom. Kad ja tamo - ono sve ok podešeno. Probam da kliknem tamo gde bi dugme inače trebalo da stoji - radiDakle, dugme se ne vidi, inače radi
Jel' može neko da proba ovo kod sebe čisto da utvrdim dal sam ja nešto lud ili oni?
Koji ludaci ovi iz opere. Sledeći bug, na svim instancama opere koje imam (4 komada): Držim isključeno "Show close button on each tab" tako da nemam close batone na svakom tabu ponaosob nego kao u standardnom mdi okruženju, gore u desnom ćošku ispod klouz batona opere. E sad, instalirao se update, ja gledam nema batona. Reko' opet su nešto zeznuli sa konfiguracijom. Kad ja tamo - ono sve ok podešeno. Probam da kliknem tamo gde bi dugme inače trebalo da stoji - radiDakle, dugme se ne vidi, inače radi
Jel' može neko da proba ovo kod sebe čisto da utvrdim dal sam ja nešto lud ili oni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari