Da sad vidim, kada se odradi pretraga ponaša se baš tako kako si rekao, kada se klikne na bilo koji auto sa početne stranice, nema tog problema. Ne znam kolko si iskusan korisnik, ali ipak rizikovaću pa ću ti dati neke savete kako da zaobiđeš problem:
1) Zadrži klik na dugme back/forword, i imaćeš istoriju svih prethodnih stranica u trenutnoj kartici odatle bi trebao da imaš i da klikneš na pretragu
2) Otvaraj kola u novom tabu na srednji klik, kada zatvoriš stranicu opet ćeš biti na pretrazi
3) Kada posećuješ neku stranicu koja ti se ne otvara dobro u operi, desni klik u okviru stranice pa izaberi Open with i neki drugi browser koji ti je instaliran.
4) Imaš u meniju Help opciju za prijavljivanje problema, ne znam dal radi, ja kad naiđem na neki sajt ja prijavim, ali često i zaboravim gde sam bio pa ne proveravam da li su popravili pošto takve stranice neredovno posećujem
I meni smetaju neke stvari u Operi, ali nema ni jedan pretraživač da ima sve što mi treba pa često migriram i koristim više njih.
@IgorHW Hmmm, ne znam, u drugim pretraživačima se prikazuje normalno preko celog ekrana.