Šta je novo?

Alan Wake - nova igra Remedy Entertainment-a

prilikom pokretanja izlazi mi...This resolution is not supported...bla, bla bla...da li neko zna sta da radim?

Dodaj na shortcut -windowed -w1280 -h720 pa vidi dal ce upaliti onda. Ako koristis steam idi na properties igre i dodaj to u "set launch options" sekciji.

Poslednja izmena:
Xpadder koristim. Kakvih problema tacno imas? Kad setujes stikove moras da ih ukljucus, tj. da stikliras "enable". Kad zavrsis kalibraciju, na onom ekranu gde dodeljujes funkcije dugmicima kliknes na kljuc i dobijes padajuci meni. Levi stik stavis da bude WASD a desni "mouse - normal".

Tako sam i odradio config, ali sam imao samo po dve funkcije po stiku...na levom: levo i desno, na desnom (kamera):gore i dole...onda skapiram da sam koristio DS2 layout :wall: pa odaberem xbox kontroler, ali problem resen samo sa levim stikom...na desnom kamera se pomera samo gore-dole, levo-desno ni da cuje...ajd' ako ti nije frka, okaci ona dva fajla(profile i controller) da probam sa njima...hvala...

Edit: namestio :) nisam koristio ni jedan od njihovih predefined layout-a, na prazno sam konfigurisao svaki stik i taster i sve radi k'o podmazano...

Poslednja izmena:
uhhh.znaci...tesko da sam te razumeo...ali da li je moguce da niko nema ovakav problem ....upisao na shortcut sve to...ma nista...ahhhhhhh

Dodaj na shortcut -windowed -w1280 -h720 pa vidi dal ce upaliti onda. Ako koristis steam idi na properties igre i dodaj to u "set launch options" sekciji.
uhhh.znaci...tesko da sam te razumeo...ali da li je moguce da niko nema ovakav problem ....upisao na shortcut sve to...ma nista...ahhhhhhh

End of the game....
Now I'm telling you this sh** is really messed up O.O
mogu samo reci
da me je kraj jako potresao ... i da cekam nastavak kojeg ocigledno nece biti , do duse mogli bi snimiti film :d
:sceptic:

Poslednja izmena:
Na boxu sam samo presao orginalnu igru bez DLC-ova... cak i taj standardni kraj mi je bio ql.

Jedva cekam da vidim kraj zadnjeg dlc-a, kazu da je super.

Za 4 dana izlazi American Nightmare ali samo kao Xbox Live ekskluziva. Verovatno cu kupiti, kosta otprilike 10 evra.

Igra je pravi biser! Ja sam odusevljen! Meni su cak i kontrole sasvim ok, a nisanjenje pomocu snopa svetlosti baterijske lampe mi je skroz kul. Trckaranje po sumi i deonice na tockovima me podsecaju na Alone in The Dark 5, dok me prica asocira na mracnu verziju filma The Fountain. :)

hehe, dobar im je Quantum Suicide :p

Odavno nije bilo cestite horor igre. Ok mi je skroz, jedino je steta zbog onoliko dugog razvoja, promene koncepta i mikrosofta.

igra je fantasticna cimanje su mi samo kontrole sto ne mogu levo desno da pomeram i u advanced gpu settings ne mogu nista da promenim ne znam zasto,sve mi je na high osim jednog podeoka i taj sam hteo da cepim na maximum i ljudi da je ovo izaslo 2007 ka sto su zeleli sine ova grafika je fantazija pogotovo za te godine :-D

Stavi globalno podesavanje grafike na custom pa onda menjaj.

WTF se desava sa pricom u ovoj igri... Pretrazivao sam nesto posto ne kontam sve sam, ima milion razlicitih tumacenja, mislim da ni sam Remedy tim ne zna :d

Stavi globalno podesavanje grafike na custom pa onda menjaj.

hvala tek posle sam provalio da gore iznad gde pise high nakon toga ima custom :-D ps da palim vsync ili ne ne provaljujem nikakve raslike ni sa ni bez :-D graficki je odlicna ali kada se pridje objektima (bager itd ) izgleda bas lose (teksture) no igra je fantasticna i nema nikakvog stucanja :-D

WTF se desava sa pricom u ovoj igri... Pretrazivao sam nesto posto ne kontam sve sam, ima milion razlicitih tumacenja, mislim da ni sam Remedy tim ne zna :d

Idi potrazi odgovor na pitanje da li je Dekard android. :D Najbolje price su takve, nemaju jasne odgovore i to ti ostaje u secanju mnogo duze nego kada imas totalno jasno ispricanu pricu.

Presao sam,sta reci nego odlicna igra... :happy:

Poslednja izmena:
Bas mi je drago sto vam se igra svidja ;).
Kada se samo setim kako je igra bila popljuvana kada se pojavila na xbox-u.

Pa mozda je popljuvana bas zato sto se pojavila na xboxu. :p

Ima 6 epizoda u osnovnoj verziji igre, i 2 epizode u DLC-ovima koji direktno nastavljaju storyline igre.

Ima 6 epizoda u osnovnoj verziji igre, i 2 epizode u DLC-ovima koji direktno nastavljaju storyline igre.

Zar nije ova PC verzija dosla sa ta jos 2 DLC-a, The Signal i drugi nznm tacno kako se zove???

Edit: Nasao sam :D....

Poslednja izmena:
Po defaultu sve igre koje izadju i paralelno za xKutiju i PC bivaju pljuvane, mislim da nije izasla igra koja je to izbegla.

A i odmah cim se pocne igra u prvoj cutscene-i kaze da nedorecene price nam najvise ostaju u secanju, tako da odmah na pocetku igre BIG SPOILER :p:p:p

Zna li se kada ce ti DLC-ovi? Ps evo kako izgleda igra za one koji nisu probali , boje,detalji sve je apsolutno savrseno :-D

Zna li se kada ce ti DLC-ovi? Ps evo kako izgleda igra za one koji nisu probali , boje,detalji sve je apsolutno savrseno :-D

Tu su DLC-ovi, ides u 'Episode' i videces. Grafika nije bas tako bajna i sjajna, vidi se na modelima lica da su dosta zastareli ali sve u svemu je jako dobra sa super odmerenim bojama

Tu su DLC-ovi, ides u 'Episode' i videces. Grafika nije bas tako bajna i sjajna, vidi se na modelima lica da su dosta zastareli ali sve u svemu je jako dobra sa super odmerenim bojama

sa obzirom da su modeli, kao i cela igra.. od pre isusa hrista... grafika je i fise nego sjajna i bajna .... probaj mi naci neku igru od 2005 do 2009(10) da izgleda bolje od ove...

+ 1
i The Witcher 2 ,ko je igrao zna o cemu pricam.

Ja ovo nemogu da igram po danu i sa upaljenim svetlom, odmah mi je jako njesra igra ,inace cim ugasim svetlo IGRA GODINE, i 5.1 FTW :D evo i sad se okrecem a zid iza mene.

Nazad
Vrh Dno