Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam sa sbba prešao na telekom i preporodio se. Džaba im brzina kad su nepouzdani i kad im je tehnička podrška nula. Internet mi je pukao pred prvi maj i proradio tek 3. kad je bio prvi radni dan, tj neko se smilovao da resetuje šta je trebalo da se resetuje. Da ne pominjem da mi je net baš trebao za posao.

Da, baš sam hteo da kažem. Svi bi prešli na SBB da ima mogućnosti.

Ja sam prešao sa SBBa na ADSL zbog 50% akcije.

Taman ako sada SBB stvarno digne brzine, kada istekne obaveza, onda se vraćam na SBB :) :)

@Sale Притом, то што ти говориш се односи само на градове у којима уопште има СББа а таквих је 27, а АДСЛ је доступан у свакој општини макар у једном месту. У већини места једина алтернатива АДСЛу је бежични интернет (мобилни нећу ни да спомињем).

Meni je SBB pucao vrlo često. Na lelekom sam prešao zbog akcije besplatnog IPTV-a. Ugovor mi je istekao, a ne dopadaju mi se trenutno ovi u ponudi. Na SBB se vraćam samo uz dosta bolju ponudu. Iskreno, mene mogu i jedni i drugi da obavežu na sledećih 5 godina, ako bi mi ponudili jeftin net od 1,5 i jeftinu TV. Povećanje brzina neta i 1253 kanala TV-a od kojih na 1252 nema šta da se gleda, ne zanima me mnogo.

Drugari postoji li neka aplikacija koja može da pušta WebTV bez browsera? Kod stranice kaže da se preko http://212.200.191.94 pokreće svaki program i posle toga ide kod za kanal: http://212.200.191.94/rts1 , /rts2, /b92info i tako dalje, ali kad ih ukucaš tako u browser ne možeš da pokreneš stream- pretpostavljam jer nema autentikacije korisnika, jel bi moglo nešto da se napravi?

naravno da moze samo trebas da izvuces stream to uradi sa urlhelper programom posle taj link pusti preko vlc-a :)

Znaci ovo sad brzine kod SBB su ok,evo primera,potvrdjeno : MIX S 10/1 1.490 din !!! A vi sad vidite sta mi dobijamo kod lelekoma? Kod sbb za 2090dindzi 16mb a ja imam kod telekoma 4mb... IJAOJ :smash:

untitled-1.jpg

Ma moze i tako samo da bude povoljnije. I meni realno ne treba vise ali ako moze sto da ne :D

Mislim da bi bio pun pogodak da recimo 4/512 kosta 1000din a 6/1 da bude 1500dindzi. I to nije jevtino al bi bilo ok u sadasnjim uslovima. Ugovor mi je istekao 11.februara i sad cekam da upecam nesto povoljno :type:

Ja sam trenutno na akciji 4/512 za 1125 dinara kod Telekoma i apsolutno sam zadovoljan. Ako budu povecali ovaj osnovni paket od 1.5Mb na 4 za istu cenu bice super ;)

A kada ce povecati cenu svima? Mrzi me da po treci put otkazujem svoj net i ponovo se prijavljujem na random promocije...

Stefan : Kada ce biti povecanje adsla za stare korisnike ?
Telekom Srbija : Do leta čini nam se da neće.

Ja sam dosao do nekih saznanja da ce samo za NOVE korisnike vaziti ti novi promotivni paketi a za ostale tek od leta. Ne znam na koje nove korisnike misle ali znam da ce ga opet ispusti oni koji su ko zna koliko godina na Telekomu a medju njima sam i ja. Mislim da se za dzaba radujemo ,nema leba kod lelekoma :rupa:

Da li ima neko probleme sa download, pada mi brzina vec cetiri dana do 0.4kbs, zvao samo ove iz lelekoma i jos ne mogu da rese, oni mene zvali vec tri puta i nema rezultata, jedva mi otvara stranice, samo je ponekad normalno toku dana

Videćemo. Mene je ovo ubrzavanje SBB-a baš obradovalo. Ako mi lelekom u naredne 2 nedelje drastično ne smanji cenu adsl-a i da mi maksimalnih 6 Mbps uz IPTV, odo ja kod konkurencije ponovo.

Pa naravno, tako radi lelekom, to je njihova poslovna politika, da sve ovce sateraju u jedan ćošak, pa onda da nameću formate i pravila.

Ja sam kod njih uzeo Box paket i poginuo sam dok nisam izdejstvovao da mi daju novi *ebeni Huawei modem, već su hteli da mi ostave stari Huawei iz 2007. godine. Ista priča je bila..da SAMO ZA NOVE KORISNIKE VAŽI TO DA DAJU NOVE Huawei modeme.. HAHAHAHA, mislim, smešno do bola i natrag.
To ti je Lelekom prijatelju moj. Uzeo sam Box paket jer u mom kraju nema kablovska, inače da su provučeni kablovi,..ne bi NI POD RAZNO razmišljao o Lelekom bolikiti.
IPTV im je krš krševa..bytheway.

Ma ovo je katastrofa, opet sam ih nazvao, navodno kolege su na terenu, smetnje se jos uvek otklanjaju, ma popzdeo sam vise, katastofaaa!!!!, jedva ovo pisem, dial up bi mi bolje radio

Slojevita je ta njihova rečenica..treba je pravilno protumačiti ;)

Pa Telekom je smanjio cene !?!
Open ADSL promocija nudi povoljnost korišćenja brzine sledećeg, većeg paketa po ceni izabranog Click paketa, tako da se po ceni Click 1 paketa dobija Click 4 brzina, Click 6 brzina po ceni Click 4, a Click 8 po ceni Click 6 paketa. Ukoliko se korisnik odluči za Click 16, za ovaj paket plaća mesečnu pretplatu za Click 8.

Open ADSL promocija nudi povoljnost korišćenja brzine sledećeg, većeg paketa po ceni izabranog Click paketa, tako da se po ceni Click 1 paketa dobija Click 4 brzina, Click 6 brzina po ceni Click 4, a Click 8 po ceni Click 6 paketa. Ukoliko se korisnik odluči za Click 16, za ovaj paket plaća mesečnu pretplatu za Click 8.
samo uz ugovor od 24m

Pa ta promocija traje jos od prosle godine. Ovde se radi o novim, nizim cenama, kako najavljuju iz Telekoma.

Ma niko nije rekao da ce nize cene biti. Gde ste to procitali ? Receno ja samo na onom tvitu da se akcija ocekuje od leta. A sta ta akcija predstavlja to niko ne zna.

Ma niko nije rekao da ce nize cene biti. Gde ste to procitali ? Receno ja samo na onom tvitu da se akcija ocekuje od leta. A sta ta akcija predstavlja to niko ne zna.

Ko je rekao od leta? Tvit je bio odgovor meni i rekli su uskoro. To moze biti i jesen.

Jel se neko razume u downstream crc i fec konstantno mi pokazuje ogromne greske, cak do 20000 za 8 sati rada rutera, sta to moze biti?

Poslednja izmena:
^^
Verovatno se zbog topljenja snega uvukla vlaga u kablove i zbog toga imas toliko gresaka.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno