U kom si kraju? Pitam, da bih ustanovio da li ipak ima veze s geografijom. Modem bi bio najmanji problem.Imao sam sličan problem sa zabadanjem. Radi net, pa se zaglupi, ne mogu da pingujem ništa itd. To ti je do najverovatnije do modema. Meni bili, zamenili modem i sada šljaka.
Nemoj da brineš dešava se.
To je prvo probano, visio sam direktno povezan samo na modem i sve je bilo isto.meni se to isto deshavalo i deshava, ali jako retko, i kod mene restart modema nije pomagao vec rutera, pa mi logichno da je do njega.
Ovo nije zabadanje modema, ima razlike u zabadanju modema i kad njih *****ava mreza
E da sto se tice modem logova, koliko sam primetio ne pokazuje svako zabadanje, izgleda da moze max 8 eventa dnevno da upise, jer sam video da npr zabolo mi u 9:25 i posle 1h izbrise taj log u 9:25.
![]()
meni se to isto deshavalo i deshava, ali jako retko, i kod mene restart modema nije pomagao vec rutera, pa mi logichno da je do njega.
U kom si kraju? Pitam, da bih ustanovio da li ipak ima veze s geografijom. Modem bi bio najmanji problem.
Ne znam što lupaš o taj zid? Kako nema veze, čitaš li sve šta pišemo? Tokom downloada nije problem brzina nego konstantno pucanje veze, zbog čega puca navedeni download i ponavlja se u nedogled.bobiska, a kakve veze ima IKOM i despot files?? :wall: Sto ne testiras brzinu skidanjem nvidia drajvera, ili nekog dobrog torrenta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari