Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

Pa stavi malo zauzece CPU-a pa nek radi svo vreme. Nece da oseti a dace par stotina poena dnevno :)

WCG challenge 5 dan

WCG5.jpg
Presli smo godinu dana za 5!
Don, stavi da ti radi recimo na 50% opterecenja ili samo 2 jezgra, vidi koja ti je razlika u tempu.

A pisao sam i na prosloj strani da neki projekti greju vise procesor, a ne znam koje ti radis.

Javi sta si uradio.

Crunch on!

Animirajte shikija87, ako znate ko je on, da se vrati.

WCG challenge 6. dan

WCG6.jpg

Pa nemam vise sta :)
Radi mi jedan b50,960t, jedan duo core laptop i jedan D630. Vise i ne znam sta da uposlim :)
Evo sad sam pustio jos jedan procesor :)

Poslednja izmena:
Ceo bench radi sa 1 posto kapaciteta. Da nam je bar 10 posto clanova bili medju prva 4.

Poslednja izmena:
Animirajte korisnike. Ja sam bio smarao na onim svim temama za procesore, ali izgleda osim 3dmark , nikog nista drugo ne zanima. Realno, i da nas imas vise aktivnih od ovih 62(a ne samo 19-20 koliko radi), bili bismo medju prvih 10. Ali sto kaze illidan ovo je sve na dobrovoljnoj bazi, nisu duzni da to rade.
Ali opet , ko dodje ,dobrodosao je :)

Poslednja izmena:
WCG challenge 7 dan

WCG7.jpg
Odlican dan , presli smo 50000 po freedc-u.
Bezimo dott ari-ma , ali nam ovi ispred beze oko 2 dana.

Inace , pojavio se odlican program za WCG.
http://www.wcgdaws.com/
Jako dobro prikazuje statistiku,kao i status jedinica. Za sva pitanja sam otvoren, kao i pretpostavljam Illidan.

Bilo bi lepo da napravite tutorial za sve. ;)

btw sta vi najvise radite? Koji daju najvise poena? Ja radim Help Cure Muscular Dystrophy - Phase 2 i Help Conquer Cancer.

P.S. Undervoltovao sam CPU i spustio takt na 2.8Ghz i stavio Boinc na 99/99. ;)

Poslednja izmena:
Ja trenutno radim Human Proteome Folding Phase 2, HFCC, HCC i Help Cure Muscular Distrophy.

Što se poena tiče, mislim da su svi tu negde, vidi kolonu Points/CPU Hour kod mene...

Prilozi

• WCH stats.jpg
    WCH stats.jpg
    248.9 KB · Pregleda: 41
Ja se ponovio sa i7 860, trenutno je na default-u, probacu da ga picnem bar na 3.8GHz na koliko je radio i5.

GFAM, HCMD2 i HCC. Verovatno cu ponovo pustiti i C4CW.
Bilo bi lepo kad bi mogao da pustim jos jednog Athlona x4 da radi, medjutim zeza me napajanje u tom kompu a i ploca nije nesto (low-end msi), iako sam vozio na njoj istog tog athlona undervoltovanog 3 meseca pod full loadom za WCG.

WCG challenge 9 dan

wcg9.jpg
Za sad ok.
Rushko , posalji SS da vidimo kako radi taj Intel, da malo uporedimo. :)

Pa ako se vracas po ovom vremenu , onda bolje da ocekujemo SS sutra :p

Prestajem da radim GPUGRID, zbog ovih muljanja sa http://www.donateathome.org/
Stvarno je sramota da su upakovali tako da izgledao kao da radis nesto pametno.

Ma cekacu HCC GPU,sad sam pustio malo primegrid. Iznervirao me taj njihov stav,odnosno da su pokusali da proguraju bitcoin kao dobrotvorno istrazivanje(ili kako god vec) a u stvari pokusavaju da uzmu pare,za njih ili odrzavanje nije bitno. Jednostavno to je bezobrazno, imaju oni nacina da dobiju pare, recimo razne donacije, itd.
Na foldingu sam stao na oko pola miliona ako se ne varam. http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=userpage&username=ness1602
Nego me malo njihov klijent nervira, odnosno nije dobar kao ovaj BOINC-ov.
Nista, cekamo betu, rekli su uskoro , videcemo sta ce biti od toga.

Animirajte shikija87, ako znate ko je on, da se vrati.

Ja sam shiki87, ali sam rasprodao masinu :(
Sad imam iMac, a to definitivno nije masina za folding :/

Imam ideju da sastavljam uskoro neku dl/gejming masinu pa cu nju da poteram.

:wave:

Instaliraj kod nekog drugara aplikaciju koji ima bar dvojezgarni cpu. Loguj se sa tvojim akauntom. Nece ni da primeti :)

kako nije :) zar nema quad core u njemu?

hm pa zar Apple ne pravi najbolje kompjutere :) sigurno ce se ponasati bolje nego ovo moje sto sam ja sklopio :)

Mozda se plashi da ako optereti CPU, da ce masina da se vise greje, usled cega ce vent unutar ekrana brze da se okrece, samim tim bi ce veci protok vazduha i prasine te se mogu pojaviti one fleke na ekranu iMac-a.

Znači Mac je najbolji, samo ne sme mnogo da se opterećuje - pravljen je preveshodno za email-ove kao što po filmovima gledamo. :)

Niste odavno flejmovali, pa ajd malo ovde, a? Na poslu mi krcka imac sa i3, fleke od prasine su ociscene, slobodno ga uposli Rossi, ne moras na 100%.

Vrh Dno