Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

btw juce i danas nisam radio boin jer sam odlomio jedan kondezator [ili sta je vec] na ploci pa nisam hteo da silujem komp. Za sad radi :D Sutra od ortaka moram da uzmem lemilicu i da to sredim.

Pa sta si radio, lupao snicle na ploci? :D

Sent from my GT-I9001

Sta znaci kada pise: Ready to report?

Znaci da je cpu iskrckao taj WU i da je spreman da ga prosledi u "centralu". Automatski ce ga proslediti posle nekog vremena, ne moras nista raditi.

Sent from my GT-I9001

Znaci neki posao sam odradio, yeah :D
Hvala na odgovoru.

Pa sta si radio, lupao snicle na ploci? :D

Sent from my GT-I9001

Stavljao zvucnu karticu i kako sam lomio onaj retardirani lim sa kucista da ugradim zvucnu zakacio kondezator :D Nisam ni primetio da sam odlomio vec kad sam krenuo da stavljam zvucnu...reko ladno mi neki sraf na ploci kad ono nije sraf nego kondezator :D

Ovaj gore levo.
msipictures1201008051539.jpg

Jel ima da se namesti da mi od toliko do toliko sati radi 100% a ostalim satima npr. 40% ?

Steta, pa dobro, tu je TeamViewer. :)

Opet prsao freedc. Sve cesce ne radi.

pa tako je sa njima oduvek i bilo, malo radio malo ne.

Vratio se freedc!

Evo i ja sam se pridružio vašem timu. Zanima me jel može i moja grafička da radi neke procese, jer sam video da neki programi mogu da preko grafičke rade? Ako mogu da znam za šta trenutno moj procesor vrši procese, neka bolest ili šta?

Mozes da probas GPUGRID. Ja sam tamo(vratio sam se), imamo i tim isto tamo.

Finalni skor challenge februar

finalni skor.jpg
Ovo je najbolji challenge do sad, barem po nas :)
zelim svima da se zahvalim na krckanju :)
Kao i novim clanovima da pozelim da sto vise kr(c)kaju!

Krenuli su beta GPU WCG ! Da li je neko dobio neki WU? Kod mene od sinoc mrka kapa :(

cestitke na ulozenom trudu :)

Hvala, cestitke celom timu!

Cestitam rushko ! :)

Pridružujem se čestitkama!

Nego šta bi sa tim beta GPU WUinitima? Jel treba negde čovek da se prijavi, nešto da štiklira, promeni... zna li neko više?

Ja sam dobio 0 do sad tako da nemam pojma ni ja. Imas da stikliras ispod projekata opt for GPU, ali i nakon toga nisam dobio neku WU . Smor

Ceo dan mi Boinc izbacuje poruku "sunspended cpu is busy". A to nije tacno. Uvek imam bar 60% slobodnih resursa. I kad stavim i na 5% isto mi izbacuje poruku "sunspended cpu is busy" Zna li neko u cemu moze da bude kvaka ?

I meni se par puta to desilo, kada sam boinc stavio na 100% a upalim BF3, onda on napise "sunspended cpu is busy" cak i kada sam prestao da igram BF3, onda kliknem na update i on krene da radi 100%.

Radi sad...

Kakav hardwer ima ovaj ptomic, covek kida. :D

Nazad
Vrh Dno