Šta je novo?

Kakva je vaša soba u kojoj vam je komp (2012) ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milje i gejming soba - fenomenalna kombinacija :)

A ja ko ***** trazim goblene po slikama i vec sam pomislio da nesto nije kako treba samnom :D

^Ista stvar i sa mnom :D

Shta ti je ono u desnom cosku iza stola ? Jel to za cd/dvd ? Gde si kupio i koliko cache-a ?
I ako neko zna gde u NS-u ima da se kupe ona creva za kablove kao sto ima Thierry Henry ?

Ne znam na sta mislis u desnom cosku iza stola? Ako mislis ispod stola to je woofer

Misli na onaj CD stalak što je skoro do plafona :)

2u5th87.jpg

29y305u.jpg

^Slikano negde maja prosle godine, slike ne odisu kvalitetom ali su jedne od boljih koje sam uspeo da napravim sa wildfire ,)

2nknz1j.jpg

30nacmc.jpg

2u73ypk.jpg

^Ovo je vec trenutna postavka :)

Lepo lepo, pravi gejming kutak, sve na dohvat ruke :)

Lepo sredjeno. Btw jako me iritira sto je na tom volanu prirodni polozaj skrenut u levo! Posedujem dva takva, i vec me pocelo nervirati. Palim kompjuter, on sam od sebe skrene u levo i jednom mi je tako pao sa kucista. :d

Iritantno, znam, sta ces. Medjutim veci problem bude kada se sama od sebe kalibracija pomeri u toku igranja, pa da bi isao pravo moram da drzim volan ulevo :wall:. Mada kad se setim da je taj volan stariji od svega prisutnog (tri ipo godine igranja na svim simulacijama i arkadama voznje koje su vredne pomena :eyebrows: ), dobro je da jos uvek radi :D

Zveri spavaju :)

Prilozi

• IMG20110927_002.jpg
    IMG20110927_002.jpg
    587.5 KB · Pregleda: 462
  • IMG20110927_001.jpg
    IMG20110927_001.jpg
    677.5 KB · Pregleda: 381
dsc02065.jpg
[/QUOTE]

Koji je ovo Logitech u pitanju?

@Sky_Spy_89, sviđa mi se sto, da li si ga pravio sam ili si ga kupio negde?!

Postavljao sam slike sobe, eo sad pogled iz sobe :D

ziveo sneg xD

Aha, miljakovac 3

Sunce ti poljubim, zar stvarno ima toliko snega?
Kod nas laste cvrkucu.. :D

E sad da ne bi bilo /off, unesite snega u sobu i slikajte pored kompa :p

Evo ja cu prvi. :p

frozen-computer.jpg

Haha, nismo mi veverice, sto bar nisi odradio re-upload na dodaj.rs, da izgleda autenticno :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno