Šta je novo?

Kakva je vaša soba u kojoj vam je komp (2012) ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Henry tnx

@postar Ne smeta uopste, nije bas vanzemaljsko-levitirajuce, vec pre tibetansko-meditirajuce umirujuca svetlos' :d
Inace je kuciste solidnog kvaliteta, lim je debeo, ima 3 senzora temperature (CPU, GPU, HDD) sa alarmom, moze da se prati i broj obrtaja ventilatora...jedina mana je sto nema otvor sa gornje strane za ventilaciju.

Hvala na odgovoru i linkovima ;), mada ni ovo nije lose sto je Jericho napravio.

kag1ac.jpg

Poslednja izmena:
@zile: Moze ono i bolje da se uradi, meni je samo bilo bitno da mi bas ne lete kablovi okolo. Mnogo su vazniji deo odradile plasticne vezice, kojima sam privezao kablice za cevi stola, pa nijedan kabl ne strci.

@john cena: Kako se samo suptilno namestio tablet za slikanje :d

@zile: Moze ono i bolje da se uradi, meni je samo bilo bitno da mi bas ne lete kablovi okolo. Mnogo su vazniji deo odradile plasticne vezice, kojima sam privezao kablice za cevi stola, pa nijedan kabl ne strci.

@john cena: Kako se samo suptilno namestio tablet za slikanje :d

Pa kad svi stavljate po 2-3 telefona kad slikate mogu i ja ipad :p

Konzola izgleda odlično, ali taj gamepad izgleda kao da je kupljen na buvljaku. :D

Meni se ne sviđa previše bela boja na njemu, izgleda nekako neprirodno i štrči u sobi.

Meni se baš svidja crno-bela kombinacija.

Konzola bi dobro legla na neki savremeni white italy design namestaj.

Evo i mene,mada je ovo vise radna sobica koja mi donosi pare a ja to bas ne postujem sto se moze videti po raznim nakaradama.Ostale slicice nisam hteo ni da stavim posto ima svega i svacega a tu su mi i ujedno opozdainski zvucnici od 5.1.Nazalost ima prasine al morate me razumeti da ne moze biti sredjeno posto svaki dan se mnogo cirkulise a cesto se tu zapijemo i pusimo ko turci,mada su jedno vreme i ribe dolazile al se nesto proredilo:d

Prilozi

• IMG_3614.JPG
    IMG_3614.JPG
    813.6 KB · Pregleda: 664
  • IMG_3616.JPG
    IMG_3616.JPG
    759.9 KB · Pregleda: 554
  • IMG_3617.JPG
    IMG_3617.JPG
    597.4 KB · Pregleda: 516
Evo i mene,mada je ovo vise radna sobica koja mi donosi pare a ja to bas ne postujem sto se moze videti po raznim nakaradama.Ostale slicice nisam hteo ni da stavim posto ima svega i svacega a tu su mi i ujedno opozdainski zvucnici od 5.1.Nazalost ima prasine al morate me razumeti da ne moze biti sredjeno posto svaki dan se mnogo cirkulise a cesto se tu zapijemo i pusimo ko turci,mada su jedno vreme i ribe dolazile al se nesto proredilo:d

Nema veze, opusteno. Kad se postroje za slikanje svi mobilni telefoni iz radijusa od 500m, sve je oprosteno! :p

Poslednja izmena:
Ti si u stvari sredio radno okruzenje - sve na stolu si postavio normalno u odnosu na ivicu stola :d

@Nikola1
Pusi se Marlboro a WC grejalica ti greje noge, srbine! :d
Kako te sluzi taj LG externi rezac, ja sam narezao sam njim nenormalno mnogo i nikako da rikne?

ne pregreva ti se xbox u toj guzvi?

Meni je najjaci detalj odskrinuta vratanca kucista da se vidi fan controller :D

E gledo sam neki film pa sad upravo procitah komentare dobri su nema sta tj.orginalni,a sto se tice grejalice ima parno grejanje al mi nekako ladnjikavo na noge,valjada me ufatila promaja na motoru iz mladih dana :D
Da dodam jos malo i odoh da spavam posto sutra idem malo do buvljaka u Pancevu.Sta da se radi,kod nas je sve moguce.Hteo sam da slikam u kuci gde mi lap topic al ne bi bilo zanimljivo kao ovaj moj buvljak,zao mi je sto sam trenutno bez ps3 posto je i njemu mesto ovde itekao ako bog da a dace bog.Braco pozdravljam vas sve i laku noc lepo spavajte slatko sanjajte naravno zna se sta.Kod nas se kaze ajd do k...a,ha ha ps javicu vam ako sutra kupim nesto na buvljaku zanimljivo.

Poslednja izmena:
Što, da nisi vozio motor bos? :D

Ma nemojte vise da me zacikavate laku noc moram rano da ustanem,ali ako bas hoces da znas vozio sam apn 6 sa devojkama i u gaca.

Gaming room. Bez ulepsavanja za slikanje. :)

I šustikla je tu. :p

71toxc.jpg

30kwrhi.jpg

rrt4de.jpg

fbvsb8.jpg

5n4olh.jpg

21505kj.jpg

Ovi gobleni dominiraju:D

A moze i ovako

Sta uraditi sa starom konfiguracijom

Prilozi

• funny-computer-pictures-3.jpg
    funny-computer-pictures-3.jpg
    25.5 KB · Pregleda: 330
Jel ti se to pregrejao procesor. :p

Ovi gobleni dominiraju:D

Znam, ali nisam hteo da pomeram. Ne bi bilo autenticno. :D

A i sta vredi da ih pomerim za slikanje kad moram da ih vratim opet. :(

Tek da vidis ostatak sobe. Kao iz 70' godina proslog veka. To moja baba sredjuje. Jedino na TV nije moglo da se stavi sustikla. Zalost :p

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno