Šta je novo?

Project Maximus Bench Table(scratch build)worklog

alat ti ni netreba,sve je stvar improvizacije,i ja sam sam radio,ima lepih tutorijala kako i sta uraditi,ali o tome cemo kad dodjes do tog dela;) ali sleeve mora ici POD OBAVEZNO! ;)

Super napredujes, sve pohvale.
Nesto sam slicno pravio pre par meseci, samo sto sam nosac vga i pci hw razdvojio na single slot i stavljao samo po potrebi koliko sam pci/pci-e slotova punio.

alat ti ni netreba,sve je stvar improvizacije,i ja sam sam radio,ima lepih tutorijala kako i sta uraditi,ali o tome cemo kad dodjes do tog dela;) ali sleeve mora ici POD OBAVEZNO! ;)

sleeve obavezno,video sam na netu stvarno strava izgleda,diskutirat ćemo o tome kada stignem do toga,hvala ti na ideji

Super napredujes, sve pohvale.
Nesto sam slicno pravio pre par meseci, samo sto sam nosac vga i pci hw razdvojio na single slot i stavljao samo po potrebi koliko sam pci/pci-e slotova punio.

hvala

nije ni to loše rešenje,samo ona ploča je dosta tanak lim pa ovako nije toliko klimavo ipak ga drže 3 šarafa,rupe sam izbušio na ploči da može da se pomera u više pozicija

I dalje lepo ide, svidja mi se nacin na koji si iskoristio delove od nekog starog kucista. Sto se tice farbanja nemoj ni da razmisljas o drugom resenju osim plastifikacije! Naravno slejv kablova je pozeljan, ali vodi racuna i o garanciji jer ne zna se kad sta moze da se desi...

i da dodam, doradi kacenje za napajanje jer mi se cini malo losije

Poslednja izmena:
I dalje lepo ide, svidja mi se nacin na koji si iskoristio delove od nekog starog kucista. Sto se tice farbanja nemoj ni da razmisljas o drugom resenju osim plastifikacije! Naravno slejv kablova je pozeljan, ali vodi racuna i o garanciji jer ne zna se kad sta moze da se desi...

i da dodam, doradi kacenje za napajanje jer mi se cini malo losije

hvala nešo

što se tiče sleeva toga se i bojim da ne oštetim nešto(zbog garancije)jer nikad ja tako nešto nisam radio,možda bi trebalo da se uzme gotovi nastavci sleevovani ili prepustiti to nekom profesionalcu

kačenje napajanja je sutra na redu fina obrada,bit će dobro videt ćeš neće ostati ovako

Javi se JBL-u u vezi sleeva, ima covek svakakih vrsta ;)

evo stiglo je sve sa powdera

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    150.9 KB · Pregleda: 131
  • 2.jpg
    2.jpg
    155 KB · Pregleda: 116
  • 3.jpg
    3.jpg
    140.9 KB · Pregleda: 105
  • 4.jpg
    4.jpg
    185.9 KB · Pregleda: 101
  • 5.jpg
    5.jpg
    118.4 KB · Pregleda: 97
ima dosta grešaka i mojih ali i u plastifikaciji

Prilozi

• 6.jpg
    6.jpg
    185 KB · Pregleda: 89
  • 7.jpg
    7.jpg
    167.8 KB · Pregleda: 103
  • 8.jpg
    8.jpg
    130.5 KB · Pregleda: 80
  • 9.jpg
    9.jpg
    163 KB · Pregleda: 104
bacit ću se na sklapanje ako stignem još danas kačim slike

pazite ovo stvarno je dosta zeznuto,međutim na prvi pogled uopšte nije loše
šta mislite?

evo slike koliko sam stigno da sastavim

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    170.5 KB · Pregleda: 156
  • 2.jpg
    2.jpg
    167.6 KB · Pregleda: 158
  • 3.jpg
    3.jpg
    187.5 KB · Pregleda: 161
Idi begaj,kulturica skroz ispalo! ;) jos kad legne ploca,pa sleeve....bice skroz ok!Nego sta su ti zeznuli na plastifikaciji?I zasto nisi radio neku mat crnu varijantu???cini mi se da je ovo nesto sjajnije?

Dobar dobar, svidza mi se :)

:happy::happy::happy: Odlicno je ispalo! O kakvoj boji slejva si pricao sa JBLom?

Svaka cast na odradnejnom poslu, dobro izgleda.
Pozuri sa sklapanjem, da vidimo kako ce sve izgledati. :)

Interesuje me gde si nabavio one male bele valjke koje koristis kao odbojnike?

Malo ti se podlupio MB-trey pa vidi pricvrsti te ivice... Inace sve je ok ispalo samo nastavi valjan posao si obavio do sada....

Vrh Dno