mat black!![]()
Bilo koja boja u kombinaciji sa crnom, je dobra kombinacijaMoj favorit crno narandzasta kombinacija
![]()
Posto ti je ploca full fulova, Ja ti preporucujem GOLD&Black.
zasad još nemam ideju kojom bojom bi farbao
trebalo bi probati te dve boje kako se slažu uživo ili ću potražit na netu,al ta zlatna boja nije ni malo jevtina,čini mi se..
Ja bih isao na powdercuting.
I na plocu deluje ubitacno![]()
to bi bilo najbolje ali je cena pitanje u svakom slučaju stim bi ličio na pro-rad sigurno
to bi bilo najbolje ali je cena pitanje u svakom slučaju stim bi ličio na pro-rad sigurno
Raspitaj se, mislim da vise od 2k RSD nebi te kostalo sa sve peskarenjem.
peskarenje mi nije problem nego ako hoću više boja za powdercoating toliko više i love treba,no sve ću ja saznati kada dođe vreme
Vazi. Taman da se dogovorimo kako bi ja svoju hteo.. Evo skype ne radi, neznam sta je...btw, ako ti smeta crvena boja na hladnjacima, ofarbaj na crnu, i to je to...Z68 Extreme7 je sasvim druga prica...ali ovaj z68 fatality nema nikakve razlike ako gledas performanse, tj, ako ima mi to necemo primetiti.znam da nevredi ali izgled je brutalan
saznat ću sve cene za powder pa ćemo se dogovoriti,tu negde za mesec dana bi možda mogao da pripremim bench table,ako sve ide po planu...
Vazi. Taman da se dogovorimo kako bi ja svoju hteo.. Evo skype ne radi, neznam sta je...btw, ako ti smeta crvena boja na hladnjacima, ofarbaj na crnu, i to je to...Z68 Extreme7 je sasvim druga prica...ali ovaj z68 fatality nema nikakve razlike ako gledas performanse, tj, ako ima mi to necemo primetiti.
Jedva čekam da vidim krajnji proizvodSrećno!
Nista bez cekica
Za sada ti dobro ide, samo nastavi.
hvala...i ja čekam,jedino me boja brine koja da bude mislim koja kombinacija
Ma sta se bre premisljas za boju? Ja bih ceo bench table odradio powdercoat crnu varijantu,i samo ukombinujes racimo Vanila sands+black sleeve i nista vise!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari