Šta je novo?

Project Maximus Bench Table(scratch build)worklog

Bilo koja boja u kombinaciji sa crnom, je dobra kombinacija :) Moj favorit crno narandzasta kombinacija :)

Posto ti je ploca full fulova, Ja ti preporucujem GOLD&Black.

Bilo koja boja u kombinaciji sa crnom, je dobra kombinacija :) Moj favorit crno narandzasta kombinacija :)

to je jako lepa kombinacija boje,takođe se i meni sviđa,ali crna sa crvenom je isto dobro(nije čudo što koriste i na tunning automobilima)...

mali update...

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    184.1 KB · Pregleda: 98
  • 3.jpg
    3.jpg
    256.3 KB · Pregleda: 108
  • 1.jpg
    1.jpg
    213.5 KB · Pregleda: 120
to bi bilo najbolje ali je cena pitanje u svakom slučaju stim bi ličio na pro-rad sigurno

normal_IMG_4127.JPG
evo tebi teaser :) treba da stigne ovih dana :)

super je ploča,fatality serija baš fatalno izgleda

ja sam ovu merkao ali nema ga i neće ni biti kod nas

Fatal1ty Z68 Professional Gen3

Prilozi

• Fatal1ty Z68 Professional Gen3(m).jpg
    Fatal1ty Z68 Professional Gen3(m).jpg
    66.1 KB · Pregleda: 82
peskarenje mi nije problem nego ako hoću više boja za powdercoating toliko više i love treba,no sve ću ja saznati kada dođe vreme

Ne vredi toliko para koliko je skuplja varijanta od P...veruj mi...btw, imam te na skype, hocu i ja odneti kucite na powder, javi se da se dogovorimo :D

znam da nevredi ali izgled je brutalan
saznat ću sve cene za powder pa ćemo se dogovoriti,tu negde za mesec dana bi možda mogao da pripremim bench table,ako sve ide po planu...

znam da nevredi ali izgled je brutalan
saznat ću sve cene za powder pa ćemo se dogovoriti,tu negde za mesec dana bi možda mogao da pripremim bench table,ako sve ide po planu...
Vazi. Taman da se dogovorimo kako bi ja svoju hteo.. Evo skype ne radi, neznam sta je...btw, ako ti smeta crvena boja na hladnjacima, ofarbaj na crnu, i to je to...Z68 Extreme7 je sasvim druga prica...ali ovaj z68 fatality nema nikakve razlike ako gledas performanse, tj, ako ima mi to necemo primetiti.

Vazi. Taman da se dogovorimo kako bi ja svoju hteo.. Evo skype ne radi, neznam sta je...btw, ako ti smeta crvena boja na hladnjacima, ofarbaj na crnu, i to je to...Z68 Extreme7 je sasvim druga prica...ali ovaj z68 fatality nema nikakve razlike ako gledas performanse, tj, ako ima mi to necemo primetiti.

ok.dogovoreno

motherboard tray

Prilozi

• 8.jpg
    8.jpg
    290.6 KB · Pregleda: 112
  • 12.jpg
    12.jpg
    219.5 KB · Pregleda: 88
  • 15.jpg
    15.jpg
    158.1 KB · Pregleda: 98
i još jedna slika za m-t

Prilozi

• 7.jpg
    7.jpg
    247.9 KB · Pregleda: 77
nosač grafičke i ostale pci HW-a

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    116.2 KB · Pregleda: 74
  • 1.jpg
    1.jpg
    226.6 KB · Pregleda: 78
  • 3.jpg
    3.jpg
    225.2 KB · Pregleda: 85
nosači optike,hdd-a i napajanja

Prilozi

• 4.jpg
    4.jpg
    109.3 KB · Pregleda: 77
  • 5.jpg
    5.jpg
    93.8 KB · Pregleda: 76
  • 6.jpg
    6.jpg
    106.2 KB · Pregleda: 75
  • 10.jpg
    10.jpg
    186.6 KB · Pregleda: 80
  • 11.jpg
    11.jpg
    182.5 KB · Pregleda: 86
izbušene rupe za ulaz-izlaz creva vodenog hlađenja

Prilozi

• 14.jpg
    14.jpg
    125.3 KB · Pregleda: 62
  • 9.jpg
    9.jpg
    138.2 KB · Pregleda: 77
  • 13.jpg
    13.jpg
    141.1 KB · Pregleda: 68
sledeće nedelje radim sitnice oko njega,moguće da krajem nedelje bude odrađen powder ali ćemo još videti

Jedva čekam da vidim krajnji proizvod :) Srećno!

Nista bez cekica :D
Za sada ti dobro ide, samo nastavi.

hvala...i ja čekam,jedino me boja brine koja da bude mislim koja kombinacija

Ma sta se bre premisljas za boju? Ja bih ceo bench table odradio powdercoat crnu varijantu,i samo ukombinujes racimo Vanila sands+black sleeve i nista vise!

Ma sta se bre premisljas za boju? Ja bih ceo bench table odradio powdercoat crnu varijantu,i samo ukombinujes racimo Vanila sands+black sleeve i nista vise!

upravu si ti druže,ali za sleeve će mi trebati pomoć teško da je to za moje ruke(mislim nemam ni alat niti osećaja za to)

Nazad
Vrh Dno