Šta je novo?

Project Maximus Bench Table(scratch build)worklog

hvala vam momci na pohvalama,ali ima još šta da se radi

Svaka cast na odradnejnom poslu, dobro izgleda.
Pozuri sa sklapanjem, da vidimo kako ce sve izgledati. :)

Interesuje me gde si nabavio one male bele valjke koje koristis kao odbojnike?

te odbojnike sam ja pravio od valjčastog teflona fi 12mm

Pa ne vidi se sta je zeznuto :D a rekao sam ti ja da gold+black bice ubitacna kombinacija!

možda na slikama se nevidi ali uživo jeste pogotovo kad povučeš ruku na površini,kao da posle peskarenja nisu dobro očistili,nisam mogao da vidim odmah pošto je bio umotan najlonom tek kad sam kući skinuo najlon,što šta uopše nije ta boja koju sam ja hteo

Ux ovaj prvi sto si dao mnogo mi se svidja i uklopio bix se sa NOCTUA ventovima,ko guza na nosu,i jos ako ofarbas noktue obod u crno a peraja ostanu u istoj boji lele perverzija....

Tu bi najbolje legao vanila sands u kombinaciji sa crnim sleeve-om :) a copper bi lepo legao uz Noctue sigurno ;)

evo malo slika,pa možda pomogne o odlučivanju boje sleeva
definitivno imam još šta da radim na njemu ovi plexiji mi se uopšte nesviđaju,morat ću napraviti od Al...
@ [email protected] sleeve si ti prvi preporučio hvala za preporuku stvarno je extra i kao što svi kažu verovatno bi se poklopilo sa Noctuom...

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    200.5 KB · Pregleda: 212
  • 2.jpg
    2.jpg
    226.4 KB · Pregleda: 180
  • 3.jpg
    3.jpg
    222 KB · Pregleda: 183
  • 4.jpg
    4.jpg
    190 KB · Pregleda: 182
  • 5.jpg
    5.jpg
    198.6 KB · Pregleda: 166
i još....
PS:stvarno je shit ovaj plexi,obavezno ga moram zameniti

Prilozi

• 6.jpg
    6.jpg
    181.3 KB · Pregleda: 160
  • 7.jpg
    7.jpg
    198.5 KB · Pregleda: 147
  • 9.jpg
    9.jpg
    173.3 KB · Pregleda: 139
  • 10.jpg
    10.jpg
    171.1 KB · Pregleda: 135
  • 15.jpg
    15.jpg
    138.2 KB · Pregleda: 212
neznam kako ti se uvio pleski posle farbanja,ja sam moj farbao na " skalameriji " i nista mi se nije uvilo posle.P.S.-mogao si te ivice pleksija jos malo bolje da obradis.

neznam kako ti se uvio pleski posle farbanja,ja sam moj farbao na " skalameriji " i nista mi se nije uvilo posle.P.S.-mogao si te ivice pleksija jos malo bolje da obradis.

verovatno je taj sprej kriv zbog čega se uvio plexi,nije ni sva nitro baza jednaka,pa baš ovu možda ne podnosi plexi
što se tiče ivice neću ništa da diram svakako ću napraviti i to a i bočne od aluminijuma

Ovako, aj da ti i ja bacim koji savet.

Prvo i prvo, totalno te podrzavam u svemu ovome, i bice to sve kako treba, samo polako... Na leto cu i ja nesto slicno da odradim, al otom potom. E sad, sto se tice saveta:

Kad vec ides na kombinaciju crno/zlatno, ofarbaj taj kuler u crno ili zlatno.

Ful mod bar po meni podrazumeva da kompletno sve komponente budu obojene i sredjene, znaci dvd, hard i ostale sitnice sve obojene. Takodje i one male bele plasticne distancere sto ti razdvajaju plocu i kuciste, i njih bi trebalo ofarbati.

E sad, da se ja pitam, skinuo bih nalepnicu sa graficke i nju sredio, no to je vec subjektivnog karaktera :)

Bice to sve fino kad se odradi sleeve svih kablova. Naravno za kombinaciju boja ne treba uopste da razmisljas. Ili sve komplet crno ili kombinacija 80% crnih kablova i 20% zlatnih. Ne bi valjalo da mesas neku trecu boju pa da pravis sarenilo... Jos jednom sve pohvale za trud, retko ko se odlucuje da pravi sam svoje kuciste, respect za to. Pozdrav :)

ovo vanredno stanje je uticalo i na mene.
ali uspeo sam nešto malo poraditi na njemu
evo slika:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    128.2 KB · Pregleda: 160
  • 2.jpg
    2.jpg
    172.9 KB · Pregleda: 182
  • 3.jpg
    3.jpg
    113.2 KB · Pregleda: 141
Slike su malo losije slikaj bez blica i namsteti bolje svetlo,mutne su.... Inace dobro igleda!

hvala momci...
za slike ste 100% u pravu ali nažalost nisam ni stručnjak al neverujem da se iz ovog starog aparata može izvući više
sigurno bi se totalno drugčije predstavilo sve da je to neki moderan aparat,i da su slike npr. hd

Svaka chast, nego hocesh li skoro okachiti neke rezove da vidimo :)

b63.jpg

Nazad
Vrh Dno