Šta je novo?

Resident Evil 6

U pravu si, zaboravih na Racoon City... :D

Mada sta ce im, imaju ljudi L4D. :)

Znaci ove godine dobijamo dva RE :d

A evo stize i novi film, doduse malo kasni jer je tek 5. po redu... inace, nexov omiljeni holivudski bracni par ponovo u akciji: :D

sa sve muzikom iz novog Trona i kloniranim predjasnjim likovima...

Што се мене тиче, само да кооперативни мод буде као у петици и нећу имати никакве замерке на игру.

Michelle Rodriguez...respect :D

A evo stize i novi film, doduse malo kasni jer je tek 5. po redu... inace, nexov omiljeni holivudski bracni par ponovo u akciji: :D

Uzas! Ovaj deo filma ce biti jos gori od zadnjeg. Kakav EPIC (sh*t) od filma! :banana:

Resident Evil filmovi su nešto najgore što sam u životu gledao. Nemam problem sa gledanjem Uwe Boll filmova jer tu uvek prepoznam neku *******ciju ali filmovi P.W.S.Andersona su :vomit:

Gledao sam ovaj in detail trailer na GT i video ipak neke zanimljive stvari ako ih odrade tako kako ja mislim.

U scenama se pojavljuje Nemesis koji mi mnogo lici na onog lika iz filma RE Degeneration (meni je film bio odlican, sta god neki mislili, jer to je RE klasican).
Onda tu je neki mutant koji podseca na Dr. Berkina iz RE2.
Ovaj Weskerov brat mi delujekao zanimljiva novina u RE igrama.
Onda povratak u spansko selo i Lazarusovu tvrdjavu moze biti genijalno ako se uradi kako treba. RE 4 je meni master piece za sva vremena.
Crisova kampanja mi deluje uzasno, gde je tu Jill, Sheva? Previse akcije za moj ukus.

E sad ono najbitnije, samo da urade igru kao 2 posebne kapanje, sa Leonom (ubedljivo najbolji lik u RE serijalu) i klasicnim Raccon City setupom, a druga nek bude brainless napucavanje kao i RE5.

Ne znam za vas, ali jedinio pozitivno u vezi RE5 je bila prica, koja je bila odlicno ispricana, samo ceo setup, lokacije, nacin borbe je bilo dno dna. Secate se akrobata na krosericama kako mlataraju lancima? :D

Mozda ovaj sto je glavni sad i zna donekle sta radi, ako je radio sa Mikamijem na RE2 i RE4, samo pitanje je koliko ce budjavi Capcom dozvoliti da on radi kako on zeli, jer znamo da ih zanima sto vise tek obrijanih balavaca kojima je CoD 4life, a pravi RE fanovi iz ne zanimaju ni najmanje.

Zbog RE5 je Capcom postao jedna od najomrazenijih kompanija, na netu.

C4egV.png

:laugh::laugh::laugh::laugh:

Na žalost, Capcom se samo prilagođava tržištu, pored toliko prodatih COD igara (po meni igra velika glupost, posle 4. nisam ni jednu mogao više da igram) znaju u kom pravcu RE franšiza treba da kreće, znaju šta današnja deca hoće.
Te dece je mnogo više, nego nas koji smo pre 10-15 godina igrali prave Resident Evil igre.
Najviše bi voleo još jedan pravi RE survival horor, kada si prinuđen da vodiš računa o svakom metku,
ostaje mi da se nadam da će bar Leonova kampanja biti bar nalik gameplayu RE4, pošto gameplay RE igara kao što su RE 1, 2, 3 i Code Veronica u novim igrama možemo da zaboravimo.

Poslednja izmena:

Wow. A vidim da je Sony najzad batalio whorish product placement strategiju u svojim filmovima pa su poceli da snimaju avanture svojih proizvoda povremeno prekinute necim sto kao predstavlja bioskopski film.

Poslednja izmena:
^^ "RESIDENT EVIL 6: 5 Features that might excite the Hardcore fans of the franchise "

ovo je ili neko dete pisalo ili je platjeni oglas, svi znamo da "hardcore fans of the franchise" znaju da je resident evil kao pravi survival horror arcade adventure likvidiran izlaskom re 4, sve na ovamo tj re 5, re 6 ili re 39 predstavljaju samo puko napucavanje u fazonu gow gde nema ni traga od horora a survival element je sveden na kolko i survival element u bf3

ono sto vadi ove 3th person pucachine je nice grafika sa klasicnim napucavanjima i nish vishe, a na sta se primaju deca sa zapada ili dalekog istoka za koje ova igra nije ni namenjena (pegi 18) tako da puka alavost za profitom potpuno unistava onaj stari besmrtni serial

da ima neki genijalac tamo da promeni zombie u teletabise i promeni ime igre, garant bi stvorio novu vrstu "horror survival franchise" tj armiju novih fanatika i time ostavio onaj stari re na miru otju retji na mozda najvishljem mestu koje mu pripada u istoriji horor survival igara :smoke:

Marli je ovaj što polaže nade da će RE6 dovesti novine i obradovati HC fanove :D kao i uvek, ps3 for life!!!!

Pa jeste, Nathan Drake je Bob, ne znam kako niste skontali do sada...

Mada, to nije tema ovog topica :)

Iskreno, mene RE6 nije ni dotakao, možda zato što nisam odigrao ni 4 ni 5 da ne bih pokvario lepe uspomene na Re 1-3... Mada sada ću na Wii-u odigrati verovatno četvorku, tu mi zanimljivo da mašem onim *****izmom :D

Famitsu je saznao neke nove detalje u vezi RE6...

- Developeri hoce sa RE6 da vrate vise horor elemenata u igru, ali to nikako ne znaci da se igra vraca njenim pocecima

- RE6 bi trebao da bude najduzi u seriji, sto se tice obima same igre

- Treci glavni lik treba da bude osoba sa kojom ce se najbolje mladja populacija poistovetiti

- Predsednik u trejleru je naslednik predsednika iz RE4, koji je bio otac Ashley Graham

- Kontrole u igri ce biti izmenjene i treba da pruze vise zabave nego u prethodnim delovima, npr bice moguce prilikom ciljanja da se ide u stranu. Takodje bice moguci brzi skokovi u stranu/napred/nazad da bi se izbegli napadi, a i u planu je da se ubaci okret za 180 stepeni. (sto je cini mi se bilo moguce u RE5?)

- Zombiji se nisu inficirali T-Virus-om, vec su se na drugi nacin inficirali

- Zombiji mogu da trce,skacu i da koriste oruzja. Razlikuju se dosta od zombija iz prethodnih RE igara

- Jedan od protivnika ce biti J'avo. Prvi J'avo se pojavio oko 6 meseci pre desavanja RE6 u istocnoj Evropi. Naziv je dobio po srpskoj reci "Djavo" :D, i ova vrsta zombija je zadrzala neke ljudske karakteristike kao npr razume ljudski jezik, koristi oruzje kao i da je koperativan tj timski je igrac. :) J'avo-li su agresivni i uglavnom slede svoj instinkt. Mogu sami da se lece, ukoliko se ne radi o teskim ranama. Ukoliko se radi o teskim ranama, povredjeni deo tela mutira tako da to primorava igraca da koristi razne strategije.

- Predsednik u trejleru se zove Adam Benford

- Leon S. Kennedy je posle dogadjaja u Raccoon City-u zaposlen u US vladi kao agent

- Helena Harper je takodje agent, koja se sprema da predje u Secret Service kao licni telohranitelj predsednika

- Chris Redfield je vodja BSAA jedinice, koji je 6 meseci pre dogadjanja u RE6 doziveo licnu traumu. U Kini sa svojom jedinicom pokusava da razotkrije bioteroristicki napad

- Lik koji ce se najvise dopasti mladjoj generaciji igraca, je koliko se sada zna placenik koji ucestvuje u krvavom konfliktu u istocnoj Evropi gde se koriste Bio-Organic Weapons.

- Igra ce imati cover sistem

- Desvanja u igri se odvijaju 2013. godine u izmisljenom kineskom gradu Lanshiang.

SLIKE: http://gamefront.de/archiv02-2012-gamefront/8739.html

Pa jeste, Nathan Drake je Bob, ne znam kako niste skontali do sada...

Mada, to nije tema ovog topica :)

Iskreno, mene RE6 nije ni dotakao, možda zato što nisam odigrao ni 4 ni 5 da ne bih pokvario lepe uspomene na Re 1-3... Mada sada ću na Wii-u odigrati verovatno četvorku, tu mi zanimljivo da mašem onim *****izmom :D

Bas me zanima kako si mogao izdrzati da ne odigras re 4 i 5?

Bas me zanima kako si mogao izdrzati da ne odigras re 4 i 5?

mora da se salis :) ni ja nisam odigrao 4 i 5 (samo po 15 min) ali jesam 1-3. Jednostavno, druga igra, samo se isto zove. Nisam imao sta da izdrzavam (moj pogled na tu temu, posto sam se poistovetio sa wahadom po tom pitanju)

I 'ebeni prezident postao zombi!!! LOL :D divim im se kako su glupi, to je ovde prosto umetnost.

Pre 2 dana sam ponovo instalirao RE5, drugi put. Prvi je bio cim je izasla...
Uzasnuo sam se sto ne mozes da se kreces dok nisanih. Dakle ili "rade" noge ili ruke. Taj deo sam skroz zaboravio,
to je definitvno katastrofa. Fast uninstall ;)

Pre 2 dana sam ponovo instalirao RE5, drugi put. Prvi je bio cim je izasla...
Uzasnuo sam se sto ne mozes da se kreces dok nisanih. Dakle ili "rade" noge ili ruke. Taj deo sam skroz zaboravio,
to je definitvno katastrofa. Fast uninstall ;)

Одиграј са неким другом целу игру, и променићеш поглед, гарантујем ти.

Vrh Dno