Pozdrav ,svima...
Jedno brzo pitanje
Jel moze da se ostvari poziv sa P1000 uzetom u telenoru bez da se menja rom/rutuje?
I jos jedno....Da li moze da se uradi un-root i vrati na ROM koji je bio dok je bio Telenor stock rom da bi se eventualno ostvarila garancija ili u slucaju da se uredjaj prodaje sa garancijom
Zanima me da li neko ima sa Telenora ovaj tab i kako je organizovao poziv a da nije menjao rom.
Ovo me bas zanima,molim vas za odgovor
Hvala
Hvala ljudi,stigao nocas tab(covek ga doneo u pola 2 hah) nego palo odmah razocarenje jer stvarno je veliki i nekim situacija je bas glupo izvaditi orman od telefona da bi video ko te zove i javio se,sad bilo kako bilo...videcemo da li cu se navici.Ja ga trenutno koristim kao telefon (posto mi je telefon otisao u vecna lovista). I uskoro cu da kupim novi, posto je meni SGT prilicno nepraktican kao telefon. A kad kazem prilicno, mislim potpuno mi je cimanje da ga svaki put vadim iz jakne kada hocu da pozovem/odgovorim. Mozes da odgovoris naravno i preko slusalice, ali kako ces na njoj da vidis ko te zove...
Opet, bobby63 ti kaze da ga on koristi kao telefon. Njemu nije cimanje. Neces znati dok ne probas.
Unroot je moguc, posebno ako ces staviti Gingerbread. Samim stavljanjem Gingerbreada neces izgubiti garanciju. Ako vratis ponovo fabricki kernel (sto ces postici vrlo lako ponovnim reflashom fabrickog gingerbreada) skinuces root.
Nisi rekao za SIM unlock, samo za unroot. Ako ga rootujes, neces ga otkljucati. I mozes da ukines root. U verziji 2.2 mozes root da uradis i sa Z4Root, koji moze i da ga ponisti. Ovo ti nece otkljucati bootloader. Ako stavis 2.3.3 (sto toplo preporucujem), flashujes iz Odina novi, rootovani kernel i tako radis root. Kod 2.3.3 je bootloader otkljucan. Root ti daje mogucnost da pokrenes neki od programa koji mogu da ti otkljucaju SIM. Ovo ne moze na svim uredjajima, ali moze na Galaxy Tabu. Na nekim moras da nabavis kod za otkljucavanje (i imas 3 pokusaja, tako da nemoj da ubadas). Telenor daje kodove po isteku ugovora, a mogu i da se kupe preko interneta (ja sam narucio kod za HTC Legend i nije radio, tako da pripazi kome dajes pare).
Ako jednom odradis sim unlock, neces ga nikad vratiti.
Sa druge strane, ako odradis update na fabricki 2.3.3, dobices otkljucan bootloader. Hoce te cimati za root, ali nece te cimati za fabricki update.
.
Hvala dzoni ali i dalje se sve vrti oko te garancije i ja sam pomenuo KIES jer je to potpuno regularno,a sve ostalo je uglavno ne nedzoljeno,xda pratim dosta i nije neka frka upd,ali opet se vracam a sve bude regular jer bi zeleo da imam garanciju i dalje...Znam, nema omogucen update iz nekog razloga. Ne mozes da ga updateujes preko Kies. Moras da skines oficijelni rom 2.3.3 i da ga onda updateujes (mada, mislim da sada vec mozes da nadjes i 2.3.6). Postoji milion uputstava na netu kako se to radi, u svakom imas i uputstvo kako odmah zameniti kernel. Potrazi ih, nisam siguran ali mislim da sam ovde kopirao jedno od tih uputstava kompletno, sa sve objasnjenjem kako staviti 2.3.3.
Pazi, sa 2.2.1 ti je zakljucan bootloader. Cim mu stavis 2.3.3 otkljucaces ga, sam update to radi. Ukoliko hoces neki custom rom, moraces da mu otkljucas bootloader. Nisam siguran da li ce u servisu provaliti, ali sa updateom na GB ne radis nista nelegalno. Ako ga vratis sa otkljucanim bootloaderom u verziji u kojoj je bio zakljucan, svako ko zna svoj posao ce shvatiti o cemu se radi. Nemam pojma doduse koliko servisera ce da se seti da to pogleda... Pre ce se setiti da vidi da si stavio GB, pa ce mozda i da te cima, sto jes jes. Ako se upustas u ovo, niakd ne znas na cemu si sa nasim servisima, zar ne?
Zasto, nisam primetio da nesto ne radi ili da bilo sta zaje**va?jer 2.2.1 je tuga od roma za ovakav uredjaj.
Bolje stavi u thread sa oglasima, skoro svi ovde prisutni imamo SGT.
Dodjoh u posed ove spravice pre neki dan,sasvim slucajno,pa me zanima sta koristite od zastite? Deluje mi kao da ce ledja da se izgule od stavljanja na sto pa bih uzeo nesto.
Takodje bih bio zahvalan ako bi mi neko dao link za skidanje oficijelnog telenorovog froya posto bih rado flesnuo dzindzera ali cisto za svaki slucaj zbog garancije da imam backup 2.2.
Hvala.
To je folija koja se prvo pokvasi pa se onda lepo sve postavi na tab, isteraju se balončići od vazduha i posle 12 sati sve legne na svoje mesto savrseno... Uz foliju dobijas sprej za kvašenje folije i gumeni dodatak za rasporedjivanje tecnosti po povrsini.. Veoma jednostavno i lako , nema nikakvih balončića kada se osuši... Folija je neverovatno izdrzljiva nisam uspeo da je pokidam , i kada je razvlacis rukama vraca se u prvobitno stanje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari