Šta je novo?

Samsung Galaxy Tab

Pod pretpostavkom da je nisam platio.. :D
Kako radi na S2?? Kosta 6$ kad bi znao da je do toga kupio bi je to je 400 rsd, ali nzm....

Pazi, kod Gameloft igara imas mnogo njih kompajliranih za razlicite uredjaje - prilagodjavanje rezoluciji, SOCu i nemam pojma jos cemu, ako icemu. Ako je nisi kupio legalno, cak i ako podrzava uredjaj, ne znaci da ce raditi. A masa ih ne podrzava SGT.

Ok, ja bi i hteo da je kupim nije problem, ali sta ako ni tad ne radi, msm nije smak sveta, ali ono...

Ljudi probao sam da ubacim 2.3.3 Gingerbread po Johnnny-jevom uputstvu, ali kad mi udje u recovery mod imam neke greske. Mislim da sve radim kako treba, ali bezuspesno. Moj Tab je uzet u Telenoru, neznam da li to ima neke veze u smislu firmware-a. ROM koji sam ubacivao je neki italijanski i mnogo me nerviraju dodaci za neke novine itd. Da li se to nekome desavalo, i ako jeste, pomazite!?

Ovo mi izbacuje:

E:part(1) Boot Record Checksum Error
E:part(1) Checksum Error
Internal MMC checksum verify failed

Poslednja izmena:
Nisam imao taj problem, ali meni zvuci kao los download... Probaj da downloadujes ponovo.

Na to nisam obratio paznju... Moj tab je otkljucan (sa O2 DE).

I to je bilo dovoljno, a svi vec znaju za Tab da postoji besplatan softver za otkljucavanje na marketu.

Moj ja zakljucan na Telenor pa sam ipak bez problema ubacio 2.3.3 , sljaka evo vec peti mesec

I vracamo se na downloaduj ponovo :)

@EMRAX
A koju si proceduru koristio?

ne mogu se setiti na zalost tacno, sa XDA sam citao ,nista drugo..

Ljudi probao sam da ubacim 2.3.3 Gingerbread po Johnnny-jevom uputstvu, ali kad mi udje u recovery mod imam neke greske. Mislim da sve radim kako treba, ali bezuspesno. Moj Tab je uzet u Telenoru, neznam da li to ima neke veze u smislu firmware-a. ROM koji sam ubacivao je neki italijanski i mnogo me nerviraju dodaci za neke novine itd. Da li se to nekome desavalo, i ako jeste, pomazite!?

Ovo mi izbacuje:

E:part(1) Boot Record Checksum Error
E:part(1) Checksum Error
Internal MMC checksum verify failed

Pročitaj na
http://www.thegalaxytabforum.com/in...-gingerbread-p1000xxjq1-p1000xxjq1-p1000xxjpz
i uradi pod 4.
"4. Flashing of OPTIONAL rooted kernel GSM TABS ONLY"

I posle toga nema problema....
Kolega imao slične simptome i ovako rešio.

Poslednja izmena:
Nije samo CWM, nego i rooted kernel i busybox. Kernel moze da napravi razliku. Jesi li 100% siguran da su ti ispravni fajlovi? Takodje, moj je sa mreze, ali je otkljucan (doduse, ne sa Telenora i ne, niko mi nije doneo iz Nemacke, kupio na stari, dobri fazon malih radnji) i u sustini, jos jedno resenje ti je da ga rootujes, instaliras mu jedan od programa za otkljucavanje sa mreze, otkljucas ga, pa tek onda probas da stavis Gingerbread (i nece ostati rootovan ako ne savis sa ovim kernelom). Mozes i da stavis neki custom kernel nakon toga, ali ti za to nece biti dovoljan Z4Root (moraces da mu otkljucas bootloader).

Edit: kucali smo istovremeno, nisam video gornju poruku. Probaj prvo sa drugog mesta da skines, ali s obzirom da ti prijavljuje pogresan checksum, verovatnije je da je do greske doslo u transferu.

Poslednja izmena:
Hmmmm. Sad cu malo da te davim. :)
1. Koji to program otkljucava sa mreze?
2. Kako mu se otkljucava bootloader, tj. kako se uopste ulazi u isti?
Imao sam HD2 i njega sam znao u dlaku sve. Samsung mi je totalna nepoznanica.

Unlocker imas na marketu, npr. Galaxy_S Unlock. On mi je izleteo prvi, mislim da ima jos njih. Nisam trazio preterano revnosno, dobio sam otkljucan.

Jesi stavljao Android na HD2? Ako jesi, Tab ce ti biti mala sala. Idi na theunlockr i pogledaj njihovo uputstvo. Precesto su prebajata, ali ako vec imas Froyo, miran si. Njihovo uputstvo ce raditi. Mada nije ti bas neophodno da otkljucavas ako samo zelis Gingerbread. To ti je vise bitno ako rootujes Froyo i hoces da stavis custom rom.

I kao sto rekoh, ako instaliras faricki GB i ne ispratis korak 4, cak i ako rootujes u Froyou i otkljucas bootloader, naci ces ga zakljucanog i nerootovanog.

Sim unlock uradjen uspesno. :)
Na HD2 sam sve moguce vrste androida stavljao i SD Android i NAND i Ubuntu, znaci apslovirao sam ga. :)
Vidi ovako stavio sam ja GB 2.3.3 na moj Tab ali nisam zadovoljan jer mi koci, puno mu treba da podigne sistem, ima neke sitne bagove, a mislim da je to zbog one greske koju mi prijavljuje u Recovery-ju. Znaci Froyo je proslost, nema ga vise. :)
Nista probacu malo da se igram, pa cemo videti.
Hvala ti puno na odgovorima i pomoci!
E da, zaboravih i ovo. Nece da mi puni bateriju dok je na kompu. To je pocelo otkad sam ubacio GB. Bzv.

Poslednja izmena:
Sad mi jos vise zvuci kao ono sto sam izvorno pomislio, iskreno... Mislim da je neki od fajlova bio los i da je zbog toga ostao neki sa Froyoa, koji se ne poklapa bas kako treba. Probaj opet, sa novim fajlovima. Ili isntaliraj neki custom rom, ako ti to vise odgovara (ja jos nisam, ali svi hvale Overcome).

A kako ja mogu da ga ocistim skroz, znaci da nema nista, neki duboki reset. Na HD2 sam to radio sa programom Task29 i onda lepo instaliram ROM bez ikakvih repova proslog ROM-a, kernela, radia,....?
Da li je moguce tako nesto uraditi i u ovom slucaju, pa onda lepo i cisto ubaciti neki ROM, bilo oficijelni, bilo kuvani?

Stavljen Overcome 7 Series v4.0.0
ZADOVOLJAN! :)

Baterija i prijem = FUJ!
Jos samo to da resim i bice OK. :)

Poslednja izmena:
Da obrises sve sto postoji na njemu ne mozes nikako, mozes samo da uradis factory reset (obrises system, data cache) i obrises dalvik cache. I bas bih voleo da me neko opovrgne, telefon mi se mnooogo glupira :)

Da obrises sve sto postoji na njemu ne mozes nikako, mozes samo da uradis factory reset (obrises system, data cache) i obrises dalvik cache. I bas bih voleo da me neko opovrgne, telefon mi se mnooogo glupira :)

STETA!!!

Imam OC 4.0 i opet imam problem sa punjenjem baterije preko kompa, ali nebitno. Toliko mi je dobar ovaj OC da ga necu dirati. Ionako ga slabo punim preko racunara, tako da cu da zazmurim na to. :)

Ma mng si mi ti pametan.. ajde idi jailbreak-uj tamo i ne mesaj se u temi u tabovima... :p heheh zEz.. Ma mrzi me... :D :d

Jel zna neko kako da za pesme u playeru standardnom, stavim svoj album art, posto me nervira onaj Androidov sa onim cvecem i pticicama???

Pozdrav ,svima... :)
Jedno brzo pitanje
Jel moze da se ostvari poziv sa P1000 uzetom u telenoru bez da se menja rom/rutuje?
I jos jedno....Da li moze da se uradi un-root i vrati na ROM koji je bio dok je bio Telenor stock rom da bi se eventualno ostvarila garancija ili u slucaju da se uredjaj prodaje sa garancijom
Zanima me da li neko ima sa Telenora ovaj tab i kako je organizovao poziv a da nije menjao rom.
Ovo me bas zanima,molim vas za odgovor
Hvala

Nazad
Vrh Dno