- Učlanjen(a)
- 19.02.2011
- Poena
- 330
Konacno uzeh i ja note...prvo sto sam proveravao bili su mrtvi ili zaglavljeni pikseli, i naravno, nema ih...
Cestitamo. Jel bilo ispod 500?
Konacno uzeh i ja note...prvo sto sam proveravao bili su mrtvi ili zaglavljeni pikseli, i naravno, nema ih...
A sad kupi sebi pantalone sa xxxxl dzepomZezam se, doceka i ti tu masincinu
![]()
Sto se tice sporosti, probaj na S2 i Note da uradis pinch za home ekrane da vidis razliku u korist S2....
Jel to "jednom rukom" ako je telefon na stolu?
Ovo se prvi put cuje na ovom forumuEvo posle par dana koriscenja Note-a, moram da napomenem da nista nisam tweakovao jer nemam vremena al mogu da kazem da je Note brzi od S2...
Ovo se prvi put cuje na ovom forumu![]()
OK, postujem to... a ja pak samo iznosim ono sto se dosad moglo cuti na ovom forumu, a to je da je S II (dosta) brzi od Note-a. Bar je tako bilo kada se Note tek pojavio, te imao inicijalnu verziju firmvera (ne znam kakvo je sad stanje na tom polju, tj. ima li promena)... dok je, to be fair, S II ipak vec imao podosta firmvera iza sebe - sto oficijalnih, sto custom.
Znas i sam, uveren sam, sta se sve pisalo kada se Note tek pojavio, pa ljudi krenuli sa isprobavanjem - lag, seckanje... sve povremeno, naravno, ali ga ima. Ili ga je bar bilo
Ja licno ne znam, iskreno, nisam jos imao prilike da isprobam Note![]()
Zar nije KKA zadnji fw?
Bice da je to onda bilo iskljucivo do inicijalnog firmvera... sto je i logicno, jel' teJa sam mog NOTEisu updatovao preko kiesa odma prvo vece na najnoviji FW (KK5 cini mi se). Jedini lag kojji je primetan ali nije strasan i javlja se povremeno je kad se telefon otkljucava/budi nakon duzeg stajanja bez cackanja. Iz iskustva sam odma poiskljucivao gomilu widgeta koje sam primetio da dosta zauzimaju memoriju i trose bateriju. Npr baterija je stvarno monstrum u odnosu na s2 kod kog mi je baterija trajala 2 dana izmedju punjenja dok na NOTEu traje 3. Sto se tice memorije na s2 sam uvek imao oko 4xx mb dok kod NOTEa je oko 2xx mb slobodne memorije. Ono sto sam vec rekao to je da je glasnoca u slusalci bolja nego na s2 pri cemu me i sagovornici (po njihovim recima) bolje cuju (cak sta vise kazu da se derem). Ono sto imam zamerku to je mozda malo na olovcicu, sa FW kojim je dosao kad sam pisao levom rukom linija je pratila olovcicu, dok npr kad sam pisao desnom linija koju crtam je bila pomerena za ~2mm od mesta gde olovcica dodiruje ekran iako je u podesavanjima bilo podeseno na right handed. Sa novim FW je ovo ispravljeno ali i dalje nekad kad se krece iz iste tacke na ekranu fizicki, linija ne krece vizuelno iz te iste tacke.
Ja samo iznosim svoje zapazanje, tacno je da NOTEu fali rama (sto neko rece jer ga note vise trosi) ali bez obzira na to u odnosu na s2 koji sam dao devojci koji sam optimizovao sto sam vise mogao (da napomenem bez rutovanja i custom romova) NOTE definitivno ima mnogo bolji odziv i manje periodicnog laga oko ulaska u galeriju i jos nekih svakodnevnih stvari u odnosu na S2
Bice da je to onda bilo iskljucivo do inicijalnog firmvera... sto je i logicno, jel' te
U svakom slucaju, hvala na svim ovim podeljenim informacijama, prilicno su korisne![]()
Kako i sta si optimizovao bez root-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari