Šta je novo?

Thermaltake Toughpower XT 775W, iskustva?

pozdrav svima..

pazario sam napajanje ima oko mesec dana..mogu reci da sam jako zadovoljan kvalitetom samog napajanja kao i radom.. istina da se cuje malo vise od Noctue ali nije strasno..

sve pohvale za TT!!

U kom broju? Odmah reci procenat ili prestani da pričaš napamet. Svi pametni, a 99% ih nije ni prišlo ovom napajanju

Procenat? Hoćeš i grafikon?

Evo ja sad kopam po ovom delu foruma i našao sam nekoliko tema gde se jedan čovek žali na probleme sa nekim napajanjem ali nigde nisam našao da se njih 9 (nadam se da sam dobro izbrojao) žali na jedan isti model koji je pritom neobjašnjivo jeftin... :trust:

Procenat? Hoćeš i grafikon?

Evo ja sad kopam po ovom delu foruma i našao sam nekoliko tema gde se jedan čovek žali na probleme sa nekim napajanjem ali nigde nisam našao da se njih 9 (nadam se da sam dobro izbrojao) žali na jedan isti model koji je pritom neobjašnjivo jeftin... :trust:
5 godina si pod tim nickom, imas 20 postova i definitivno nemas pojma sa pretrazivanjem foruma. Interesantno je da su najvece bundzije oni koji ne poseduju TT 775.
A vama kojima je bucno napajanje, pa zar vam je toliko mrsko da snimite obican smrdljivi klip, okacite na yt i postavite ovde? Vec jednom da resimo tu misteriju

Poslednja izmena:
Svaka tebi čast na tvojih 2000 postova ali to te ne čini ništa pametnijim, veruj mi... ;)

I ako ti nije teško, o veliki forumašu, prosvetli me kako se pretražuje forum. Samo bih te molio da ideš postupno, a ako bi mogao još i neke screenshot-ove da ubaciš bio bih ti veoma zahvalan. Mi što imamo ispod 1500 postova vrlo slabo kapiramo...

5 godina si pod tim nickom, imas 20 postova i definitivno nemas pojma sa pretrazivanjem foruma. Interesantno je da su najvece bundzije oni koji ne poseduju TT 775.
A vama kojima je bucno napajanje, pa zar vam je toliko mrsko da snimite obican smrdljivi klip, okacite na yt i postavite ovde? Vec jednom da resimo tu misteriju

This.

http://www.findprice.com.tw/datalist.aspx?s=g&f=0&q=曜越+Toughpower+XT+775W
nova cena 3190 Tajvanskih dolara (80.5 Evra)
stara cena 4790 Tajvanskih dolara (120 Evra)
i šta je to čudno? napajanje je uvezeno direktno iz Kine( ili Tajvana), nije iz Sjedinjenih Država ili Nemačke. Verovantno će i u drugim državama pojeftiniti kada se reše zaliha nabavljenim po višim cenama, i kad nabave nove količine po novim cenama. Verovatno se radi kao što jeć spomenuto o rasprodaji starih modela, jer TT sprema nove i snižavanje cena je samo u Srbiji "neobjašnjiv" marketinški potez. Šta su to promotivne cene, popusti, rasprodaje, akcije?

Meni ovde nista nije jasno sto se dize ovolika frka. Mislim buka...te manja cena zbog lose serije itd. Ako je nekom crklo pa kakve to veze ima i pojma nemam o kakvim se procentima radi? Znaci glupo skretanje sa teme a napajanje je zaista kvalitetno. Ja ga imam oko mesec dana.

Svaka tebi čast na tvojih 2000 postova ali to te ne čini ništa pametnijim, veruj mi... ;)

I ako ti nije teško, o veliki forumašu, prosvetli me kako se pretražuje forum. Samo bih te molio da ideš postupno, a ako bi mogao još i neke screenshot-ove da ubaciš bio bih ti veoma zahvalan. Mi što imamo ispod 1500 postova vrlo slabo kapiramo...

A ni sarkazam ti ne ide. Nisam ti ja staratelj. Trazi sam. Mali hint... Corsair

Poslednja izmena:
Ne znam o kom sarkazmu pričaš, ja samo želim da naučim... :)

Ako misliš na AX1200, čitao sam. I? Jesi ti sad hteo da kažeš da je AX1200 super napajanje koje bi preporučio ljudima uprkos lošem iskustvu 2 čoveka koji su o tome pisali ili da eto ima još modela napajanja i drugih proizvođača koji su loši? Ne kapiram...

Nisam, iskreno sve sto sam probao do sada mi je besprekorno islo na max detaljima. :) BTW, nisam siguran da 1GB modeli uopste mogu da se otkljucaju...

Imamo indeticne kartice, ugasi komp, pomeri switcher u desno. Ukljuci masinu, i pogledaj broj sajdera u gpu-z aplikaciji i javi. Te nase kartice se otkljucavaju skoro u 100% slucajeva.

Posto sam i ja jedan od onih koji je rekao da je napajanje "dobro" za 80 eur imam potrebu da se ukljucim u "raspravu" , da li je napajanje bucno ili ne je lako proveriti "samo oslusnes" , medjutim meni ovde smrdi na jednu stvar koju sam procitao na drugom forumu, naime Corsair je "raskinuo" ugovor/prodaju svojih proizvoda na caseking jer su ovi valjda neshto muljali oko njihovih napajanja (nisu ih nabaljali direktno od Corsaira i reklamacije sami neshto *ebavali, uvaljivali neka fake Cors i sl.) a to je rekao lik sa nasih prostora koji radi u Corsu (znam kako zvuci i ja sam sumnjao u pocetku). Mada vrlo je moguce i ovo sto je McSteel kaze , rasprodaja stize novo ...

Ne znam o kom sarkazmu pričaš, ja samo želim da naučim... :)

Ako misliš na AX1200, čitao sam. I? Jesi ti sad hteo da kažeš da je AX1200 super napajanje koje bi preporučio ljudima uprkos lošem iskustvu 2 čoveka koji su o tome pisali ili da eto ima još modela napajanja i drugih proizvođača koji su loši? Ne kapiram...

Dobro je, za pocetak si nasao jednu temu. Jos par godinica i krenuce ti. Ako ti jos nesto nije jasno, pitaj preko PM-a a ne ovde da nabijas postove i trujes temu

U kom broju? Odmah reci procenat ili prestani da pričaš napamet. Svi pametni, a 99% ih nije ni prišlo ovom napajanju

Pa sto pa da prilazim napajanju koje crkava ili mu vristi ventilator. To sto si ti imao srece torima ne znaci da ce imati i neko drugi, ja samo zbog toga zelim da razjasnim da vidimo kakvo je to napajanje stvarno da ne bih preporucivao ljudima, pa im rikne u prvih mesec dana, jer u jednom trenutku na ovom forumu se stvorio onaj klasicni default, koje napajanje? 10 odgovora kao iz topa TT 775. A, tek ovo stare-nove cene smesno. Definitivno je cudno sto je toliko niska cena i kraj price, TT nikada nije bio najjeftiniji PSU paker, i sada od jednom ima taj neverovatno jeftin model, cudno svakome ko prati racunare duze od par godina. Lepo je kad je nesto jeftino slazem se, ali kad kvalitet moze da opravda cenu i obrnuto.

Dobro je, za pocetak si nasao jednu temu. Jos par godinica i krenuce ti. Ako ti jos nesto nije jasno, pitaj preko PM-a a ne ovde da nabijas postove i trujes temu

Da, ja nabijam postove. :D

Ono što sam ja pitao a na šta mi nisi odgovorio apsolutno ima veze sa ovom temom, ti si skrenuo u lična prepucavanja zato što očigledno nemam dovoljan broj postova da bi uopšte komunicirao sa tobom. :Klanjanje
Sve je ok, povlačim se iz diskusije...

Ja 5 dana koristim ovo napajanje i nemam ama nikakvih problema sa bukom. Logika za regulisanje broja obrtaja venta radi svoj posao kako je i zamisljeno.

Predaleko je otisla rasprava;)) kao jedan od vlasnika napajanja mogu samo da ga pohvalim. Ako neko od forumasa iz Nisa razmislja o ovom napajanju nek me cimne na pm da se dogovorimo da dodje na kafu pa nek sam oslusne "buku" I sve ostalo sto ga zanima. Ali generalno ja mega zadovoljan istim I mogu od mene svaka preporuka.

Predaleko je otisla rasprava;)) kao jedan od vlasnika napajanja mogu samo da ga pohvalim. Ako neko od forumasa iz Nisa razmislja o ovom napajanju nek me cimne na pm da se dogovorimo da dodje na kafu pa nek sam oslusne "buku" I sve ostalo sto ga zanima. Ali generalno ja mega zadovoljan istim I mogu od mene svaka preporuka.

Pazi na kraju price tu je i garancija od 5 godina, znaci cak i ako je serija malo "cudna" kupac je pokriven, e sada neko ne zeli da se zeza sa reklamacijama, a opet evo ja cu se potruditi da vidim i cujem to napajanje u sto skorijem roku, da ne bude da pricam "napamet", kao sto neki tvrde ovde! :D

Evo nadjoh na internetu koje ventilatore stavlja TT u ova XT napajanjae radi se o Honghua Electron Tech. Co. Ltd, e sad ovi Kinezi cak nemaju ni svoj sajt. I ocigledno su manje kvalitetni i jeftiniji od resenja koje koriste Chieftec, da ne pricamo Seasonic itd... I zbog toga se to i desilo nekim ljudima da im prosvira ventilator, ovde su definitivno ustedeli ovi iz TT-a na ventilatorima.

Uspeo sam da nadjem sajt ovog Honghua, veseli neki Kinezi: http://dghonghua.l247.bizcn.com/EN/index.php

Poslednja izmena:
HongHua koristi i Corsair, tako da nisu baš nepoznati...
Otprilike ide Delta, Sanyo Denki > Protechnic, Nidec > ADDA, Noctua, Young Lin Tech > Yate Loon, Globe Fan, Hong Hua > svi ostali.

HongHua koristi i Corsair, tako da nisu baš nepoznati...
Otprilike ide Delta, Sanyo Denki > Protechnic, Nidec > ADDA, Noctua, Young Lin Tech > Yate Loon, Globe Fan, Hong Hua > svi ostali.

Hvala na info, znaci dva mesta ispod Yate Loon-a, znaci vise stede od Chiefteca ovi iz TT-a! :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Moze li mala pomoc. Planiram da uzmem(poruceno jos nije stiglo nije kasno da se raskine kupovina) ovo napajanje kao zamenu za Corsair HX620 star 3godine. Da li raditi to?

ako je na cors garancija 7 godina,mozes da uzmes(znaci ostaje ti 4 godine garancije),pod uslovom da napajanje ima pisanu garanciju itd...Mada,novo i polovno nikada ne moze da bude isto...

Ma Corsair je moj, samo razmisljam nesto jace da uzmem. Pa da li je ovaj TT OK da ga menjam za Corsair koji je jos 2 godine u garanciji, koju btw ne mogu da nadjem nigde.

nisam lepo procitao,citam za onog prevaranta na kupujemprodajem pa mi malo skace pritisak...Ako ima pisanu TT,uzmi ga(ako je glavu za glavu i da mu nista ne fali),neces pogresiti.

TT je iz EM*** ono za 8+k dinara a moje za nekih 65% od cene tog iz e****.
Vidim da neki kude, a neki hvale pa ne znam da li se isplati taj TT 775W.

Poslednja izmena:
Uzmi slobodno, pa ako ti se ne svidja, odmah ga vrati

Nazad
Vrh Dno