Šta je novo?

Samsung Nexus S (Nexus Two)

@merymnml

Radi li ti mms?
Flešovao sam jutro Brainmaster MIX V6 based on Koush alpha 11, i ne mogu da namsetim mms...prijavljuju na temi da nekima radi a nekim ne...valjda je do softvera...

Inače je V6 prilično stabilan...

Ako ti ne radi probaj ics isto od brainmastera baziran na kwiboo sa svim tvikovima do sad od brainmastera meni boje mnogo zivlje budu sa tim i sa franco kernelom

Ako ti ne radi probaj ics isto od brainmastera baziran na kwiboo sa svim tvikovima do sad od brainmastera meni boje mnogo zivlje budu sa tim i sa franco kernelom

Ja ne planiram da se vraćam na ginger, sada, kada su sredili bluetooth (koji mi dosta treba jer puno vozim) kao i gps, ICS mi u potpunosti ispunjava sve zahteve. Sistemske apps i widgets su dosta funkcionalnije, (kalendar posebno) potrošnja baterije je na nivou ginger-a, a mms mi ipak nije toliko neophodan, sve uostalom može preko emaila...

Probleme sa signalom nisam imao, a za ceo dan nisam imao nijedan fc ili restart, uostalom svaki sledeći rom bi trebao biti bolji od prethodnog, pa će problema biti sve manje i manje...

Pa nemas probleme zato sto pokazuje pun prijem stalno,ni ja nisam nikad reboot radi ok al ovaj rom sto koristim sad je custom ginger i na sve lici samo na ginger ne lici a leti nexus.neka sacekacu final ipak

I ja cekam da nas Google obraduje. Osim ako CM tim ne bude bio brzi :)

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Valjda ce biti do kraja ove godine :)

Preporuka za upustvo za root?

To je to...Krenulo je !

Sent from my Nexus S using Tapatalk

ma vi ste imali dobar i pre ovog. Sta mi da radimo? Da Placemo? Pa i ovi indijanci iz SE napravise normalniji ICS za polutke od telefona (xperia), a ovi cuveni devovi ne mogu za sgs2. Te ih zeza ril te kernel te ovo te ono...

Ihaj!!! :D Kako sada suprugu da nagovorim da mi "posudi" fon da ga fleshnem sa CM7 na ICS? :-devil-:

Uzeo bi ga ja da mi se svidja. Al brate kad on meni nije nista specijalno ni na slici onda j@bi ga. Cak je i sad jeftiniji nego sto je bio sgs2 kad je izasao. Znas koliko si ga platio a ovaj je 535€ u mediamarkt-u minus porez...

Meni je NS bas mnogo lep.. defitnitovno lepsi od bilo kog galaxy modela. Ali to je stvar ukusa.

Ko god da flešuje, ne žurite, uspeo sam noćas žestoko da zabrikujem svoj, jedva ga povratih:D

Leak jeste 4.0.3, ali za tmo, i9020, a što je najgore na nekim i9023 radi a na nekim ne. Zeznuo mi je bootloader, adb nije radio, drajvere nije prepoznavao, srećom je fastboot proradio.Uspeo sam da vratim na oficijelni 2.3.6, i sačekaću jos malo da vidim da li će da mi ponudi ota update, ako ne idemo ponovo:S

Evo ja da sa javim sa radosnim vestima, meni je update uspeo :)
ICS je prelep, i brz i sav sam u ekstazi (da, nemam zivot).

Update sam radio ovako. Proslo mi je bez problema, nerootovan NS, stock GB 2.3.6 na ICS 4.0.3

Idem da se igram s ovim :)

PS. primetio sam home screen redraw na stock launcheru, sto mi je krajnje cudno. djurkash jel si imao slicnu pojavu na tvom ICS-u?

Poslednja izmena:
Evo ja da sa javim sa radosnim vestima, meni je update uspeo :)
ICS je prelep, i brz i sav sam u ekstazi (da, nemam zivot).

Update sam radio ovako. Proslo mi je bez problema, nerootovan NS, stock GB 2.3.6 na ICS 4.0.3

Idem da se igram s ovim :)

PS. primetio sam home screen redraw na stock launcheru, sto mi je krajnje cudno. djurkash jel si imao slicnu pojavu na tvom ICS-u?

Taj fajl je za t-mobile verziju, nije za naše. Upravo sam ja uradio isti postupak noćas, i dobio infinite loop... Izgleda da ima veze sa cid kodom i9023, u svakom slučaju, da ste samo videli navalu postova na XDA sa brickovanim telefonima negde oko ponoći ...bilo mi je vrlo smešno sve do trenutka kada je i moj prsao :D

Ko drugome jamu kopa.. taj pusi pljuge is free shopa :d
Nije mi jasno zasto svi moraju odmah da apdejtuju telefone, lepo prespavas i sutra vidis br ispiz****h ljudi i postova na xda i onda znas sta da radis :D

Pa ja sam gledao komentare na androidpolice-u i ljudi iz raznih delove sveta su javili da su uspesno apdejtovali (plus su stavili prethodnu verziju androida i baseband sa kog su radili update i to mi se poklopilo sa ovim srecnicima), pa rekoh ajd i ja da probam. Inace bih naravno cekao zvanicni OTA update, zato nisam ni rootovao fon.

Kao sto rekoh, radi bez problema, update mi je prosao bez problema.. ne znam koji je tu odlucujuci faktor za screcno update-ovanje.

Taj fajl je za t-mobile verziju, nije za naše. Upravo sam ja uradio isti postupak noćas, i dobio infinite loop... Izgleda da ima veze sa cid kodom i9023, u svakom slučaju, da ste samo videli navalu postova na XDA sa brickovanim telefonima negde oko ponoći ...bilo mi je vrlo smešno sve do trenutka kada je i moj prsao :D

Jel si sad na ICS-u? Jel imas redraw home screen-a? (npr. kad si duze vreme u nekom programu/igri ili marketu, pa samo pritisnes home dugme).

Supruga vozi 4.0.3. od pre 30 minuta. Nemam covera za njega, tj. imam ali roza :d. a dolazi mi da joj otmem fon :d.

Bootloader is ....... ;) Resice ga uskoro siguran sam.

Poslednja izmena:
Kako god, ICS leti, a napunio sam ga aplikacijama. Dosta mi je za danas. Pozdrav ekipi, odoh u krpe. :wave:

Upravo odradio OTA.
Dugo mu je trebalo da se butne.
Novi bootsplash mi se dopada.
Usledila je poprilično dugotrajna optimizacija aplikacija i baza.
Ok, ipak je velik upgrade.
GO Launcher mi radi izuzetno tromo, kao i većina aplikacija.
Vratio sam default launcher i restartovao fon.
Boot i dalje dugo traje.
Radi pristojnije, ali i dalje tromo.
Igram se još, pa ću videti za dalje, ali nisam impresioniran za sad.

Update:
Većina GO Widgeta ne radi. Kalendar ne kupi podatke, switch widget nema ikone. Verovatno treba sačekati update za GO Launcher.
Izgleda da sam za sada zaglavio na default ili nekom drugom launcheru.
Šteta, obzirom da mi je GO bio najupotrebljiviji i najlepše radio.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno