Šta je novo?

Samsung Nexus S (Nexus Two)

I ja sam ga nedavno kupio novog za 240€. Za te pare nema nista ni priblizno a da je novo sa garancijom...

A veliki plus je sto cemo i ICS dobiti medju prvima :)

ja cu da ga kupim za desetak dana u prodavnici u Nisu, za 230e. :)

Poslednja izmena:
Nexus s

Kupio isti za 300 eura pre 15 dana, ako može da se nađe za 250 eura onda je džabe:d

Moj je iz Madjarske sa dve godine garancije. Al' su vec podigli cenu...

Moj je isto iz HU, plaćen 220, nov, naravno...gde ćeš jeftinije :D

Nego jel neko prati ova dva porta za ICS...drewgaren-ov i kwiboo-ov?

Nis je pun prodavnicica mobilnih telefona sa cenama ispod standardnih ali nemas maltene nikakvu garanciju... Naravno to me nije sprecilo da do sada kupim 5,6 telefona na taj nacin. kljucujuci i trenutni sgs2...

Poslednja izmena:
Kwiboo-ov ti je odlican, ali pojavio se i ovaj rom [ROM] Brainmaster tweaked ICS v2 from kwiboo. ICS na Nexus s je 90% odličan samo treba da ubace još 3.0 karnel i još par sitnica da bio bio full.

Moj je isto iz HU, plaćen 220, nov, naravno...gde ćeš jeftinije :D

Nego jel neko prati ova dva porta za ICS...drewgaren-ov i kwiboo-ov?

Idi na xda i nadji rom od brainmastera tweaked i instaliraj preko rom managera v3 ne v4 znaci v3 verziju koja je mesavina kwibooa i kousha i posle toga instaliraj isto preko rom managera kernel franco od 22novembra i nexus s ce ti leteti,ja sam sve kombinacije do sada probao sa svim kernelima i ics verzijama al je ova najbrza trenutno jedino ne radi jos usb mass storage tj komp vidi nexusa al nema transferovanja fajlova inace sve ostalo je savrsenstvo i da ovom kombinacijom je ostrina slike i fonta i same boje samoleda su mnogo bolje nego u bilo kojoj kombinaciji kojoj sam probao naravno ovo vazi ko poseduje i9020 a ili t samoled a ne za i9023

Poslednja izmena od urednika:
Idi na xda i nadji rom od brainmastera tweaked i instaliraj preko rom managera v3 ne v4 znaci v3 verziju koja je mesavina kwibooa i kousha i posle toga instaliraj isto preko rom managera kernel franco od 22novembra i nexus s ce ti leteti,ja sam sve kombinacije do sada probao sa svim kernelima i ics verzijama al je ova najbrza trenutno jedino ne radi jos usb mass storage tj komp vidi nexusa al nema transferovanja fajlova inace sve ostalo je savrsenstvo i da ovom kombinacijom je ostrina slike i fonta i same boje samoleda su mnogo bolje nego u bilo kojoj kombinaciji kojoj sam probao naravno ovo vazi ko poseduje i9020 a ili t samoled a ne za i9023

Na žalost, većina nas ima 9023 verziju..

Stavio sam brainmaster najnoviji 4a rom, i franco-ov kernel od 24.11., lepo radi, bez ijednog fc-a, mada ume ponekad da malo uspori...

Poslednja izmena:
Nisi skapirao ovaj custom moze i i9020 i i 9023 a pomenuo sam i9020 zato sto on ima slabiji displej od i9023 pa kad se primeni franco kernel bude ostrije i bolje boje,samo vozi sa customom

A zašto i9020 ima slabiji display pd i9023?

ne znam kako moze da ima slabiji
9020 je SAMOLED
9023 je SLCD

ja sam vec na v5 i franco radi ice scream sandwich ko lud

@Merymnml
glupo pitanje, ali ne mogu naći opciju za prikaz procenata bateriju u ICS-u. Ima li je uopšte?

mozda u srbiji al u usa ne uostalom nadji uporedne testove i9020 i i9023 pa ces se uveriti sam

Uzivo uporedio. Razlika je mala ali samoled ima svakako bolje uglove gledanja. Razlika u ceni nije samo u Srbiji vec u celoj Evropi. 275 naspram 400 evra.

Poslednja izmena:
i, šta onda? Možda me nisi razumeo, mislio sam na procentualni prikaz baterije u gl.ekranu...bez widgeta

mislim da nemas to na icsu koliko ja znam a skoro sve verzije sam probao,vidi fleshuj crespov rom mozda on ima,na brainmasterovom i kwiboovom nema za sada

Poslednja izmena od urednika:
mislim da nemas to na icsu koliko ja znam a skoro sve verzije sam probao,vidi fleshuj crespov rom mozda on ima,na brainmasterovom i kwiboovom nema za sada

Ma, nije mi to toliko bitno...mada imao sam par restarta i jedan bootloop, što i nije baš pohvalno...

fleshuj brainmasterow v5 i obavezno fleshuj kernel franco 25-26nov i neces imati restarte ja ni jedan nisam imao do sada a koristim ga vec 7-8 dana

Nisam probao mms,a inace vratio sam se na gingerbread crespov ns 2.0rom ima dosta plave boje kao ics a brz je ultra,odlucio sam da sacekam final ics za nexusa nervira me sto na svim verzijama pokazivac mreze je stalno pun gde god da si plus kad bacam tel sa power dugmetom u sleep blinkne ono zeleno sivo bas me nervira to

Vrh Dno