Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

CurrentWidget mi pokazuje samo trenutan napon, nema koliko telefon vuce sa punjaca.

Meni je go launcher nekako trom, dosta sam ih probao i launcher pro mi je najbolji. Nema fensi stvari kao adw i go, al izuzetno je brz, nema lag kod skrola kroz aplikacije i trosi malo resursa.

Battery monitor

I ja sam primetio tu tromost i lag koji se javlja kod GO Launchera, nista ili ADW ili Pro...

Poslednja izmena:
Blokira protok i samo ti mozes da surfujes :) ja to vec odavno koristim kad pocne neko u nekom kaficu da me nervira, jer kao da skidaju nesto pa je download ocajan, a meni treba da prelistam nesto, novine ili pogledam preko tapatalka xda i bench.

Mada vise volim kad odem kod nekog, pa ga zezam, misli da mu je crko net :D

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Dan 4 Android Market akcije, ove aplikacije su na popustu:

Spirit HD
Shazam Encore
Sentinel 3: Homeworld
Farm Frenzy
Toddler Spanish
Need for Speed Shift
Jelly Defense
Game Dev Story
Baseball Superstars 2011
My Beach HD

E koji su cigani ovi u google-u. Juce, dok je bio na snizenju, nije mogao da se kupi Beautiful Widgets, a danas moze :(

Jel provalio neko u kojoj zemlji može da se uzme Shazam Encore, meni svaki put izbacuje da se stavka ne može kupiti iz moje zemlje, a probao sam US, IT i SRB?

Poslednja izmena:
a gde da nadjem ovaj Jelly Defense :)

kod mene je deseta app Paper Camera

screenshot-1323452859186.png

Poslednja izmena:
@ilidan

Na koji foru imas paid apps u novom marketu?

btw. jel ima jos neko sa cm 7.1 da mu novi twitter sjecka i laguje pri scroll-u?

a gde da nadjem ovaj Jelly Defense :)

Pogledaj preko Marketa na racunaru. Makar ces dobiti objasnjenje zasto ti se ne vidi na telefonu (kada se ulogujes i pokusas da kupis igru).

Ja recimo nemam Shazam i nemam Shift. Navodno telefon ih ne podrzava (GS2).

Poslednja izmena:
Ne blokira bukvalno promet već radi ARP spoofing - http://en.wikipedia.org/wiki/ARP_spoofing :)
Jednostavno rečeno, šalje fake pakete i tvoj telefon/računar se obraća krivom gateway-u, aplikacija ga "ubedi" da je ona gateway i odabrana žrtva ne može da izadje na WAN ;)

Ono sto zameram ovoj akciji je sto ima jako malo aplikacija. Uglavnom su igre na popustu. Valjda ce biti bolje narednih dana. :)

Shazam encore bi zaista kupio ali nikako ne uspevam. Svaku drzavu sam probao....this item cannot be inatalled in your country :'(

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ja bi kupio Jelly Defence ali ne moze,kad god ukucam karticu kaze "payment declined" a na kartici ima para :/

Shazam encore bi zaista kupio ali nikako ne uspevam. Svaku drzavu sam probao....this item cannot be inatalled in your country :'(

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Davno je postojala mogucnost jednostavne kupovine iz Srbije, ne znam zasto je google to ukinuo...

Ja sam nekoliko app na popustu kupio bez problema... sa starim Market app. Novi Market App ne valja.

Pokupovao sam ja dosta sad na akciji, što preko novog marketa, što preko weba. Shazam Encore ne mogu ni ja, nije kompatibilan sa telefonom, tako da tu nema šta da se radi...
Jelly Defence bez problema može kod nas.
Dok sam preko marketa uzimao sve je bilo ok, i plaćao sam u dolarima tako da je konverzijom sve bilo 0.07 evra, i uredno na Srbiju je bila kartica.
Sad mi je telefon na servisu i kupio sam par stvari preko weba, morao sam ponovo da unosim karticu, ne znam zašto, stavio sam Slovakia, jer na Serbia and Montenegro nisam mogao ništa da kupim.
Jedino što sad sve plaćam 0.10 evra jer google samo promeni valutu a cena je ista.

Gde to menjate bre adresu zemlje...ja sam promenio i u google walletu i u gmailu i ne znam gde jos i nece :p

Aman ljudi samo menjajte provajdere u market enableru i "uboscete" sve aplikacije. Ja sam kupio i beautiful w i shazam i jelly i... da ne nabrajam sada sve. Juce je market dosta dugo bio preopterecen i pravio je probleme ali pokusavao sam s vremena na vreme i uspeo. Neke sam kupio i preko web marketa sa kompjutera...

Edit : konkretno,mislim da sam shazam kupio preko fejkovane O2 mreze.

Poslednja izmena:
Market enabler traži rootovan telefon, što nemaju svi.

Adresa kartice je bitna, ne delivey. Nju menjaš na edit card.

Aman ljudi samo menjajte provajdere u market enableru i "uboscete" sve aplikacije. Ja sam kupio i beautiful w i shazam i jelly i... da ne nabrajam sada sve. Juce je market dosta dugo bio preopterecen i pravio je probleme ali pokusavao sam s vremena na vreme i uspeo. Neke sam kupio i preko web marketa sa kompjutera...

Edit : konkretno,mislim da sam shazam kupio preko fejkovane O2 mreze.

dzaba kad meni odbija karticu, koju god zemlju da stavim za adresu kartice. Probao sam i master i visa...

Poslednja izmena:
@ boqu
Tacno, rutuj telefon ;)

@ milanlj
Ja sam samo pri registraciji google walleta stavio Bosna i Hercegovina umesto Srbija a sve ostalo onako kako jeste, znaci tacnu svoju adresu, broj kartice, ssv kod, ime i prezime, datum... i proradilo je. U pitanju je Visa Internet kartica iz intese.

Nazad
Vrh Dno