ljudi jedno pitanje, skinuo sam narodnu verziju reloaded i sad kad igram vidi se na originu da igram nfs run, ne kome vec imam bf3, pa ne znam dal EA proverava da mi ne banuju nalog zbog toga?
Skini samo ta dva parta koji ti prijavljuju gresku i ponovo raspakuj!! G:\Game\GameFiles.part06.rar: Packed data CRC failed in Data\Win32\Chunks0.sb. The volume is corrupt
! G:\Game\GameFiles.part07.rar: CRC failed in Data\Win32\Chunks0.sb. The file is corrupt
e neka se nose, nema sanse da ponovo skidam 15GB
ja bih da moze.... to je kada otpakujem iso pa ubacim u dt i onda dobijem tek te rar delove. a to nisu dva dela nego od part02 do part07, taj fajl je nekih 1.6GB kada se otpakuje.Skini samo ta dva parta koji ti prijavljuju gresku i ponovo raspakuj!
Nece ni sa ni bez dzojpeda. Hvala u svakom slucaju.
Nece ni sa ni bez dzojpeda. Hvala u svakom slucaju.
meni ne radi onaj patch za FXaa...igra izgleda ocajno,imam reloded verziju.Sve iz DX10 foldera sam kopiro u folder od igre ,dali sam dobro uradio?
Jel ima neko resenje za ove kontrole(A,Z prebaciti na strelice)
imam black box od 9gb. kad udjem u igru imam crni ekran i malo slovo N u gornjem desnom uglu, kao da ucitava ali ne pomera se odatle. sta da radim?
Al' ovde cveta piraterijaImaš fiks za to, ako ti treba, pustiću ti link.
Hvala, druze, ovo je pomoglo :wave:Konacno i ja da probam igru, pajz ovako, kod mene radi ovaj fazon, udjes u igru, odes da menjas komande, diskonektujes tastaturu, vratis je ponovo - i eto misteriozno mozes odjednom da promenis kontrole.![]()
Pazi, zanimljiva je igra, ne moze se poreci. Nemoj nikada da izvodis zakljucke na onovu prve trke i uvodnih 3 i po minuta :d; i meni je isprva bio "WTF!?" efekat, kada mi se cinilo kao da auto koji vozim nema servo koliko sam krvnicki stiskao tastaturu pokusavajuci da ga nateram da skrene... ali igra ima nekakvu pricicu, tu su akcione sekvence, mnogo istih takvih skriptova (CoD sa automobilimaTotalno fuserski port od igre, mislim zakucati fps na 30 frejmova u driving igri je za najgoru osudu. Relativno sam na pocetku igre i za sad mi ne deluje nista specijalno, cak me i pomalo smara igra, gledajuci samo ovo sto sam odigrao HP mi je bio mnogo interesantniji... a da i zvuk mi je nekako sugav, samplovi mi deluju bas ono blackboxovski, ko da su na 22khz...
Ljudi, ajde detaljan odgovor gde i sta treba da se stavi sa ovim FXAA folderom...??
ja cepam onu kinesku verziju od 6,66gb, nadam se da ce raditi dovoljno dobro do kraja.
za sada sljaka glatko na mojoj 5750, sem sto kontrole kao da nije moguce promeniti jer se resetuju na A i Z nakon par predjenih mapa, a smara me da se j***m s diskonektovanjem tastature.
igra kao igra mi nije nista posebno, sem sto eto lepo izgleda.
same misije su katastrofalno monotone ovih prvih pola sata, koliko sam probao, jedino sto je iole osvezavajuce je mogucnost da se kola zaista slupaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari