Šta je novo?

Need For Speed: The Run

ljudi jedno pitanje, skinuo sam narodnu verziju reloaded i sad kad igram vidi se na originu da igram nfs run, ne kome vec imam bf3, pa ne znam dal EA proverava da mi ne banuju nalog zbog toga?

Druze opusti se malo, previse brines zbog origina :D, nije on strasni sud pa sad da treba da se cimas zbog nega za svaku igricu ;)

! G:\Game\GameFiles.part06.rar: Packed data CRC failed in Data\Win32\Chunks0.sb. The volume is corrupt
! G:\Game\GameFiles.part07.rar: CRC failed in Data\Win32\Chunks0.sb. The file is corrupt

e neka se nose, nema sanse da ponovo skidam 15GB

skini 6gb ;)
jovy
jel imas joy pad zakacen ili nesto ako imas iskljuci to i radice strelice
jel ima

! G:\Game\GameFiles.part06.rar: Packed data CRC failed in Data\Win32\Chunks0.sb. The volume is corrupt
! G:\Game\GameFiles.part07.rar: CRC failed in Data\Win32\Chunks0.sb. The file is corrupt

e neka se nose, nema sanse da ponovo skidam 15GB
Skini samo ta dva parta koji ti prijavljuju gresku i ponovo raspakuj!

Nece ni sa ni bez dzojpeda. Hvala u svakom slucaju.

Skini samo ta dva parta koji ti prijavljuju gresku i ponovo raspakuj!
ja bih da moze.... to je kada otpakujem iso pa ubacim u dt i onda dobijem tek te rar delove. a to nisu dva dela nego od part02 do part07, taj fajl je nekih 1.6GB kada se otpakuje.

^
To su onda duplo pakovani rar-ovi!Cekaj,pa zar Iso fajl ne dobijas kada raspakujes sve?Znaci prvo raspakujes velike,onda dobijas te manje i tek kada njih raspakujes dobijas Iso!Ja sam imao slucajeva kada sam raspakivao sa WinRar-om i prijavljivao je CRC gresku,a preko 7 Zip-a raspakuje normalno!

Poslednja izmena:
meni ne radi onaj patch za FXaa...igra izgleda ocajno,imam reloded verziju.Sve iz DX10 foldera sam kopiro u folder od igre ,dali sam dobro uradio?

Koliko se secem, posto sada nisam za svojim kompom, strelice su vec zauzete nekim komandama, uzmi te komande da prekrstis :D sa nekim drugim tipkama na tastaturi, mozda prodje.

ja sam imao ogroman problem jer mi je svaki povezani joypad prijavljivao kao driving wheel i nisam mogao da skontam koji mu je q... , iako sam birao tastaturu u meniju.. kad sam otkacio sve dzojpade iz kompa i ostavio samo tastaturu igra radi normalno... :/

Jel ima neko resenje za ove kontrole(A,Z prebaciti na strelice)

imam black box od 9gb. kad udjem u igru imam crni ekran i malo slovo N u gornjem desnom uglu, kao da ucitava ali ne pomera se odatle. sta da radim?

Jel ima neko resenje za ove kontrole(A,Z prebaciti na strelice)

Ovo i mene ubi. Nikako da se promeni, a nesto mi se bas i ne vozi ovako k'o sakat - jedna ruka na levoj strani tastature, pa tamo dajem gas, drndam nitro i rucnu; dok je druga ruka na desnoj strani, motam na levo i na desno... logika na nivou, 'bem ti onoga ko je izmisli takvu :wall:

Nikakve dzojstike, dzojpede, volane il' ostala cudesa nemam, nit' prikaceno nit' inace - a opet nikako nece da "primi" komande...

Konacno i ja da probam igru, pajz ovako, kod mene radi ovaj fazon, udjes u igru, odes da menjas komande, diskonektujes tastaturu, vratis je ponovo - i eto misteriozno mozes odjednom da promenis kontrole. :D Nego sto je jos veca glupost, nabudzim sve za x360 emulator (tj. treba da se zajedno sa njim u folderu igre kopira i dinput8.dll za one koje interesuje) i naravno u igri ne mogu uopste da odaberem gamepad iako ga je igra prepoznala.
Totalno fuserski port od igre, mislim zakucati fps na 30 frejmova u driving igri je za najgoru osudu. Relativno sam na pocetku igre i za sad mi ne deluje nista specijalno, cak me i pomalo smara igra, gledajuci samo ovo sto sam odigrao HP mi je bio mnogo interesantniji... a da i zvuk mi je nekako sugav, samplovi mi deluju bas ono blackboxovski, ko da su na 22khz...

imam black box od 9gb. kad udjem u igru imam crni ekran i malo slovo N u gornjem desnom uglu, kao da ucitava ali ne pomera se odatle. sta da radim?

Al' ovde cveta piraterija :) Imaš fiks za to, ako ti treba, pustiću ti link.

kod mene sa reloaded verzijom nema nikakvih problema oko namestanja komandi na tastaturi. skinuo sam onu kinesku verziju od 6.6GB da bih iz nje uzeo taj jedan fajl koji mi je imao CRC error u ovoj velikoj reloaded verziji :)

Konacno i ja da probam igru, pajz ovako, kod mene radi ovaj fazon, udjes u igru, odes da menjas komande, diskonektujes tastaturu, vratis je ponovo - i eto misteriozno mozes odjednom da promenis kontrole. :D
Hvala, druze, ovo je pomoglo :wave:

Nema me da javim na vreme, jer od kako podesih komande, zaigrah se... i prepišah igru :p
2:10:38, toliko mi prijavljuje ono vreme... samo gresite, nije to vreme igranja (vidim da se o tome pricalo ovde), s obzirom da sam ja zaseo negde oko pola 8, a priveo kraju oko 12.
Ono je neko vreme po misijama ili sta vec...
Totalno fuserski port od igre, mislim zakucati fps na 30 frejmova u driving igri je za najgoru osudu. Relativno sam na pocetku igre i za sad mi ne deluje nista specijalno, cak me i pomalo smara igra, gledajuci samo ovo sto sam odigrao HP mi je bio mnogo interesantniji... a da i zvuk mi je nekako sugav, samplovi mi deluju bas ono blackboxovski, ko da su na 22khz...
Pazi, zanimljiva je igra, ne moze se poreci. Nemoj nikada da izvodis zakljucke na onovu prve trke i uvodnih 3 i po minuta :d; i meni je isprva bio "WTF!?" efekat, kada mi se cinilo kao da auto koji vozim nema servo koliko sam krvnicki stiskao tastaturu pokusavajuci da ga nateram da skrene... ali igra ima nekakvu pricicu, tu su akcione sekvence, mnogo istih takvih skriptova (CoD sa automobilima :D)... ume da zadrzi paznju.

Sa druge strane, handling mi je apsolutno grozan (nakon Driver-a, pa i Hot Pursuit-a, koji prakticno do juce igrah), zvuk je neubedljiv, a i grafika nista posebno... nisam morao da se mlatim sa onim FXAA *******cijama, jer mi je grafika (ne znam ni sam kako) zaista bila sasvim dobra, bez krzavih ivica i cega vec ne. I tako, preslo se prilicno brzo. Ne znam da li sam ikada neku igru obrnuo tako brzo (i u jednom dahu), mozda onaj Homefront :D

I da, promenih tek 3 automobila u toku igre... samo kada se moralo, tj. kada sam ostajao bez istih :p

Probaj stavi effects quality na high a ne na ultra, dobije se mnogo cistija slika. Na ultra je previse blurovano i zamuceno, jeste da bolje pegla ivice, ali generalno bolje da mi slika bude cista ko suza a ne ko krmeljive oci. :D Verovatno se na ultra pali neki od efekata tipa motion blur, post aa koji je verovatno neka vrsta fxaa i ima osobinu da bluruje sliku. U my documents folderu igre ima sejv u kom mogu da se vide podesavanja sta je ukljuceno ali editovanje istih rezultira u crashiranju sejvova...

Inace, kad sam pisao o utisku o igri bio sam negde na 150 poziciji a sada sam negde na 89 i utisak mi se mozda poboljsao za 5 procenata a verujem da je to zbog toga sto sam stavio high umesto ultra effects. :D Ne znam, previse suplja i prazna igra samo non stop neko preticanje koje mi deluje totalno genericko, cak ni automobil ne menjam, cepam astona i izgleda da cu sa njim do kraja. 30fps-a me uzasno iritira, a ceo taj tim blackboxa bih momentalno otpustio ili im dao da rade neke wii ili ostale "moderne" igre posto za bolju creativnost nisu. Nikakav utisak o igri, a ako stvarno traje 2 i po sata onda je to tek tragedija, a i ocigledno je, evo igram mozda ubelezenih sat i nesto vremena voznje i vec sam tu negde na pola. Inace care, mislim da od tog pola 8 do 12 vise si vremena bio u opcijama i stiskao one tastere za kul poteze nego sto je to sama voznja bila. :) 2 i 10h za 50-60 evra igru je apsolutna sramota...

Ma ne da je kratka, nego nemam rjeci... zavrsih je zacas... mislim da nisam dosada igrao kraci SP. Igra ko igra nije losa, samo da je duza. Eh sad, neam sta da se ljutim kad sam vec nabavio igru kao i vecina nas ovde jelte :p, ali mogu da zamislim kako je ljudima koji su se ispruzili 50-60e za ovo... mada ko zna, mozda MP nije tako los.

Kad se predje tih 2.5 sata glavne price, jel postoji posle neke opcije za quick race i ostale zezancije??? Ne skida mi se 15gb za tako kratku igru :D

Ma imaju oni chalenge delovi ali opet za njih moras da predjes karijeru da bi otkljucao. Tu mozes da biras vozila i imas nesto malo vecu raznovrsnost za razliku od karijere. Inace, ako te mrzi da skidas nemoj, a ako oces da probas onda skini, samo da te upozorim da je igra zakucana na 30 fps-a i u voznji to izgleda ocajno a sto se same igre tice ja joj ne bih dao vise od 6/10, po meni mozda i najgora nfs igra, jeste undercover bio los ali ovo je eliminisalo i ono osnovno a to je raznovrsnost voznje i neku interesantnost i replay value i pretvorilo sve u brzi kes za truli proizvod koji ce nadam se ultra brzo da se zaboravi. Zali boze samo endzina koji je ovaj slepacki blackbox dobio...

ja cepam onu kinesku verziju od 6,66gb, nadam se da ce raditi dovoljno dobro do kraja.
za sada sljaka glatko na mojoj 5750, sem sto kontrole kao da nije moguce promeniti jer se resetuju na A i Z nakon par predjenih mapa, a smara me da se j***m s diskonektovanjem tastature.
igra kao igra mi nije nista posebno, sem sto eto lepo izgleda.
same misije su katastrofalno monotone ovih prvih pola sata, koliko sam probao, jedino sto je iole osvezavajuce je mogucnost da se kola zaista slupaju.

Poslednja izmena:
igra radi super. imam bbox od 9 gb. zasto skidati 15GB?

ja cepam onu kinesku verziju od 6,66gb, nadam se da ce raditi dovoljno dobro do kraja.
za sada sljaka glatko na mojoj 5750, sem sto kontrole kao da nije moguce promeniti jer se resetuju na A i Z nakon par predjenih mapa, a smara me da se j***m s diskonektovanjem tastature.
igra kao igra mi nije nista posebno, sem sto eto lepo izgleda.
same misije su katastrofalno monotone ovih prvih pola sata, koliko sam probao, jedino sto je iole osvezavajuce je mogucnost da se kola zaista slupaju.

Svaka verzija ima problem sa tastaturom def . Mislio sam da je do mene to bilo :) sam vraca fabricke tastere...

kako da dobijem Aventador? to je u limited edition verziji

Vrh Dno