Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Izvinte što vam upadam u temu, samo bih hteo jedno pitanje da postavim. Treba da uzmem sgs zaključan na MTS. Kolko sam pročitao po netu, nije problem otključati softverski čak ima i neka aplikacija? Ako je otključavanje problem, da znam da ga ne uzimam

koliko sam ja skontao taj JVU je samo podverzija JVT-a, kao i ovaj JVA za naš region, inače ja sam konačno prešao sa DarkyROM-a 10.1 na deodexed verziju JVA + galaxian kernel + ext4 lagfix i sve prosto leti, baterija traje primetno duže, sve u svemu savršen rom, mnogo brži od gomile tweak-ovanih ultra light romova...

inače prilikom flasha ne morate isključivati lagfix, kao što piše, samo odmah posle roma stavite i kernel koji podržava ext4 i to je to...

@dakis

ne vidim što bi se izvinjavao ako u sgs temi postaviš pitanje u vezi sgs-a :d a otključavanje je smejurija kao što si pročitao, mada mislim da sa mts-a nisu ni zaključani (neka me neko ispravi ako grešim), čak ni moj sa vip-a nije nikad bio zaključan

Poslednja izmena:
Izvinte što vam upadam u temu, samo bih hteo jedno pitanje da postavim. Treba da uzmem sgs zaključan na MTS. Kolko sam pročitao po netu, nije problem otključati softverski čak ima i neka aplikacija? Ako je otključavanje problem, da znam da ga ne uzimam

Ja sam otključao SGS sinoć, nikakav problem nije da se otključa... :)

@dakis

ne vidim što bi se izvinjavao ako u sgs temi postaviš pitanje u vezi sgs-a :d a otključavanje je smejurija kao što si pročitao, mada mislim da sa mts-a nisu ni zaključani (neka me neko ispravi ako grešim), čak ni moj sa vip-a nije nikad bio zaključan

Zato što je verovatno bilo o tome priče u ovih 500 strana pa da mi neko ne uzme za zlo što nisam pročitao thread prvo :p

I ja sam mislio da MTS ne zaključava al nudi mi čovek sgs kaže zaključan na MTS

Imam problem,ne radi mi tethering,kad stikliram mobile ap ispod pise error(koristim jvt) ?

Semaphore jvt 1.8.0

U Semaphore aplikaciji čekiraj netfilter modul i radiće ti.

Trenje pricao si pre mozda ima i mesec dana o tome da se podesi lease time da se ne bi gubila wifi konekcija. Do sada sam bio na MIUI-u pa resih malo za promenu da se vratim na stock JVT+semaphore ali me ubi taj bug sa wifi-em e sad pokusao sam sa podesavanjima rutera i nigde ne pronadjoh gde da podesim lease time. Mozes li mi otprilike reci gde bi trebala da se nalazi ta opcija? Imam telekomov ruter onaj crni sa wifiem pogledacu tacno oznaku ako je uopste i bitno.

jel ima neko problem sa darky romom da mu treba 5 minuta da se pokrene posle restarta??

Oh for fuck sake, manite se kastom romova, GB romovi a da su dobri ne postoje, lično sam probao skoro svaki (one se šljaštećim i glossy rozim temama nisam ni pokušavao), stavite stock jvt, izaberite kernel i temu po želji, ja sada koristim jvt+galaxian kernel+tornado green temu i 14 toggle mod i sve radi savršeno.

koristio sam i ja jvt, ali telefon je bio dosta sporiji nego sa darky...

p.s. ajd ostavi linkove za taj kernel i temu, ako nije problem :)

Poslednja izmena:
Ma da darky razbija u programiranju, nemojte da se zanosite oko tih custom romova, većina stvari u romovima je ono što svako može da nađe na xda sam, samo spakovano i uništeno nekom extra gay transformers meets barbie temom.

Oh for fuck sake, manite se kastom romova, GB romovi a da su dobri ne postoje, lično sam probao skoro svaki (one se šljaštećim i glossy rozim temama nisam ni pokušavao), stavite stock jvt, izaberite kernel i temu po želji, ja sada koristim jvt+galaxian kernel+tornado green temu i 14 toggle mod i sve radi savršeno.

Pa pazi, ja sam uvek mislio da su romovi čisto sviranje klincu, ono što može da bude pravo programiranje je pisanje novih kernela, a i to se ponekad svodi na ubacivanje poneke skriptice i sličnih *****.ncija. A romovi su zapravo neki kernel uzet od nekoga + tema + ubačene ili izbačene aplikacije i to je to.

Ma da darky razbija u programiranju, nemojte da se zanosite oko tih custom romova, većina stvari u romovima je ono što svako može da nađe na xda sam, samo spakovano i uništeno nekom extra gay transformers meets barbie temom.

De ima barbie. To jos nisam video medj onolikim cudima :)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

+1

Igram greedy spiders i angry birds i hteo bih da flešnem novi rom. Jel zna neko kako ručno da sačuvam save fajlove da ne moram sve ispočetka.

Koristi Titanium Backup.

Videh ja ali ne znam zašto želiš da komplikuješ.

mozda nece da root-uje?

Bolje da sačekamo cyanogen mod 9.

Koji će biti spreman u januaru sledeće godine :) . Ko će da čeka toliko. Flešujem ovu Alpha 4 verziju ICS-a, pa javljam utiske.

Ja isto čekam cyanogen, ali me iskreno zanima kako radi ICS ovako neoptimizovan... :) Baci par utisaka kad isprobaš...

Nazad
Vrh Dno