DarkoPhantom
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.10.2010
- Poena
- 170
Hehe, eto mene posle proboja solunskog fronta. :happy:
Ljudi ovaj HTC-ovac vrši slabotažu. :d Podmeće nam nepostojeći JVU. Lele, lele dokle smo dogurali... :whip:
Ljudi ovaj HTC-ovac vrši slabotažu. :d Podmeće nam nepostojeći JVU. Lele, lele dokle smo dogurali... :whip:
Izvinte što vam upadam u temu, samo bih hteo jedno pitanje da postavim. Treba da uzmem sgs zaključan na MTS. Kolko sam pročitao po netu, nije problem otključati softverski čak ima i neka aplikacija? Ako je otključavanje problem, da znam da ga ne uzimam
@dakis
ne vidim što bi se izvinjavao ako u sgs temi postaviš pitanje u vezi sgs-a :d a otključavanje je smejurija kao što si pročitao, mada mislim da sa mts-a nisu ni zaključani (neka me neko ispravi ako grešim), čak ni moj sa vip-a nije nikad bio zaključan
U Semaphore aplikaciji čekiraj netfilter modul i radiće ti.
Oh for fuck sake, manite se kastom romova, GB romovi a da su dobri ne postoje, lično sam probao skoro svaki (one se šljaštećim i glossy rozim temama nisam ni pokušavao), stavite stock jvt, izaberite kernel i temu po želji, ja sada koristim jvt+galaxian kernel+tornado green temu i 14 toggle mod i sve radi savršeno.
Ma da darky razbija u programiranju, nemojte da se zanosite oko tih custom romova, većina stvari u romovima je ono što svako može da nađe na xda sam, samo spakovano i uništeno nekom extra gay transformers meets barbie temom.
Oh for fuck sake, manite se kastom romova, GB romovi a da su dobri ne postoje, lično sam probao skoro svaki (one se šljaštećim i glossy rozim temama nisam ni pokušavao), stavite stock jvt, izaberite kernel i temu po želji, ja sada koristim jvt+galaxian kernel+tornado green temu i 14 toggle mod i sve radi savršeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari