Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

moras da imas sherovan folder i da u Advanced dodas IP od "servera"

@igor90ns
Odradio sam sve to sem reboot, hvala.

Poslednja izmena:
Da li postoji mogucnost da zbog Launchera traje duze da mi zazvoni telefon? U ovom slucaju Zeam i Wildfire..

Posto verujem da ti se nije to pre desavalo, jer tek sad pitas, mozda neka aplikacija koju si skoro instalirao pravi problem... Mislim da je vreme da rutujes i sredis sve :D

Boris = Jelena ?!?
Common issues: root, wildfire, trolling ;)

Hahahahahahha :D

Sad i ja se nesto premisljam :)

uninstaliraj je

Boris = Jelena ?!?
Common issues: root, wildfire, trolling ;)

lol :) Jel se krecete malo medj' normalnom rajom? Pa podesavanje minimalistic texta je vecini matrix, prestanite da predstavljate rootovanje kao nesto najnormalnije :D

Pa ako je normalna raja neko sa IQem 20 koji ne moze da procita 10 recenica teksta i isklikce 10-15 puta na objasnjeno onda ***........
TO sto neki nece je druga stvar...
Al da je nekome tesko da ukapira 3-4 povezane kratke operacije ili da se plasi da izgubi garanciju ...

Kako da podesim FB app da mi se ne pali stalno u pozadini? Cim je ubijem odmah se pali, sve notifikacije su ugasene (fb notifikacije)

P.s. GT 540 ima (pre)malo rama, pa me ovo nervira...

Koliko sam upucen nije moguce, jedino sam primetio da manje zauzima memorije ako se izlogujes. Ali da potpuno izbacis aplikaciju iz procesa nema sansi, jedino unistall.

Zar nije bila neka aplikacija koja permanentno ubija procese tj ne da im da se ponovo pale? I neka koja dopusta da se aplikacijama ukidaju permissions?

edit: ali zahteva root :)

Poslednja izmena:
Kako da podesim FB app da mi se ne pali stalno u pozadini? Cim je ubijem odmah se pali, sve notifikacije su ugasene (fb notifikacije)

P.s. GT 540 ima (pre)malo rama, pa me ovo nervira...

Obrise je, ne moze drugacije. Najgore od svega je to sto ja aktivna kao servis pa stalno jede bateriju.

Moze neka preporuka za igru kao sto je kick the pigeon na facebooku?
Dakle,da se radi o teranju neke stvari da leti sto dalje,i da ima masu upgradova?Ne znam zasto volim ovakve igre :D

Kako da se uradi print screen na androidu? Hteo bih nesto da pitam, ali hocu i da pokazem na ekranu sta mi se pojavljuje.

Ako nisi root-ovao, skines Android SDK i u njemu imas program za to..

Pa ima i program ja mislim screenshot it, ali za nerutovane telefone...

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by MIUI

Da pitam ovde...secam se da sam takvu igru igrao davno na pc-ju..bila je neka demo verzija od 10 min. igre. Igralo se protiv kompjutera, ti i on na pocetku imate po kulu odredjene visine i na pocetku igre dobijate po valjda 5 karata sa raznim ability-jima tipa +1 na tower defense, 5 dmga protivnickoj kuli, povuci 2 karte i sl. Potezna je bila igra. Ako me iko razume o cemu pricam, ima li tako nesto na Androidu?

Preporucite meni neki tower defense, ako neko i igra uopste...

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by MIUI

Treba mi konkretna stvar, nista komplikovano i budzeno sa bilion nepotrebnih opcija.
Hocu da SG2 povezem sa kompom putem USB i da kucam/citam/saljem sms poruke.
Kako?

Moze i bez usb-a... kies air.

^Mislimo na Borisa :) On je glavni "Lozac" :D

P.S. Fala telep.

Da pitam ovde...secam se da sam takvu igru igrao davno na pc-ju..bila je neka demo verzija od 10 min. igre. Igralo se protiv kompjutera, ti i on na pocetku imate po kulu odredjene visine i na pocetku igre dobijate po valjda 5 karata sa raznim ability-jima tipa +1 na tower defense, 5 dmga protivnickoj kuli, povuci 2 karte i sl. Potezna je bila igra. Ako me iko razume o cemu pricam, ima li tako nesto na Androidu?

Na PC-u se zove "Arcomage" (inace to je mini igra iz igre Might&Magic VII)
Fantasticna igra.
PC verzija

Poslednja izmena:
Jos jedan zanimljiv program za home sync: http://www.sergey-bogdanov.info/pcfilesync/about
Za razliku od SweetHome ovde mozete definisati vise profila i podesavati 7 razlicitih nacina za sinhronizaciju podataka izmedju telefona i kompa. Mana je sto ne prepoznaje WiFi.
Ako naletite na neku slicnu app, javite. Trazim app koja moze sledece:

1. Da detektuje wifi mrezu i u zavisnosti od mreze u kojoj se nalazi da obradjuje predefinisane profile.
2. Da kopira sadrzaj sa telefona na SMB ili FTP i obratno
3. Da vrsi detekciju promene u file systemu i da odmah reaguje (ovaj feature i nije bas toliko nepohodan)
4. Da ne zahteva dodatni sw na racunaru.

Nazad
Vrh Dno