Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hvala na preporuci..video sam taj keepass, ali mi je bre taj njegov interfejs mnogo nazadan :p Skinuo sam da probam Pocket.. Vidim da je i Handy Safe Pro samo 1.99$ do 10.novembra, pa cu da vidim i njega da uzmem da probam...

Ja sam samo nastavio sa kompa da ga koristim. To je jedan od retkih programa gde mi gui nije bitan. :D

Kako da dodam dealera u “adw launcher“-ov dock? Ne kapiram uopste :)

dilera? :D

samo prevuces ikonicu u polje sa zvezdicom...

Znam to ali u app draweru nemam ni dilera ni kezpad ikone i ne kapiram kako ih nema.

koja je najnovija verzija marketa? 3.2.0 ili ima i novije?

@nemanjahtc

Hvala! Stvarno je dobar!:)

neka aplikacija koja informaciju o propustenom pozivu salje na Gmail? DeskSMS vise ne radi, tj. istekao mi trial.

sta vi mislite, da li ce pustiti da se sam android 2.2 update-uje? (wildfire)

Da li će da puste update za froyo na wildfire-u ili si nešto drugo pitala? Ako je ovo prvo mislim da neće izbacivati više novi firmware za wildfire.

Koliko znam wildfire ima 2.2?

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by MIUI

Jelena imas custom romove, pa skini, preporucujem ti Cm7 dobar je skroz.

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by MIUI

sa kojeg sajta mogu da skidam programe .apk??? nemam wifi i onda sam primoran da aplikacije instaliram sa kartice..

ukratko - da.

sira prica je da custom romovi dolaze rutovani. a da bi instalirala novi rom moras da rutujes postojeci (i da stavis recovery kojim ces da stavis novi rom itd)

zasto generalno ljudi imaju problem sa root-om?
mislim ok je ako si zadovoljan/na ali ne razumem price hocu ovo ali necu da rutujem... (koje se ovih dana svodi na instalaciju apk-a)

root-om gube garanciju, al' vec ce neko da objasni bolje...

Kako da dodam telefon u kucnu mrezu preko wi-fi konekcije.
Da ne maltretiram stalno usb port, kada zelim da posaljem neki file na telefon.

Vrh Dno