Eh sad, mator sam da se foliram da me nema na FBua ovaj, sta ce ti FB app?![]()
ROFL at gornji komentar![]()
![]()
![]()
Ede, molim te idi živi svoj RL, za moj se ne brini... :wave:što rofl, komentar je sasvim na mestu. daklem, realno šta će ti? ako ti se tolko gleda a ti ga otvori u browseru, i brate, živi rl, ne facebook, šta ima da ga nosiš sa sobom svuda, dovoljan ti je kući na kompu
što rofl, komentar je sasvim na mestu. daklem, realno šta će ti? ako ti se tolko gleda a ti ga otvori u browseru, i brate, živi rl, ne facebook, šta ima da ga nosiš sa sobom svuda, dovoljan ti je kući na kompu
Ima li neka univerzalna aplikacija za praćenje foruma kojih nema na Tapalatku?
Opera mini. B-)
Sent using Tt.
Ima li neka univerzalna aplikacija za praćenje foruma kojih nema na Tapalatku?
Pa imas ovako nesto, ali trazi veci ekran na telefonu... https://market.android.com/details?id=net.sourceforge.fheroes2
jeste druze, ali nikako da ga podesim da mi radi kao na onom snimku! jesi pokusao mozda ti da koristis itching thumb?
instaliram ga i selektujem kao launcher ali onda mi je sve prazno, nemam ni vidzete ni aplikacije, na onom snimku se vidi da covek koristi preko Htc Sense-a i super radi, ja ne znam nikako da ga podesim, pomoc!!!?
nasao sam ga po tvom opisu... nisam instalirao nikad
ajd probacu za vikend pa cu da vidim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari