Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ako ćeš potpunu zamenu, onda friendcaster.
Ako hoćeš samo da čitaš statuse i druge notifikacije može tweetdeck, seesmic i još nekoliko koje podržavaju i tw i fb.

a ovaj, sta ce ti FB app? :)

ja isto iz browsera odem na fejs, jer mi ne treba live coverage desavanja...

pa moras da proveravas FB dok si u WoT :D

što rofl, komentar je sasvim na mestu. daklem, realno šta će ti? ako ti se tolko gleda a ti ga otvori u browseru, i brate, živi rl, ne facebook, šta ima da ga nosiš sa sobom svuda, dovoljan ti je kući na kompu

a ima i nas kojima je jeftinije da se zakace na net 3 minuta i da upadnu na chet (posto hteo-ne hteo, ljudi su stalno na fejzbuku mrtvom) i da se dogovore sa ljudima stagdekako, umesto da kucaju pedeset poruka, ili zivkaju svaki cas...

Ima li neka univerzalna aplikacija za praćenje foruma kojih nema na Tapalatku?

Jel ima neko problem sa vecim sdkarticama (8-16giga)? u zasnje vreme sve cesce mi sistem bez ikakvog razloga unmountuje karticu.

Nope,ja imam na galaxy s-u 16GB karticu class 4 i sve sljaka super. Pre toga sam imao 32GB koja je brljavila tako po nekad. Verovatno je do kartice problem.

ja sam imao problema sa karticom, par puta u velikom vremenskom periodu nije hteo da mi mountuje ext3 particiju po paljenju. Onda format, pa je radilo, ali sada više ne koristim ext3, pa ni nemam problema.

@ATI i @darkos
Ili da zamoli admine da postave mobilnu verziju foruma. :D

koliko se secam weasel je rekao da ce biti aplikacija za bench, e sad to je bilo pre par meseci, od toga nista...

Gde mogu da skinem SE aplikaciju Timescape, obrisah je sa telefona, pa bih sad da joj dam jos jednu sansu i mogu li je instalirati ili moram telefon opet da fleshujem?

jeste druze, ali nikako da ga podesim da mi radi kao na onom snimku! jesi pokusao mozda ti da koristis itching thumb?

instaliram ga i selektujem kao launcher ali onda mi je sve prazno, nemam ni vidzete ni aplikacije, na onom snimku se vidi da covek koristi preko Htc Sense-a i super radi, ja ne znam nikako da ga podesim, pomoc!!!?

phandroid.com/2011/11/10/stream-all-your-media-from-your-computer-to-your-device-with-zumocast-download/

Zumocast, mnogo dobra aplikacija.

Sent from my Samsung Galaxy S 2

Ljudi moze li Smart keyboard pro da pamti reci koje ja kucam i da mi njih nudi pri sledecem kucanju kao swiftkey? Ako moze sta treba da podesim?
I kako da iskljucim to da kad pritisnem space on otkuca "razmak" a ne neku rec koju mi je on predlozio.

nasao sam ga po tvom opisu... nisam instalirao nikad :)
ajd probacu za vikend pa cu da vidim.

jeste druze, ali nikako da ga podesim da mi radi kao na onom snimku! jesi pokusao mozda ti da koristis itching thumb?

instaliram ga i selektujem kao launcher ali onda mi je sve prazno, nemam ni vidzete ni aplikacije, na onom snimku se vidi da covek koristi preko Htc Sense-a i super radi, ja ne znam nikako da ga podesim, pomoc!!!?

moze neko od postenih ljudi da me uputi kako da instaliram swype sa srpskim jezikom?telefon je telenor one touch

Vrh Dno