Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Postoji li mogucnost ubacivanja pdf fajlova u Books app?

Interesuje me za neke casopise koje imam...

Aldiko može da koristi i epub i pdf fajlove

Pitanje za one koji koriste LauncherPro.Kada neke aplikacije stavim u foldere i restartujem telefon,vise mi se ne vide normalne ikone u folderima,već su sve iste.Kako rešiti ovo?A da,I kako sortirati App u folderima kako ja želim?Da li je ovo moguce?

Sent from HTC

jel zna neko pouzdan call recorder a da ne snima sa speakera nago dok se normalno prica na telefon?

radi swype kako treba...hvala :)
jos jedna stvar koja me muci poprlicno...ne mogu da instaliram ni jedan veci apk fajl.pretpostavljam da je to zato sto imam malo memorije,ali ajde da pitam i ovde :/
imam oko 20mb mesta a apk je oko 24

^To je kao kad bi gurao 2 SIM kartice, a moze samo jedna da udje :)

Ljudi moze li Smart keyboard pro da pamti reci koje ja kucam i da mi njih nudi pri sledecem kucanju kao swiftkey? Ako moze sta treba da podesim?
I kako da iskljucim to da kad pritisnem space on otkuca "razmak" a ne neku rec koju mi je on predlozio.

Da, mislim da ides u Languages, pa nesto user dictionary pa stikliras da pamti nove reci.

da li postoji neki nacin da se applikacija instalira direktno na sd,onda :D
rutovan je telefon

nek ti neko objasni particionisanje kartice i koji program ide, bilo je negde to napisano samo ne znam gde...

Saletov Swype radi odlicno na SG2, samo je skin užasan :)

Hitno mi je potreban engleski recnik sa fonetskim izgovorom ne treba mi zbog prevoda na srpski nego zbog fonetskog izgovora. Naravno da mu nije potrebna internet konekcija.

swype je kod mene na alcatelu ot990,tj telenor one touch sasvim normalan,tj normalne velicine.ali sam se ipak vratio na smart keyboard pro

Kako kupiti aplikaciju sa marketa ovde u Srbiji? Da li neko moze za mene da obavi kupovinu? Hteo bih da kupim WidgetLocker. Super je app i mislim da je autor zasluzio tih par dolara :)

^ preko google checkout vezes karticu sa nalogom, pa onda mozes da kupis

Tako sam i mislio. Posto ne koristim kartice da li neko moze za mene to da uradi :) Da li je to moguce uopste?

ako je aktivan google nalog onoga ko kupuje na tvom telefonu..

@onua:
gmail account ce ti u buducnosti biti drugi JMBG. Nema sansi da ti neko kupi app, jer u tom slucaju mora da unese svoju debitnu karticu na tvoj gmail account.

Jel neko probao emulatore za igranje PS ili Nintendo 64 igrica? Moze PM za neki tutorijal kako napraviti to i igrati se :p

Za PS, skineš neki od emulatora, skineš onaj bios sa neta (reći će ti program tačan naziv), skineš neku igru i igraš.

Ja sam probao par igara i radile su, mada nisam se igrao duže tako da ne znam da li sve rade.

Vrh Dno