Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

kolko sam uspeo da vidim na dosta klipova, sve mi se cini da mu olovchica opasno brljavi!? u smislu cesto nece da se odazove ?....hhmmmm........

ja bi pre reko da je to zato jer ljudi ne znaju da je koriste, jer koliko sam svatio nije fora samo prevuci olovcicu po ekranu vec treba istu aktivirati pritiskom na dugme na samoj olovcici ili 2xTAP olovcicom po ekranu i nakon toga radi kako treba

stvarno!! nisam primetio dugme.... suvise mi je tanka da bi imala dugme... hmm... mora da sam se navikao na WACOM graficku tablu i onu debelu olovketinu :D

IMa, ako pogledas postavljeni Engadget video videces da prica o dugmetu na olovcici i 2TAPu;)

Ako bolje pogledas sliku videces dugmence na oko 2cm od vrha iste

Prilozi

• DSC01975.JPG
    DSC01975.JPG
    91 KB · Pregleda: 196
Poslednja izmena:
Ljudi, polako, ne zurite, nece nigde da pobegne :D, do kraja meseca i Vip i Telenor ce ga imati u ponudi, a onda cena moze da bude prilicno povoljna preko oglasa...

Evo, ja ga kupujem za 450e:) Trebao bi mi jedan mini tablet.

Ovo bih i ja uzeo i prodao SGS2.

Djuro... ti si lud! :D:D:D

Vrrrrrhuuuuuunska naprava, jedva cekam da vidim kako to lezi u ruci... :)

Појавио се у једној радњи код нас.
730е....безобразлук или....:mad::mad::mad::mad:

Појавио се у једној радњи код нас.
730е....безобразлук или....:mad::mad::mad::mad:

To je dobra vest, mislio sam da će biti 1000, pa znaš li koliko je bio iphone 4 ili 4s kada se prvi put pojavio...1200...
Ovo može samo da znači da će biti ispod 500 kada dođe i zvanično na tržište, a 400 oko N.G....moja procena :D

To je dobra vest, mislio sam da će biti 1000, pa znaš li koliko je bio iphone 4 ili 4s kada se prvi put pojavio...1200...
Ovo može samo da znači da će biti ispod 500 kada dođe i zvanično na tržište, a 400 oko N.G....moja procena :D

Ако буде по твојој процени, биће цена баш по мери, остало не долази у обзир! :D:D:D

Сад ми дође да продам С2 и постанем оптимиста! :d:d

Samo se ti nadaj :)

Moram da ga probam pa da donesem ocenu. Za minut ce mi biti jasno na cemu sam, ili je prevelik i ostajem na sgs2 ili ih odma menjam :)
Bas sam nestrpljiv da vidim ovo cudoviste.

Upravo to :)

Samo da ga (telefon :D) met'em u ruku, i da znam da li sam se dzabe loziJo :d

Imao sam ga ja u rukama. Imam prosecnu velicinu sake, nije ogromna, al nije ni k'o u curice, i prevelik mi je bio. Nikako nisam mogao udobno da ga koristim, stalno sam imao osecaj da ce da mi ispadne iz ruke. Ogroman je stvarno.

Galaxy-Note-vs-Galaxy-S2-vs-iPhone-4-compare.jpg

Za moju saku je GS 2 velik, nije neki problem ali nije udobno za koriscene jednom rukom. Mogu tek da zamislim kakva je situacija sa Note... tj. znam i da ne probam.

Imao sam ga ja u rukama. Imam prosecnu velicinu sake, nije ogromna, al nije ni k'o u curice, i prevelik mi je bio. Nikako nisam mogao udobno da ga koristim, stalno sam imao osecaj da ce da mi ispadne iz ruke. Ogroman je stvarno.

Galaxy-Note-vs-Galaxy-S2-vs-iPhone-4-compare.jpg

А општи утисак о телефону, не узимајући "ергономију" у обзир?

Zamisli Galaxy S2 ~25% veci, dodaj mu olovku i to je to. U principu klasican Samsung proizvod, izuzetno dobar displej, standardno dobar Android, ponovo previse plasticna izrada za moj ukus.

Nazad
Vrh Dno