Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

@core - sto piz*is? Koliko znam ban trule jabuke se ne odnosi na NOTE vec samo na TAB7.7

Ono sto znam to je da u zivotu u moju kucu trula jabuka nece uci, do sad sam bio indiferentan prema njoj ali od sad samo najgore reci.
NE znam koji su to dizajn oni patentirali, ajd onda da zabranimo sve sto se sastoji od tacskrin ekrana s prednje strane,i ima pravougaoni oblik zaobljenih ivica(hm pa tu ima gomila telefona koji ulaze u taj opis...)

Poslednja izmena:
Celu pricu bih ja najlakse preneo obicnom korisniku na primeru Opel i Vauxhall modela kola (naravno da zanemarimo prave odnose izmedju kompanija), samo u blazem obliku. Pokazivao sam obicnim korisnicima i prodavcima iPad i Tab 10.1 (u startu su svi znali za ipad i videli ga) i svi su u startu i bez ukljucivanja uredjaja shvatili zasto postoji tuzba..

frostonjo, EU Opel = AU Vauxhall (isti andrak kao honda=acura,toyota=lexus,nisan=infiniti,...) dok oba pripadaju GMu,iPad nije = TAB jer se razlikuju, i samo neupuceni ne vide razliku izmedju ipada i taba po meni.

Pa to ti i kazem, laiku koji ne zna odnose izmedju kompanija lako moze da se desi da kaze kako je Vauxhall iskopirao dizajn i prodaje Astru pod svojim imenom. Tako su isto gorepomenuti ljudi shvatili Tab 10.1 kad su ga videli na stolu uz iPad..

Kome li si ti onda to pokazivao... :d

***, obicni korisnici koji su culi za tablet i to je sve, globalni Apple marketing i uticaj njihove crkve :)

Geldam sad, u CH se ocekuje krajem novembra. Cena za preorder 899CHF, za poredjenje cena GSII je 499CHF.

Lazo isto je bilo i za cene SGS2 za preorder pa su se cene svele na nazovimo normalne kad se telefon pojavio na trzistu. Koliko vidim po poslednjim vestima ocekuje se da se telefon pojavi krajem oktobra u Italiji do najdalje pocetkom novembra u UK. Ono sto sam primetio je da je i telenor smanjio cenu za SGS2 za 5k din, nadam se da to znaci da polako pripremaju trziste za NOTE i da isti nece biti preko 80k(bez ugovora) u srbistanu:)...
BAs me interesuje oce li ga samsung prikazati na sajmu elektronike sad za vikend:D

Nemoj me drzati za rec ali ubedjen sam da je sgs2 bio 660chf. Licno mislim da nisu ista cenovna kategorija i da nece ni biti.

Naravno d anisu ista cenovna kategorija ali ovo nije tablet da bi bio 1k e a nije ni telefon,a koliko vidim Samsungovi telefoni su uglavnom do max 700e znaci ovaj nece ici preko 800e ne znam zasto ali ubedjen sam u to:)

Svrbi novcanik, a... ? :D

Najveca, to mogu da ti kazem. :)

http://www.engadget.com/2011/10/28/samsung-galaxy-note-review/

note2011-10-27600px-32.jpg

Ono sto sam primetio gledajuci silne review-e, a evo sad na engadgetovom primecujem na slikama tu stvar na istom mestu a to je da kad se telefon pali oznaka mu je N7000 a na zadnjoj masci kod baterije pise GT-I9220:S u cemu je fora, negde sam procitao do boje tj da je GT-I9220 crni a N7000 plavi ali ni sam vise nisam siguran...

Nazad
Vrh Dno