Jel ima za android tačnije sgs neka alfanumerička tastatura sa srpskim t9. Imam to na n8 i ekstra je stvar za kucanje dok vozim (da, da, znam da je to zabranjeno).
Ja koristim "daljince" za foobar, mpchc i utorrent (transdroid). za svaki moraš da napraviš server u okviru programa.
Jel si probao smart keyboard pro?
Posle flesha stock roma, na marketu pise da nemam ni jedan Android telefon ?
Android sa telefona radi ?
U cemu je zez.
Znam, a jel moze on da otvara i pravi txt fajlove na kartici?
Sent using Tt.
Taj pad baterije nije bio realan, pa se malo posle baterija kao oporavlja, shvati koliko je zapravo puna pa ispadne da se puni. Ja sam tako imao priliku, restartujem telefon i baterija opadne za recimo 20% a onda raste sat vremena za tih 20% bez punjenja.Imam telefon telenor one touch,i poprilicno velik problem...
Dakle,dok se telefon puni onaj alcatel custom ekran za punjenje nikako da se napuni do 100%,skoro je pun i u podesavanjima stoji da je baterija puna 95%.
Cim iskljucim punjac,medjutim,pise da je baterija puna 100%...
Takodje,dok se puni na 95 posto u recimo battery monitor widgetu pise naizmenicno da je health good/dead!Isti program ocitava i kapacitet 1500mah a ustvari je 1300.
Dok nije na punjacu u smart battery monitoru ocitava kao status battery not present.
Android sistem mi i dalje trosi u battery use-gu oko 90%,mada...
danas prepodne baterija se normalno trosila i dosla do nekih 60%.onda sam ugasio telefon,upalio,promenio karticu i posle nesto malo slusanja muzike pala je na 30%
Sada sam se malo igrao baterija je dosla na 23 posto i onda skocila na 32...
Izgleda cu morati da skidam root,mada jos ne znam kako i nosim na reklamaciju
Bilo ko,neki savet?Bas mi se ne reklamira da cekam na telefon mesec dana
evo je na 34 %,dobijam perpetum mobile,punjenje bez punjaca![]()
Meni se pojavljivalo za bateriju i kada se klikne vodilo me na market, ali nije htelo da otvori. Posle par pojavljivanja je nestalo.
Da li i ti koristis Operu? Cisto zbog informacije.
Dobra je app ali pokazuje samo prva 3 pozivana broja, ne komplentu listu...
Jel se dešavalo nekom da mu se u Marketu ne prikazuju user reviews aplikacija? Probao sam da obrišem cache i data Market-a, ali ne vredi, opet ni na jednoj aplikaciji nemam komentare...
meni se pojavljuje vec 10ak dana svaki dan
edit- evo sad sam isla na taj link prvi put (nisam znala sta je i nisam htela da otvaram)...otvara mi market - solitaire harmony for free...ocaj sa ovim
i evo jos nestoooo...kad god idem na market, pa po izlasku na desktopu mi se pojavi "search1" widget....jel ovo sve neki virus ili sta?
telefon mi je totalno poludeooooo
Ako ti je telefon podešen na srpski jezik odnosno locale, videćeš samo komentare na srpskom u marketu. Teška glupost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari